Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sende aramıza hoşgeldinnn cnm umarım bebeğin vardır seninledir
Cnm galiba mart ya da Nisan grubunda bir arkadas yapıyordu bir klinikte görmüş 2 damla kan ( parmağına iğne batırıp sıkarak cıkarmış) ve 2 damla idrar karıştırıp yani kanı seyreltip teste damlatıyormuş ama onda çift çizgi çıkmıştı ama hamile değilmiş yanlış sonuç olduğu için hiç uğramaya değer görmedim. Yapmalarının amacı hcg kanda daha cabuk ilerliyor diye

Kızlar ben regl oldum biliyorsunuz bugün beşinci gün 2 gündür de o kadar az geldiki pet kirlenmedi diyebilirim aşırı çok olmasa da yine de regl oldum işte. Bu değişiklikleri spiral çıkmasına yoruyorum fakat baş dönmesi çoğaldı başım dönünce mide bulantısı oluyor üzerine görme diye birşey yok diyorlar
Bende düşündüm ovu testini bu ayda deniyelim olmazsa bende başlayım senden güzel haberler gelsin hemen burdaki herkes ovu testine başlamazsa gör kızzzzz

Ayy inşallah ben olurum ama size hiç gerek bile kalmaz inşallah canım benim ya spiral vücudu oyle değiştiriyor ki kaç aydır ben bazen geciktim bazen erken oldum bazen leke geldi. Artık bünyeye göre değişir heralde

Sabah ben test yapacağım aşırı baş dönmesi ve arada mide bulantısı var.Ben regl oldum ama hiç ağrım olmadı.Baş dönmesi tansiyondan olabilir de daha önce hiç yaşamadım böyle şeyler herhalde kafayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…