Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu freely marka testte kontrol çizgisi çıkıyor sonradan. Bugün yaptığımdada çıktı. Ben görüyorum 2. Hayalet çizgiyi.
P.tesi kanà gideceğim inşallah
Yine de bilemedim kuzum ya sonradan çıkanlara güvenmeyin diyorlar ikilemde kaldım doktora gidince çıkar meydana inşallah

Evet canım zorlukları da var hani ama bir yandan da büyüdüler iyi düşünmüşsün bence yas konusu önemli bu ay ilk mi denediniz
Gecen ayda denemistik ama sık iliski olmamisti. Bu ay tam denedim yumurtlama haftasinda. Bakalim cok beklemeden olur insallah 30 falan olsa beklemek bi derece belki de 36 olunca cok beklemek istemiyorum acikcasi. Insallah hayirlisi ile tabiiki cok beklemeden olur. Belirtilerimi kendim uydurmuyorumdur

İnşallah hayırlısıyla olsun cok bekletmez seni umarım kendinde belirti arama bence ben 6 aydır deniyorum ilk aylar midem bulandı başım döndü sonuç regl. O yüzden belirti aramıyorum artık

İnşallah hayırlısıyla olsun cok bekletmez seni umarım kendinde belirti arama bence ben 6 aydır deniyorum ilk aylar midem bulandı başım döndü sonuç regl. O yüzden belirti aramıyorum artık
Ya ben de oyle diyorum olursa olur yaa bakmiicam diyorum sonra cocuk uyudugu an kendimi kk da hamile konularina bakarken buluyorum :) sabredecegiz artik bata kadar napalim

Kızlar bende durum bu
30 Temmuz başlangıç
Ayın 1i ve 2si koyu çıktı
1ini değerlendirdik ama 2sini değerlendiremedik Çok geç geldi yorgun
Bugün çatlama olmuş mu oluyor şimdi yanii
silik çıktı peki bugün için artık çok mu geç kalmış oluyoruz acaba
Neyse bu ay bana tecrübe oldu

Eklentiler

• C8D1998A-4179-424A-9B57-2CBAE4B51ED9.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 21
Kendimi hiç tanımıyormuşum onu fark ettim
Dün hafif kasık ağrısı oldu ve gögüslerde hassasiyet demekki çatlama günü bende bu belirtiler oluyormuş ve erken yumurtluyormuşum takvime göre daha var çünkü

Canım hamile kalırsan ilk aylar söyleme stres yaşatmasınlar sana ben öyle yapcam olursa şayet karnım çıkana kadar kimsye söylemem görüp anlasınlar

Kızlar bu freely marka testte kontrol çizgisi çıkıyor sonradan. Bugün yaptığımdada çıktı. Ben görüyorum 2. Hayalet çizgiyi.
P.tesi kanà gideceğim inşallah

evet bir çizgi görünüyor canım yaa en net sonuç kan bence de bekleme daha fazla artık kaç zaman oldu böyşe beklemeli günlerin.. Hakkında hayırlısı olsun İnŞAllah

Canım silik çıkan bugünü de değerlendirmen lazım çatlamanın olduğu gün sonra rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…