- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Benim annemde aynı ve çok kilolu,hipotroidi var.Menopoza girdi dediler 2 yıl adet görmedi...Dr eger teyze zayıflamazsa bu şeker düşmez insülin baslıcaz dedi.Annem agrıdan hareket edemiyordu,sersemlik hissi çok oluyordu....Yediklerine hiçç dikkat etmiyor halagram zayıflamaya niyeti ve istegi yok...
Karısımı kullandıgımızdan beri çok iyiyim diyor ve tekrar adet görüyor :) Biz çok fayda gördük psikolojik mi diye düşündüm yürüttüm annemi 1.5 saat tıkanmıyor artık,nefeside rahat eskiden yoruldum,hastayım,içim bayılıyor deyip duruyordu.Şimdi çok iyi.Umarım sizdede işe yarar....
kızlar iyi akşamlar
ne zamandır görüşemiyoruzben yıllık izin almıştım yeni geldim ama gideceğime pişman oldum önce kız sonra ben hastalandık sürüm sürüm süründüm hastane köşelerinde ne yaptığımı ne yediğimi de bilemedim bugün bildirim günü millet hastayken kilo verir ben kilo almışım 59 kilo olmuşum vurmayın yaaaaaaaaa:18::18::18:
Gülcan canım cok teşekkür ederim....Senide tebrik ederim.Karışım çok oluyor cam kavonozda duruyor.Hergün 1 cay kasıgı karışımdan yiyor.Aslında bizim dr.günde 2 kez yemeklerden önce yesin demişti...Annemin şekeri ilaçla birlikte cok düşürmesin diye biz günde 1 kere yediriyoruz.Ani şeker düşmemesi için.Allah şifa versin inşallah annecigine.
Bakalım bizde ciddi anlamda düşüş oldu.Sadece ilaçla hep aynı syretti.İlaç dozu arttırıldı bu sefer senkop,mide bulantısı,diyare,baş dönmesi olmuştu.İlaçta eski dozda devam ediyor.Ek olarakta karışım yiyor.Çok iyiyim kızım,allah razı olsun deyip duruyor anacıgım,canım....
Olsun canım yine vermişsin gayet iyi devami gelir inşallah daha da verirsin
kızlar iyi akşamlar
ne zamandır görüşemiyoruzben yıllık izin almıştım yeni geldim ama gideceğime pişman oldum önce kız sonra ben hastalandık sürüm sürüm süründüm hastane köşelerinde ne yaptığımı ne yediğimi de bilemedim bugün bildirim günü millet hastayken kilo verir ben kilo almışım 59 kilo olmuşum vurmayın yaaaaaaaaa:18::18::18:
Günaydın fıstıklar tembellik edip yeni kalktım birazdan kahvaltı vakti
günaydın canım çokda geç sayılmaz bende yedi buçukta kalktım eşime kahvaltı geri yatmadım yatmıyorum artık yatınca geri kalkamıyorum bende kahvaltımı yaptım birazdan sporumu yapıcam 30 dk bisiklet
Günaydın fıstıklar.Nasılsınız?Ben bugun yine dısardayım çok işim var bugunde....Ddemcim bırakırmıyım hiç sizi,hastayken bile girdim şimdi akşamları gelirim..Çalışma saatlerim çok uzun degil...Kızlar çok mutluyum bugun 6 lı rakamları gördügümde hastaydım.70 oldum bugun sabah tartıldım 69 kg....6 gördüm sonundaaaaa....... :)))))))))
Harikasın canım ya senin adina cok sevindim sabah sabah güzel bi haber oldu.bende bu sabah tartıldım 76.4 u gördüm dun 76.9 dum.cok sevindim.insallah saliya 75leri görürüm
Görürsün görürsün merak etme ben 86 kg indiysem herkes iner.Alışkanlıkları degiştirdin mi tamamdır...Bak gidiyor kiloların.
Valla her yolu denemeye çalışıyorum canım. Bu arada bende eskiden 87.5 kiloydum.Azmettim verdim.ama şimdi vermekte çok acele ediyorum geri tepiyo sabirsizliktan hep.bugun hqva çok güzel tam yürüyüş havasi var.degerlendirmek lazimayrica azmini tebrik ederim canım
Bence en güzeli saglıklı ve düzgün,dengeli beslenmek.Diyet olunca ben daha cok yiyorum,kısıtlama oldugu zaman psikolojim bozuluyor.Şok diyet hiç uygulamadım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?