- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.861
Bende daha doktora gitmedim ama 5 aylik testim hamile oldugumu söylüyor ..yas araliklari asagi yukari sizinki gibi olucak :))2,5 4,5 ve bebek ay hepsi bebek Allah yardımcın olsun
Bebek- 2.5 ve 4 ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende daha doktora gitmedim ama 5 aylik testim hamile oldugumu söylüyor ..yas araliklari asagi yukari sizinki gibi olucak :))2,5 4,5 ve bebek ay hepsi bebek Allah yardımcın olsun
Hoşgeldinnnnn maşallah can sağlığı ile kollarına alırsın inşallah.Bende daha doktora gitmedim ama 5 aylik testim hamile oldugumu söylüyor ..yas araliklari asagi yukari sizinki gibi olucak :))
Bebek- 2.5 ve 4 ..
Senden kahvecibaby 'den Mavi Boncugumm 'dan @neyb 'den N Nazlim0634 'dan güzel haberler bekliyorum... bu ay hepinizin göbüşü dolsun yavrular....
Hoşgeldin canım Rabbim bekletmeden nasip eder inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Aralarını açmamak güzel oluyor kardeşlik açısından inşallah çok bekletmez meleğinMerhaba arkadaslar benimde 1 yasinda bir oglum var ve ikinciyi dusunuyorum :) dusunmek degilde deniyorum diyelim cok istiyorum biran once olsun diye. Allahim insallah isteyen herkese de bana da hayirlisini versin benim bat 11 temmuz
Canım hoşgeldin öncelikle aramıza masallah arayı cok acmamak iyi bence benim oğluşların arası 1 yas sen kaç yaşındasın inşallah sende bu ay hamiş kalırsın. Seni de ekliyorum listeyeMerhaba arkadaslar benimde 1 yasinda bir oglum var ve ikinciyi dusunuyorum :) dusunmek degilde deniyorum diyelim cok istiyorum biran once olsun diye. Allahim insallah isteyen herkese de bana da hayirlisini versin benim bat 11 temmuz
Allah keyfini bozmasın yavrum. İyimisin şimdi.Amin can kardeşim ALLAH razı olsun ♥
Keyifsizim birkaç gündür girmedim iyisinizdir inşâAllah
Hoşgeldin çok iyi düşünmüşsün. İstediğin gibi biran önce olur inşallah.Merhaba arkadaslar benimde 1 yasinda bir oglum var ve ikinciyi dusunuyorum :) dusunmek degilde deniyorum diyelim cok istiyorum biran once olsun diye. Allahim insallah isteyen herkese de bana da hayirlisini versin benim bat 11 temmuz
Ay bende senden haber vardır diye girdim şimdi kuzucum hayırlısı olsun inşallah sonraki aylara kısmetHayırlı sabahlar kızar.
Koskocaman bir NEGATİF ile geldim gene
Daha uğraşmayacağım belliki düzensiz bir regl dönemine girdim . Emzirirken böyle gidecek demek.
Üzüldümmü hayır demek böylesi hayırlı.
İnşallah bekleyen kızlar pozitif görür sizinle sevinirim.
Hayırlı sabahlar kızar.
Daha uğraşmayacağım belliki düzensiz bir regl dönemine girdim . Emzirirken böyle gidecek demek.
Hersey yolundadır umarım merak etme sen annesiBende bu sabah kan tahlili verdim tekrardan bakalım 2 günde neler olmuş.. bütün değerlerime bakacak doktor 3 tüp kan alındı
Hersey yolundadır umarım merak etme sen annesi
Bizle de paylaş sonuçları çıkıncainşAllah bakalım gönlüm çok rahat ama elhamdülillah
haftaya beni ameliyat yapan doktora gidiciiim sonuçlarım bir çıksın da inşAllah..
Üzülme canım Allah nasip eder insallah benimde bugun kasık ağrım iyice pik yapti fenayım olsada artiik önümüzdeki maçlara baksak iyi olacak.Hayırlı sabahlar kızar.
Hayırlı sabahlar kızar.
Bizle de paylaş sonuçları çıkınca
Insallah canim yaa hepimize Allah hayirlisiyla nasip etsin. Herkes deli misin diyo ama ben iatiyorum valla :)Hoşgeldin canım Rabbim bekletmeden nasip eder inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Aralarını açmamak güzel oluyor kardeşlik açısından inşallah çok bekletmez meleğin