Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim gönlümdekini biliyor.Önce sağlıklı olması ama bir kızım daha olsun çok isterim.Benim kız kardeşim var çok şükür yatıyor kalkıyor dua ediyor olursa kız olsun diye yiğenimin mutlaka bacısı olmalı diyor.Geçen gün kardeşimin moreli bozuktu bende annemlerdeyim abla senden o kadar güç alıyorum ki senin benim yanımda bana iyi geliyor dedi☺☺ bende hiç kıyamıyorum ona.Erkek kardeşim de var aramızda 1 buçuk yaş var hiç kimseyi aramaz günlük beni arar kurban olurum ben onlara kardeşlik çok güzel bir duygu😍😍😍kızlar gaza geldim tutun beni 3 veya 5 dogururum herhalde 🤣🤣🤣
Dimi dimi😍💜

Rabbim inşAllah sanada bu haberi almayı nasip etsin rahat tut.. benimde kasıklarım arada ağrıyor akıntım çok ama tutunacak inşAllah se
Rabbim inşAllah sanada bu haberi almayı nasip etsin rahat tut.. benimde kasıklarım arada ağrıyor akıntım çok ama tutunacak inşAllah senin bebeğinde seninledir 🙏
[/QUOTE
Gözün aydın canım çok sevindim maşallah bebisine Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

kahvecibaby kahvecibaby canım belirtin varmıydı öğrenmeden önce bebisi ya da hissetmisydin biraz anlatirmisin

Aslında hiç belirti aramıyordum canım bende benim normal yollarla olmayacak düşüncesi hakimdi taşınır gideriz tüp bebeğe başlarız diye düşünüyordum..

Regl yaklaşmaya yakın akıntılar artıyor malum afedersiniz normalde reglim yaklaşınca akıntımın rengi sarımsı oluyor neyse geçen perşembe banyo yapacam tuvaletimi yaptım akıntı geldi temizlerken ve beyaz şok yaşadım oğlumda da böyle akıntım olmuştu sonra işime baktım.. Regl ağrılarım vardı bir ara belim aşırı ağrıdı namaz kılarken ayakta zor duruyordum beyaz akıntıdan 2 3 gün önce falan..
Ayaklarımın altı yanıyordu geceleri gündüz ne kadar sıcak olsa da gece serin evim çok şükür
cumartesi gelir dedim gelmedi pazar gelmedi pazartesi gelmedi salı da artik dedim aman alayım deneyeyim test nolacak dedim 😀 çok güzel oldu elhamdülillah 🙏
şimdi düşününce bunlar çıktı aslında hala arada belim ağrıyor şuan mesela oturumca daha çok hissediyorum

Aslında hiç belirti aramıyordum canım bende benim normal yollarla olmayacak düşüncesi hakimdi taşınır gideriz tüp bebeğe başlarız diye düşünüyordum..

Regl yaklaşmaya yakın akıntılar artıyor malum afedersiniz normalde reglim yaklaşınca akıntımın rengi sarımsı oluyor neyse geçen perşembe banyo yapacam tuvaletimi yaptım akıntı geldi temizlerken ve beyaz şok yaşadım oğlumda da böyle akıntım olmuştu sonra işime baktım.. Regl ağrılarım vardı bir ara belim aşırı ağrıdı namaz kılarken ayakta zor duruyordum beyaz akıntıdan 2 3 gün önce falan..
Ayaklarımın altı yanıyordu geceleri gündüz ne kadar sıcak olsa da gece serin evim çok şükür
cumartesi gelir dedim gelmedi pazar gelmedi pazartesi gelmedi salı da artik dedim aman alayım deneyeyim test nolacak dedim 😀 çok güzel oldu elhamdülillah 🙏
şimdi düşününce bunlar çıktı aslında hala arada belim ağrıyor şuan mesela oturumca daha çok hissediyorum
Sağol canım cevabın için Rabbim ol deyince hic birşey önüne geçemiyor olmuyorsa da birşey bahane oluyor işte sağlıkla kucağına alırsın inşallah güzel bir hamilelik nasip etsin Rabbim 🤲🤲💙

Merhaba herkese, oncelikle hamile olanlari tebrik ediyorum saglikla kavusun meleklerinize, bekleyenlerde insallah yakin zamanda mutlu haberlerini aliriz. Benim bir kizim var , birtane kardes istiyoruz nasib olur insallah. Bat 9 temmuz hicbir belirtim yok ve kendimi cokta dinlemiyorum acikcasi vucudumu kasmak istemiyorum.

Merhaba herkese, oncelikle hamile olanlari tebrik ediyorum saglikla kavusun meleklerinize, bekleyenlerde insallah yakin zamanda mutlu haberlerini aliriz. Benim bir kizim var , birtane kardes istiyoruz nasib olur insallah. Bat 9 temmuz hicbir belirtim yok ve kendimi cokta dinlemiyorum acikcasi vucudumu kasmak istemiyorum.
Hoşgeldin tatlım. Zaten rahat oldunmu kolaylaşıyor işin. İnşallah en hayırlı zamanda gelir kardeş...

Maşallah kuzum ya gözün aydın kanda güzel çıkmış değerin. Allahım korusun Size bağışlasın.

Kızlar aklıma bişey geldi..gebelik testi yaparken daha hızlı ve güvenilir sonuç için parmaktan bi damla kan alıp idrarla birlikte test ediliyordu burda bi topikte okumuştum. Yapan oldumu denemek istiyorum açıkçası.

Sağol canım cevabın için Rabbim ol deyince hic birşey önüne geçemiyor olmuyorsa da birşey bahane oluyor işte sağlıkla kucağına alırsın inşallah güzel bir hamilelik nasip etsin Rabbim 🤲🤲💙

Aynen öyle elhamdülillah🙏

bide göğüslerim şişti ağrımadan ziyade şişti ve kaşıntı oldu bu da yeni geldi aklıma😂

cnm pik olmuş bu günleri değerlendir sende benim gibi erken yumurtluyon
Kızlar bel ağrısı yasayan var mi bat 7 temmuz yoğun bel ağrım var
benimde belim ağrıyor yaa
bende 6 aydır 3. düşünüyorum ama pkoluyum bakalım rabbim ne zaman nasip edicek :)
hoşgeldinnn canım aramıza benimde 6 ay oldu artık olsun inşallah 😅
Kız alemsin vallahi🤣🤣🤣1 gün yaptım 2 gün yaptım 3. Gün kandiramam artık
o zaman sende ovulasyon yapmalısın kızz
Kızlar bugün kan testi yaptırdım 569 çıktı değerim 💓 doktor hepsine bakalım dedi bendr yemek yiyip gitmiştim 😂 doktor bey dedim benim gebelik var mı önce ona bakalım ben 2 gün sonra aç gelirim hepsine bakarsınız dedim 😂
Ayy güzel haber kuzum cok sevindim inşallah sağlıkla ilerler doğarda büyür 🤩🤩
Ami canim ama biraz once yatim yine prediktor erken gebelik testi net olarak negatif cikti umutlar temmuz artik
Canım üzülme hayırlısı olsun inşallah bir daha ki aya

X