Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Umarım işe yarar canım en kısa zamanda temin edip deneticem cok sagol canım

Çok geçmiş olsun canım olsun verirsin önemli olan sağlık

Tesekkur ediyorum canim tebrik ve bilgi icin, insallah bizede olur faydasi

geçmiş olsun canım aynen bende hastalandım 2 kilo aldım sen yine 1 kilo almışsın ama önemli olan sağlık şimdi iyileştim çok şükür tekrar devam ediyorum

yeni işin hayırlı olsun canım inşallah hayırlıysa devamı gelsin işe başlayınca bizi bırakma olurmu

Günaydın fıstıklar tembellik edip yeni kalktım birazdan kahvaltı vakti

günaydın canım çokda geç sayılmaz bende yedi buçukta kalktım eşime kahvaltı geri yatmadım yatmıyorum artık yatınca geri kalkamıyorum bende kahvaltımı yaptım birazdan sporumu yapıcam 30 dk bisiklet

Aslinda 8:30gibi kalkıyorum akşam oğlum çok öksürürdü şimdi topladı kendini uyuyo.esimi bende aimdi işe gönderdim.kahvalti yapmadım daha kahvalti yapıp eci toplamam lazım. Öğleden sonrada yürüyüş yapıcam carsiya cikicam.dun hic cikolata yemedim

Günaydın fıstıklar.Nasılsınız?Ben bugun yine dısardayım çok işim var bugunde....Ddemcim bırakırmıyım hiç sizi,hastayken bile girdim şimdi akşamları gelirim..Çalışma saatlerim çok uzun degil...Kızlar çok mutluyum bugun 6 lı rakamları gördügümde hastaydım.70 oldum bugun sabah tartıldım 69 kg....6 gördüm sonundaaaaa....... :)))))))))

Harikasın canım ya senin adina cok sevindim sabah sabah güzel bi haber oldu.bende bu sabah tartıldım 76.4 u gördüm dun 76.9 dum.cok sevindim.insallah saliya 75leri görürüm

Harikasın canım ya senin adina cok sevindim sabah sabah güzel bi haber oldu.bende bu sabah tartıldım 76.4 u gördüm dun 76.9 dum.cok sevindim.insallah saliya 75leri görürüm

Görürsün görürsün merak etme ben 86 kg indiysem herkes iner.Alışkanlıkları degiştirdin mi tamamdır...Bak gidiyor kiloların.

Spor yapamıyorum 2 haftadır.Belli bir düzene oturtmalıyım iş,ev,sporu.Sabah 06:30 da hergün yarım saat spor,kahvaltı,iş,ev düşünüyorum bakalım artık..6 lı rakamları görünce 5 li gruplar neden olmasın degil mi ama :)))) kızlar iyi dilekleriniz için tesekkür ederim.Kendi yada yakını hasta olanlarada acil şifalar diliyorum.

Görürsün görürsün merak etme ben 86 kg indiysem herkes iner.Alışkanlıkları degiştirdin mi tamamdır...Bak gidiyor kiloların.

Valla her yolu denemeye çalışıyorum canım. Bu arada bende eskiden 87.5 kiloydum.Azmettim verdim.ama şimdi vermekte çok acele ediyorum geri tepiyo sabirsizliktan hep.bugun hqva çok güzel tam yürüyüş havasi var.degerlendirmek lazim ayrica azmini tebrik ederim canım

ben sürekli metabolizmamı şaşırtıyorum mesela hergün farklı şeyler yemeye çalışıorum 54 kiloyum sabah kalktığımda gece 54.8 le noktalıyorum bu 1 haftadır böyle ve çokk mutluyum

Bence en güzeli saglıklı ve düzgün,dengeli beslenmek.Diyet olunca ben daha cok yiyorum,kısıtlama oldugu zaman psikolojim bozuluyor.Şok diyet hiç uygulamadım bilmiyorum.

Baya bi yürüdüm alisverisimi yaptım islerimi hallettim geldim simdi yemeğimi yapicam bide yemek yemem lazım

Selam kizlar 12gibi kahvaltimi yaptim cok fazla yemedim sonra mutfak fayanslarini ovdum baya vakit gecti kizi uyuttm daha isim var ,,bugun ki enerjinizi hic kaybetmeyin guzelim 6lara hosgeldin canim

offffffffffffff bayadır giremiorummmmm kız istme işleri vardı gelen giden tanışma faslı sonra bebgı hasta ettik biraz yorgun ve aynı kiloda sayıklayan ben almadımm ama kızlarrr şimdi bugun evdeyim bir sürü iş irikmiş onları yapicam sizler neler yapiorsunz çok özledim sizi şu iki fatada 2 kg versem çokgüzel olucak ama vericem geriden geliorum 5 li rakamları görme ümidiyle vaktim olunca geri sayfalarıda okuyacagımm inşallah öpüyorum sizi yılamyın kızlar hiç bişey bizden önemli deil degeri verisek alırız bunu şu aralar çok iyi anladımmmmmm hissederekten söylüyorum

Bence en güzeli saglıklı ve düzgün,dengeli beslenmek.Diyet olunca ben daha cok yiyorum,kısıtlama oldugu zaman psikolojim bozuluyor.Şok diyet hiç uygulamadım bilmiyorum.

Aynen canım diyette olunca insan farklı bi psikolojiye giriyo.dunde aksam yemegi sonrasi hiçbişey yememeye calisiyodum dun yemek sonrasinda yoğurt ta yedim cayimida içtim meyvemide yedim.bazi seyleri eksik yeyincede metabolizma calismiyo sonra da bagirsak tembelligi ortaya çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…