Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar bende 3. Çocuğu bekleyenlerdenim 8 aydir deniyoruz ama olmadi malesef inşallah Allah hepimize gonlumuzde olanı nasip eder
senin bat ne zaman cnm yakın mı
Merhaba cnm naptın köy işini deneyebiliyon mu bat ne zaman beraber bekleriz benim 15 haziran

Canım batın gelmiş ne alemdesin bakalım belirti var mı test yaptın mı gebelik haberi alalım inşallah
Canım dün yaptım negatifti bugün öğleden sonra yaptım sonuç bu:) Kafamı karıştırdı çizginin tye daha yakın olması gerekmiyor muydu

Eklentiler

• IMG_20200529_160247_856.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 63
Canım dün yaptım negatifti bugün öğleden sonra yaptım sonuç bu:) Kafamı karıştırdı çizginin tye daha yakın olması gerekmiyor muydu
Aa hemde öğleden sonra valla gayet görünüyor kuzum peki hemen mı çıktı inşallah var gibi duruyor eğer öyleyse yarın ya da diğer gün daha belirgin çıkar. Çizgi oyle cok yanda durmuyo bence doğrudur bu sonuç

Kızlar adet oldum yalancı pozitif diye düşünürken kimyasal geçirmişim haberim yok, tekrarladım testi. Dünden silik ama pozitif Doktora gideceğim birazdan

Kızlar adet oldum yalancı pozitif diye düşünürken kimyasal geçirmişim haberim yok, tekrarladım testi. Dünden silik ama pozitif Doktora gideceğim birazdan
Yaa ciddi misin ben valla hamile haberi bekliyordum üzüldüm cnm peki markası neydi testin. Zaten kanda cıkarsa belli olur haber ver bize de kuzum hayırlısı olsun yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…