- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.901
Yine de bilemedim kuzum ya sonradan çıkanlara güvenmeyin diyorlar ikilemde kaldım doktora gidince çıkar meydana inşallahKızlar bu freely marka testte kontrol çizgisi çıkıyor sonradan. Bugün yaptığımdada çıktı. Ben görüyorum 2. Hayalet çizgiyi.
P.tesi kanà gideceğim inşallah
Gecen ayda denemistik ama sık iliski olmamisti. Bu ay tam denedim yumurtlama haftasinda. Bakalim cok beklemeden olur insallah 30 falan olsa beklemek bi derece belki de 36 olunca cok beklemek istemiyorum acikcasi. Insallah hayirlisi ile tabiiki cok beklemeden olur. Belirtilerimi kendim uydurmuyorumdurEvet canım zorlukları da var hani ama bir yandan da büyüdüler iyi düşünmüşsün bence yas konusu önemli bu ay ilk mi denediniz
İnşallah hayırlısıyla olsun cok bekletmez seni umarım kendinde belirti arama bence ben 6 aydır deniyorum ilk aylar midem bulandı başım döndüGecen ayda denemistik ama sık iliski olmamisti. Bu ay tam denedim yumurtlama haftasinda. Bakalim cok beklemeden olur insallah 30 falan olsa beklemek bi derece belki de 36 olunca cok beklemek istemiyorum acikcasi. Insallah hayirlisi ile tabiiki cok beklemeden olur. Belirtilerimi kendim uydurmuyorumdur
Ya ben de oyle diyorum olursa olur yaa bakmiicam diyorum sonra cocuk uyudugu an kendimi kk da hamile konularina bakarken buluyorum :) sabredecegiz artik bata kadar napalimİnşallah hayırlısıyla olsun cok bekletmez seni umarım kendinde belirti arama bence ben 6 aydır deniyorum ilk aylar midem bulandı başım döndüsonuç regl. O yüzden belirti aramıyorum artık
InsallahBence kapariso saglik ocagini yolunu tuttu kan vermeye :)))) hayirlisiyla gelsin haberler
Canım hamile kalırsan ilk aylar söyleme stres yaşatmasınlar sana ben öyle yapcam olursa şayet karnım çıkana kadar kimsye söylemem görüp anlasınlarMillet konuşmak için yer arıyor canım ben 3. Dedim millet üzerime saldırdı. Kayinvalidem yatıyor kalkıyor Allah korusun olmasın dikkat edin diye beni her gördüğünde nasihat veriyor.şimdi hamile olsam kaza demek zorunda kalacağız.Senin ne istediğin önemli milletin değil ama benim sinirlerim oynuyor
HosbulduuukKaporiso güzel haberler ver bize şenlensin ortalık
Yeni hatunlar hoş geldiniz aramıza
HosbuldukHosbulduuuk
Canım evet çizgi var görünüyor hemen cıktı mi pekiKızlar bu freely marka testte kontrol çizgisi çıkıyor sonradan. Bugün yaptığımdada çıktı. Ben görüyorum 2. Hayalet çizgiyi.
Kızlar bu freely marka testte kontrol çizgisi çıkıyor sonradan. Bugün yaptığımdada çıktı. Ben görüyorum 2. Hayalet çizgiyi.
Canım silik çıkan bugünü de değerlendirmen lazım çatlamanın olduğu gün sonra rahatKızlar bende durum bu
30 Temmuz başlangıç
Ayın 1i ve 2si koyu çıktı
1ini değerlendirdik ama 2sini değerlendiremedik Çok geç geldi yorgun
Bugün çatlama olmuş mu oluyor şimdi yanii
silik çıktı peki bugün için artık çok mu geç kalmış oluyoruz acaba
Neyse bu ay bana tecrübe oldu
Fotodaki sen misin valla hiç yasını göstermiyorsunYa ben de oyle diyorum olursa olur yaa bakmiicam diyorum sonra cocuk uyudugu an kendimi kk da hamile konularina bakarken buluyorum :) sabredecegiz artik bata kadar napalim
Evet canim benim gostermiyorum bizde genetik gibi annemde ablamda oyle. Bana ilk hamileligimde sen daha cocuksun ne cocugu diyolardiFotodaki sen misin valla hiç yasını göstermiyorsun
Bugün silik çıktı bakalım değerlendiririz inşallah hayırlısı artıkCanım silik çıkan bugünü de değerlendirmen lazım çatlamanın olduğu gün sonra rahat
Oh maşallah ne güzelEvet canim benim gostermiyorum bizde genetik gibi annemde ablamda oyle. Bana ilk hamileligimde sen daha cocuksun ne cocugu diyolardiama iste yas var
Hadi bakalım canım sen akşama hazırlanBugün silik çıktı bakalım değerlendiririz inşallah hayırlısı artık