- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.921
Naber diye msj attım benimkine konuya gircektimHadi bakalım canım sen akşama hazırlan
direkt yoğunuz demiş başka bişeyde yazamamış
Peeeh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naber diye msj attım benimkine konuya gircektimHadi bakalım canım sen akşama hazırlan
Ne yapsın yazık kız adamlar da yoruluyor gercekten. Bisey olmaz moralini düşürme senNaber diye msj attım benimkine konuya gircektim
Peeeh
Tam iki kati sart degil ki zaten canim hayirli olsuunn darisi basimizaKızlar sonuçlarım çıktı bhcg 969 olmuş 2 gün önce 569du iki katı değil ama yine de artmış
Kurtulamaz elimdenNe yapsın yazık kız adamlar da yoruluyor gercekten. Bisey olmaz moralini düşürme sen
Maşallah arkadaşım ilerlemiş rakam sen takılma keyfini çıkar bu güzel duygununKızlar sonuçlarım çıktı bhcg 969 olmuş 2 gün önce 569du iki katı değil ama yine de artmış
Ayy Allah razı olsun ilk bir görünce şaşırdım 1000i aşar herhalde diyordum 2 kata takıldım daMaşallah arkadaşım ilerlemiş rakam sen takılma keyfini çıkar bu güzel duygunun
Tam iki kati sart degil ki zaten canim hayirli olsuunn darisi basimiza
Maşallah kuzuya Rabbim esirgesin saklasin benim de 5 yaşında oglum var sanki hic doğurmamış gibi hic birşey hatırlamıyorum Rabbim nasip ederse ilk gibi olacak bastan ogrenicez hersyiAmin amin inşAllah
unutmuşum herşeyi ilk gibi aynı
Maşallah kuzuya Rabbim esirgesin saklasin benim de 5 yaşında oglum var sanki hic doğurmamış gibi hic birşey hatırlamıyorum Rabbim nasip ederse ilk gibi olacak bastan ogrenicez hersyi
O millet yokmu kardeşim sizene ister bir ister 10 ama yok insanların illaki ilişkilerine kadar karışacaklar Allah hepimize once sağlıklı hayırlı bir sürü çocuklar nasip etsin inşallahMillet konuşmak için yer arıyor canım ben 3. Dedim millet üzerime saldırdı. Kayinvalidem yatıyor kalkıyor Allah korusun olmasın dikkat edin diye beni her gördüğünde nasihat veriyor.şimdi hamile olsam kaza demek zorunda kalacağız.Senin ne istediğin önemli milletin değil ama benim sinirlerim oynuyor
Ayyyy kesinlikle git canım.Hamileysen 3. Bebişimiz geliyor hadi gayret kızlar teker teker hamiş olup göbüşleri dolduracağız tutalım kocişlerin yakasını bırakmayalım bizde haa gayret devam ediyoruzKızlar bu freely marka testte kontrol çizgisi çıkıyor sonradan. Bugün yaptığımdada çıktı. Ben görüyorum 2. Hayalet çizgiyi.
P.tesi kanà gideceğim inşallah
Ayy amin aminnn insallaahhhO millet yokmu kardeşim sizene ister bir ister 10 ama yok insanların illaki ilişkilerine kadar karışacaklar Allah hepimize once sağlıklı hayırlı bir sürü çocuklar nasip etsin inşallah
Benim de aklıma ne geldi karapissonun bat'ı geçeli çok oldu hamile olsa çizgi daha koyu kırmızı çıkmazmıydı.Canım bu konularda pek bilgim yok benim ovu testini bile sizlerden takip ederek öğrenmeye çalışıyorumYine de bilemedim kuzum ya sonradan çıkanlara güvenmeyin diyorlar ikilemde kaldım doktora gidince çıkar meydana inşallah
Gerçekten çok yorgun geliyorlar insan yakınlaşmaya çekiniyor Ama ne edecez ne yapacağız bu savaşı biz kazanacağız pes etmek yok kızlarNaber diye msj attım benimkine konuya gircektim
Peeeh
Kız ben hiç anlamıyorum bu ovu testinden şuan sizi takip ediyorum sessiz sessiz koyu olunca yumurtladın mı oluyor yani☺☺Kızlar bende durum bu
30 Temmuz başlangıç
Ayın 1i ve 2si koyu çıktı
1ini değerlendirdik ama 2sini değerlendiremedik Çok geç geldi yorgun
Bugün çatlama olmuş mu oluyor şimdi yanii
silik çıktı peki bugün için artık çok mu geç kalmış oluyoruz acaba
Neyse bu ay bana tecrübe oldu
Aminnn canım isteyen herkese nasip etsinEvet yaa anlamiyorum ben kendime guveniyosam goze aliyosam millete ne oluyosa... yaa tasiyacak benim, doguracak benim, bakacak benim ama tasasi milletin. Ben de diyorum ki sen yapma akillilik edersin ama ben Allah nasip ettikten sonra bakarim tasalanma valla isteyen herkese versin Rabbim
Ne demisler emek olmadan yemek olmaz napalim canim yumurtalar onlarin dinlenmesini de bekleyemezler ya artik sıkacaklar azicik disleriniGerçekten çok yorgun geliyorlar insan yakınlaşmaya çekiniyor Ama ne edecez ne yapacağız bu savaşı biz kazanacağız pes etmek yok kızlar
Senin bebeğin bir yaşında 2.istiyorsun değilmi.Ayy amin aminnn insallaahhh