- 21 Ocak 2016
- 405
- 314
- 45
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.781
Hayırlı olsun canım inşallah Allah nazarlardan korusunAyyyy Nasıl sevindim canım .Darısı bizim başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım inşallah Allah nazarlardan korusunAyyyy Nasıl sevindim canım .Darısı bizim başımıza
Hayırlı olsun canım inşallah Allah nazarlardan korusun
Dimi dimiRabbim gönlümdekini biliyor.Önce sağlıklı olması ama bir kızım daha olsun çok isterim.Benim kız kardeşim var çok şükür yatıyor kalkıyor dua ediyor olursa kız olsun diye yiğenimin mutlaka bacısı olmalı diyor.Geçen gün kardeşimin moreli bozuktu bende annemlerdeyim abla senden o kadar güç alıyorum ki senin benim yanımda bana iyi geliyor dedi☺☺ bende hiç kıyamıyorum ona.Erkek kardeşim de var aramızda 1 buçuk yaş var hiç kimseyi aramaz günlük beni arar kurban olurum ben onlara kardeşlik çok güzel bir duygukızlar gaza geldim tutun beni 3 veya 5 dogururum herhalde
Ne güzel haberler yaaaaRabbim inşAllah sanada bu haberi almayı nasip etsin rahat tut.. benimde kasıklarım arada ağrıyor akıntım çok ama tutunacak inşAllah senin bebeğinde seninledir
Rabbim inşAllah sanada bu haberi almayı nasip etsin rahat tut.. benimde kasıklarım arada ağrıyor akıntım çok ama tutunacak inşAllah se
Rabbim inşAllah sanada bu haberi almayı nasip etsin rahat tut.. benimde kasıklarım arada ağrıyor akıntım çok ama tutunacak inşAllah senin bebeğinde seninledir
[/QUOTE
Gözün aydın canım çok sevindim maşallah bebisine Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Tebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar bugün kan testi yaptırdım 569 çıktı değerim doktor hepsine bakalım dedi bendr yemek yiyip gitmiştim doktor bey dedim benim gebelik var mı önce ona bakalım ben 2 gün sonra aç gelirim hepsine bakarsınız dedim
kahvecibaby canım belirtin varmıydı öğrenmeden önce bebisi ya da hissetmisydin biraz anlatirmisin
Sağol canım cevabın için Rabbim ol deyince hic birşey önüne geçemiyor olmuyorsa da birşey bahane oluyor işte sağlıkla kucağına alırsın inşallah güzel bir hamilelik nasip etsin RabbimAslında hiç belirti aramıyordum canım bende benim normal yollarla olmayacak düşüncesi hakimdi taşınır gideriz tüp bebeğe başlarız diye düşünüyordum..
Regl yaklaşmaya yakın akıntılar artıyor malum afedersiniz normalde reglim yaklaşınca akıntımın rengi sarımsı oluyor neyse geçen perşembe banyo yapacam tuvaletimi yaptım akıntı geldi temizlerken ve beyaz şok yaşadım oğlumda da böyle akıntım olmuştu sonra işime baktım.. Regl ağrılarım vardı bir ara belim aşırı ağrıdı namaz kılarken ayakta zor duruyordum beyaz akıntıdan 2 3 gün önce falan..
Ayaklarımın altı yanıyordu geceleri gündüz ne kadar sıcak olsa da gece serin evim çok şükür
cumartesi gelir dedim gelmedi pazar gelmedi pazartesi gelmedi salı da artik dedim aman alayım deneyeyim test nolacak dedim çok güzel oldu elhamdülillah
şimdi düşününce bunlar çıktı aslında hala arada belim ağrıyor şuan mesela oturumca daha çok hissediyorum
Hoşgeldin tatlım. Zaten rahat oldunmu kolaylaşıyor işin. İnşallah en hayırlı zamanda gelir kardeş...Merhaba herkese, oncelikle hamile olanlari tebrik ediyorum saglikla kavusun meleklerinize, bekleyenlerde insallah yakin zamanda mutlu haberlerini aliriz. Benim bir kizim var , birtane kardes istiyoruz nasib olur insallah. Bat 9 temmuz hicbir belirtim yok ve kendimi cokta dinlemiyorum acikcasi vucudumu kasmak istemiyorum.
Aslında hiç belirti aramıyordum canım bende benim normal yollarla olmayacak düşüncesi hakimdi taşınır gideriz tüp bebeğe başlarız diye düşünüyordum..
Regl yaklaşmaya yakın akıntılar artıyor malum afedersiniz normalde reglim yaklaşınca akıntımın rengi sarımsı oluyor neyse geçen perşembe banyo yapacam tuvaletimi yaptım akıntı geldi temizlerken ve beyaz şok yaşadım oğlumda da böyle akıntım olmuştu sonra işime baktım.. Regl ağrılarım vardı bir ara belim aşırı ağrıdı namaz kılarken ayakta zor duruyordum beyaz akıntıdan 2 3 gün önce falan..
Ayaklarımın altı yanıyordu geceleri gündüz ne kadar sıcak olsa da gece serin evim çok şükür
cumartesi gelir dedim gelmedi pazar gelmedi pazartesi gelmedi salı da artik dedim aman alayım deneyeyim test nolacak dedim çok güzel oldu elhamdülillah
şimdi düşününce bunlar çıktı aslında hala arada belim ağrıyor şuan mesela oturumca daha çok hissediyorum
Hosgorduk :) aynen oyle psikolojik hersey.Hoşgeldin tatlım. Zaten rahat oldunmu kolaylaşıyor işin. İnşallah en hayırlı zamanda gelir kardeş...
Biz kadınlar nasıl ince yaratılmışız az düşünsek rahimimz hemen harekete geçiyor. Çok reglim geçmiştir benim çok yaşadım psikolojik belirtilerHosgorduk :) aynen oyle psikolojik hersey.
Sağol canım cevabın için Rabbim ol deyince hic birşey önüne geçemiyor olmuyorsa da birşey bahane oluyor işte sağlıkla kucağına alırsın inşallah güzel bir hamilelik nasip etsin Rabbim
Maşallah kuzum ya gözün aydın kanda güzel çıkmış değerin. Allahım korusun Size bağışlasın.
cnm pik olmuş bu günleri değerlendir sende benim gibi erken yumurtluyon
benimde belim ağrıyor yaaKızlar bel ağrısı yasayan var mi bat 7 temmuz yoğun bel ağrım var
hoşgeldinnn canım aramıza benimde 6 ay oldu artık olsun inşallahbende 6 aydır 3. düşünüyorum ama pkoluyum bakalım rabbim ne zaman nasip edicek :)
o zaman sende ovulasyon yapmalısın kızzKız alemsin vallahi1 gün yaptım 2 gün yaptım 3. Gün kandiramam artık
Ayy güzel haber kuzum cok sevindim inşallah sağlıkla ilerler doğarda büyürKızlar bugün kan testi yaptırdım 569 çıktı değerim doktor hepsine bakalım dedi bendr yemek yiyip gitmiştim doktor bey dedim benim gebelik var mı önce ona bakalım ben 2 gün sonra aç gelirim hepsine bakarsınız dedim
Canım üzülme hayırlısı olsun inşallah bir daha ki ayaAmi canim ama biraz once yatim yine prediktor erken gebelik testi net olarak negatif cikti umutlar temmuz artik