Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hoşgeldin öncelikle aramıza masallah arayı cok acmamak iyi bence benim oğluşların arası 1 yas sen kaç yaşındasın inşallah sende bu ay hamiş kalırsın. Seni de ekliyorum listeye
Hosbulduk canim sagolasin. Seninkilerin arasi daha kisaymis Allah bagislasin ama birlikte buyurler daha guzel bence. Hem de yasim geciyor benim yas 36 beklemek istemiyorum o yuzden

Evet hayirlisi cok haklisin biz istiyoruz ama sonunu kestiremiyoruz. Ama gonul bu iste istiyor :) Allah en dogru zamanda en hayirli sekilde hayirli saglikli sihhatli omrumuz boyunca iyi ki olmus diyecegimiz evlatlar nasip etsin hepimize

Insallah canim yaa hepimize Allah hayirlisiyla nasip etsin. Herkes deli misin diyo ama ben iatiyorum valla :)
Millet konuşmak için yer arıyor canım ben 3. Dedim millet üzerime saldırdı. Kayinvalidem yatıyor kalkıyor Allah korusun olmasın dikkat edin diye beni her gördüğünde nasihat veriyor.şimdi hamile olsam kaza demek zorunda kalacağız.Senin ne istediğin önemli milletin değil ama benim sinirlerim oynuyor

Kızlar bu freely marka testte kontrol çizgisi çıkıyor sonradan. Bugün yaptığımdada çıktı. Ben görüyorum 2. Hayalet çizgiyi.
P.tesi kanà gideceğim inşallah

Eklentiler

• 20200703_130745.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 47
Evet yaa anlamiyorum ben kendime guveniyosam goze aliyosam millete ne oluyosa... yaa tasiyacak benim, doguracak benim, bakacak benim ama tasasi milletin. Ben de diyorum ki sen yapma akillilik edersin ama ben Allah nasip ettikten sonra bakarim tasalanma valla isteyen herkese versin Rabbim

Test yanıltıyor beni.. bu nasıl iş arkadaş ya.
Valla canim benim bildigim yanlis olarak yok gosterir ama var gosterirmi ki sanmam yaniltmak istemem ama insallah hamilesindir cunku ne hayaletler gordum bu o kadar da hayalet degil gibi :) kanda kesinlestir. Senin yerinde olsam suan kan vermeye gitmistim bile

Tühh,,Kac gün var regline ?

Benim kayinvalidemde muhtemelen kalp koris geciricek ama zerre kadar umrhmda degil

Hosbulduk canim sagolasin. Seninkilerin arasi daha kisaymis Allah bagislasin ama birlikte buyurler daha guzel bence. Hem de yasim geciyor benim yas 36 beklemek istemiyorum o yuzden
Evet canım zorlukları da var hani ama bir yandan da büyüdüler iyi düşünmüşsün bence yas konusu önemli bu ay ilk mi denediniz

Kızlar bu freely marka testte kontrol çizgisi çıkıyor sonradan. Bugün yaptığımdada çıktı. Ben görüyorum 2. Hayalet çizgiyi.
P.tesi kanà gideceğim inşallah
Canım aslında o çizgi kuruma çizgisine benziyor renksiz olduğu için az pembelik olursa pozitif diyorlar hiç pembelik va rmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…