Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınnnnnn amin amin hayırlı s
Günaydın kızlar mutlu sabahlar
Amin hayırlı mutlu sabahlar
Çok sıcaktı dün Allahım bugun serin olsun buharlaşıp uçmayalım.
Kızlar rüyamda hamileyim doktora gidip kan testi veriyorum sonuç 10 çıkıyor daha küçükmüş ama nasıl seviniyorm yanımda büyük oğlum var ikimiz tekiz
Yavrum çok güzel rüyan. Hayalini görmüşsün , Allâh bu ay senide güldürsün
Öyle yapacağım canım sabah test yaparım sonuca göre önümüzdeki maçlara bakarız artık
Canım benim bende yarın yapacağım bi test. Ben hala olmadım. Sende yap merak ettim üstüne görme olabilir.

Bende dün geçen yıl kızıma hamile ikén yazdıklarımı okudum. Doktor ilk erkek demişti sonra yazmışım kızıma bacı olsaydı daha çok mutlu olurdum. Sonra kız dedi. Nasıl uçtum havalara. Gerçekten bacı olsun ama hakiki Dost arkadaş olacak bacı . Erkek kardeşte versin oğluma inşallah.

Evet maalesef bugun yarin gelir

Yaptım sonuç negatiff gece kocişimle konuştuk önümüzdeki haftayı bol bol değerlendireceğiz inşallah başladık çalışmalara reglim dün bitti erken mi kızlar

Ayy inşallah cnm
Hadiii inşallah

Yaptım sonuç negatiff gece kocişimle konuştuk önümüzdeki haftayı bol bol değerlendireceğiz inşallah başladık çalışmalara reglim dün bitti erken mi kızlar
tatlım hiç erken deme biliyorsun ben 10. Gün pik gördüm 12. Gün çatlama hiç belli olmaz

Kızlar ovulasyon testlerini 1 ay yapıp olmadı deyip bırakmayın, sonraki aylar insan kendini öğrenmiş oluyor, daha iyi tahmin yapılabiliyor yumurtlama ve çatlama günüyle ilgili, ben ilk gebeliğimde 3 ay yaptım hamile kaldım Rabbimin izmiyle, şimdiki ikinci gebeliğimde de 4 ay yaptım 5.ay yapmadım hamile kaldım yine Rabbimin izniyle tabiki Bide şu soğan kürünü deneseniz ne iyi olur bence, üşenmeyin deneyin çoğalsın grupta bebişler

Hadi inşallah çok uğraştırmadan gelir insllah bebişlerimiz bu ayyy senden güzel haberler bekliyoruz gözler senin üzerinde bende çok merak ediyorum
Canım o işler hiç belli olmaz hiç umulmadık kişilerden de gelebilir o haber herifi görmüyoruz diyenlerden bekleyelim bu ay

Kuzum yanlış çıkması beni şaşırttı.
Sonuçta kanda değer yoksa niye pozitif çıksın kafam karıştı.
Bu arada inşallah bi haftaya kalmaz pozitif çıkar testin gebeliği haber verir sana.

5 gün kaldı bata iyice stres oldum sebepsiz ağlıyorum neden bilmiyorum bu belirsizlik insani umutsuzluğa götürüyor galiba

Kuzum yanlış çıkması beni şaşırttı.
Sonuçta kanda değer yoksa niye pozitif çıksın kafam karıştı.
Bu arada inşallah bi haftaya kalmaz pozitif çıkar testin gebeliği haber verir sana.
Canım onunla ilgili konu da açılmıştı hatta aramalarda aratıp bulabilirsin kan ile test fln diye. İnşallah cnm ya

Tatlımmm ben bu ay olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum bakayım neyim az neyim fazla ona göre kür yapim diyorum hani bilmeden başka değeri düşürüp ya da yükseltirim diye korkuyorum. Ayy dua et bana inşallah gerek kalmaz Canım benim sen çift canlısın duan kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…