- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.881
Hosbulduk canim sagolasin. Seninkilerin arasi daha kisaymis Allah bagislasin ama birlikte buyurler daha guzel bence. Hem de yasim geciyorCanım hoşgeldin öncelikle aramıza masallah arayı cok acmamak iyi bence benim oğluşların arası 1 yassen kaç yaşındasın inşallah sende bu ay hamiş kalırsın. Seni de ekliyorum listeye
HosbulduukkYeni gelen bacılar hoşgeldiniz
Aminn canim isteyen herkesle beraber bana da insallahHoşgeldin çok iyi düşünmüşsün. İstediğin gibi biran önce olur inşallah.
Evet hayirlisi cok haklisin biz istiyoruz ama sonunu kestiremiyoruz. Ama gonul bu iste istiyor :) Allah en dogru zamanda en hayirli sekilde hayirli saglikli sihhatli omrumuz boyunca iyi ki olmus diyecegimiz evlatlar nasip etsin hepimizeHayırlı sabahlar kızar.
Koskocaman bir NEGATİF ile geldim gene
Daha uğraşmayacağım belliki düzensiz bir regl dönemine girdim . Emzirirken böyle gidecek demek.
Üzüldümmü hayır demek böylesi hayırlı.
İnşallah bekleyen kızlar pozitif görür sizinle sevinirim.
Millet konuşmak için yer arıyor canım ben 3. Dedim millet üzerime saldırdı. Kayinvalidem yatıyor kalkıyor Allah korusun olmasın dikkat edin diye beni her gördüğünde nasihat veriyor.Insallah canim yaa hepimize Allah hayirlisiyla nasip etsin. Herkes deli misin diyo ama ben iatiyorum valla :)
Emzirme döeneminde gecikme ara ara yaşadım ben. Ama şimdi istediğiniz için bi umut diyorumHayırlısı bakalım canım elbet bizim bilmediğimiz birşey vardır.. ama bu kadar gecikme pek normal değil
Evet yaa anlamiyorum ben kendime guveniyosam goze aliyosam millete ne oluyosa... yaa tasiyacak benim, doguracak benim, bakacak benim ama tasasi milletin. Ben de diyorum ki sen yapma akillilik edersin ama ben Allah nasip ettikten sonra bakarim tasalanmaMillet konuşmak için yer arıyor canım ben 3. Dedim millet üzerime saldırdı. Kayinvalidem yatıyor kalkıyor Allah korusun olmasın dikkat edin diye beni her gördüğünde nasihat veriyor.şimdi hamile olsam kaza demek zorunda kalacağız.Senin ne istediğin önemli milletin değil ama benim sinirlerim oynuyor
Ben de goruyorum. Hadi hayirlisiKızlar bu freely marka testte kontrol çizgisi çıkıyor sonradan. Bugün yaptığımdada çıktı. Ben görüyorum 2. Hayalet çizgiyi.
P.tesi kanà gideceğim inşallah
Test yanıltıyor beni.. bu nasıl iş arkadaş ya.Ben de goruyorum. Hadi hayirlisi
Valla canim benim bildigim yanlis olarak yok gosterir ama var gosterirmi ki sanmam yaniltmak istemem ama insallah hamilesindir cunku ne hayaletler gordum bu o kadar da hayalet degil gibi :) kanda kesinlestir. Senin yerinde olsam suan kan vermeye gitmistim bileTest yanıltıyor beni.. bu nasıl iş arkadaş ya.
Tühh,,Kac gün var regline ?Hayırlı sabahlar kızar.
Koskocaman bir NEGATİF ile geldim gene
Daha uğraşmayacağım belliki düzensiz bir regl dönemine girdim . Emzirirken böyle gidecek demek.
Üzüldümmü hayır demek böylesi hayırlı.
İnşallah bekleyen kızlar pozitif görür sizinle sevinirim.
Cok da hayalet gibi degil sankiKızlar bu freely marka testte kontrol çizgisi çıkıyor sonradan. Bugün yaptığımdada çıktı. Ben görüyorum 2. Hayalet çizgiyi.
Degil mi bana da oyle geldi resmi buyutunce evet daha az belli ama normal boyutunda baktiginda pek hayalet gibi degil sankiCok da hayalet gibi degil sanki
Benim kayinvalidemde muhtemelen kalp koris geciricek ama zerre kadar umrhmda degilEvet yaa anlamiyorum ben kendime guveniyosam goze aliyosam millete ne oluyosa... yaa tasiyacak benim, doguracak benim, bakacak benim ama tasasi milletin. Ben de diyorum ki sen yapma akillilik edersin ama ben Allah nasip ettikten sonra bakarim tasalanmavalla isteyen herkese versin Rabbim
AynenBenim kayinvalidemde muhtemelen kalp koris geciricek ama zerre kadar umrhmda degil
Evet canım zorlukları da var hani ama bir yandan da büyüdüler iyi düşünmüşsün bence yas konusu önemli bu ay ilk mi denedinizHosbulduk canim sagolasin. Seninkilerin arasi daha kisaymis Allah bagislasin ama birlikte buyurler daha guzel bence. Hem de yasim geciyorbenim yas 36 beklemek istemiyorum o yuzden
Canım aslında o çizgi kuruma çizgisine benziyor renksiz olduğu için az pembelik olursa pozitif diyorlar hiç pembelik va rmıKızlar bu freely marka testte kontrol çizgisi çıkıyor sonradan. Bugün yaptığımdada çıktı. Ben görüyorum 2. Hayalet çizgiyi.