- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah doktora gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişleriniz hepinizinTatlımmm ben bu ay olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum bakayım neyim az neyim fazla ona göre kür yapim diyorum hani bilmeden başka değeri düşürüp ya da yükseltirim diye korkuyorum. Ayy dua et bana inşallah gerek kalmaz Canım benim sen çift canlısın duan kabul olur
Yine pik gibi duruyor canım ama bu testin markası farklı galiba tamda emin olamadım çok da koyu değil gibi, ilk defa bu ay mı yapıyorsun bu testi hep mi böle renk olarak? Labquick de çok belirgin oluyorda renkBenimde dünküyle aynı çıktı Ne demek oluyor acaba
Ay ne zor işlermiş yarrabbimmm
Sağdaki bugünkü test
Evet canım ilk defa yapıyorumYine pik gibi duruyor canım ama bu testin markası farklı galiba tamda emin olamadım çok da koyu değil gibi, ilk defa bu ay mı yapıyorsun bu testi hep mi böle renk olarak? Labquick de çok belirgin oluyorda renk
Canım bugünde pik daha çatlama olmamış bacım ben 4 gün üstüste boşuna mı değerlendirdim üstadlarım oyle dedi çatlayana kadar artık ve çatladığı gün yani silikleşince çatlamış oluyoBenimde dünküyle aynı çıktı Ne demek oluyor acaba
Ay ne zor işlermiş yarrabbimmm
Sağdaki bugünkü test
Yok canım seninki pikti, sen labquick kullandığın için tecrübeliyiz o konudaCanım bugünde pik daha çatlama olmamış bacım ben 4 gün üstüste boşuna mı değerlendirdim üstadlarım oyle dedi çatlayana kadar artık ve çatladığı gün yani silikleşince çatlamış oluyo
Heee ayyy işim var desenizeCanım bugünde pik daha çatlama olmamış bacım ben 4 gün üstüste boşuna mı değerlendirdim üstadlarım oyle dedi çatlayana kadar artık ve çatladığı gün yani silikleşince çatlamış oluyo
Boş durmak yok bizeHeee ayyy işim var desenize
Artık kısmet canım kendimi bekleme moduna aldımYok canım seninki pikti, sen labquick kullandığın için tecrübeliyiz o konuda
Ama yine bi boş bi dolu değerlendirmeye devam et
Ahh bacım ah olaydı iyiydide , sen işin güzel tarafından bak.Spermin ömrü daha uzun olsada uğraşmasak şöyle 10 gün falan o zaman herkes gün kovalamaz istediği zaman hamile kalabilirdi
Ay hadi hayırlısıKızlar ben bugun doktora gitmek istedim eşim bu hastalık döneminde mecbur kalmadıkça gitme dedi. Kafamı kurcaladı, bende test aldım sabah yapacağım. Eğer gene negatif çıkarsa vurun beni
Sebep ?Pandemi gecsin oyle dusunun bence yahu
Aslında genel bir kontrol olmam gerekiyordu çok erteledim ben. Ultrason ile bakar bi kan tahlili yapar içim rahat ederdi. Abekleyeceğim bir müddet daha... sabah ola hayrolaAy hadi hayırlısı
Haber et canım güzel haberler inşallah. Bir de tıp merkezi tarzı yerlere gidebilirsin hasta almıyorlar oralaraAslında genel bir kontrol olmam gerekiyordu çok erteledim ben. Ultrason ile bakar bi kan tahlili yapar içim rahat ederdi. Abekleyeceğim bir müddet daha... sabah ola hayrola
Benim kadındoğum doktorumda öyle bir hastanede zaten . Bi tık daha büyük ama eminim hasta almıyordur genede eşim müsade etmedi. Öyle olunca gitmedim bende. Umudum yok açıkçasıHaber et canım güzel haberler inşallah. Bir de tıp merkezi tarzı yerlere gidebilirsin hasta almıyorlar oralara
Ayyy canım mutlaka haber ver hakkında hayırlısı olsunKızlar ben bugun doktora gitmek istedim eşim bu hastalık döneminde mecbur kalmadıkça gitme dedi. Kafamı kurcaladı, bende test aldım sabah yapacağım. Eğer gene negatif çıkarsa vurun beni
Hayırlısı inşallah kuzum ama niye bu kadar gecikirki bebek yoksa kist flan.mı oldu acaba ne yapacaksın eni sonu mecbur gidersin.Benim kadındoğum doktorumda öyle bir hastanede zaten . Bi tık daha büyük ama eminim hasta almıyordur genede eşim müsade etmedi. Öyle olunca gitmedim bende. Umudum yok açıkçası
Gene yapayım bi merak sardı beni.