Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım sen de bendensin Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bende 3. Cocuk için deniyorum benimki de 5. Ay olacak sen Dr. Gittin mi düşünüyor musun
Evet dr bu ay gittim hormon testi yapti dogum kontrol hapi verdi diger adetinin ikinci gunu gel yine aynı testi yapacağız dedi ama bayram tatiline denk geldi gidemedim

sağol kuzum...amin hep birlikte güze haberlerimiz olur inşallah...
düzenli olarak doktora gidiyorum bir ara klomen tedavisi de gördüm. doktorlar bir sorun yok testler temiz rahim yumurtalık temiz dedi...
amin cnm sorun olmasında inşallah zamanı gelince olur bu ay gün aşırı denedik yani tutar kesin dedim olmadı demekki zamanı var. Klomen le ikiz bile oluyormuş oyle okudum burada
Evet dr bu ay gittim hormon testi yapti dogum kontrol hapi verdi diger adetinin ikinci gunu gel yine aynı testi yapacağız dedi ama bayram tatiline denk geldi gidemedim
doğum kontrolu adetin düzene girdi diyemi verdi canım bayram bitti şükür ihmal etme bari inşallah testlerin iyi çıkar da bir an önce bize katılırsın

Selam ın aleyküm bende kızıma kardeş isteyenlerden im Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin bu ay başladım çalışmalara sayılır bat 3 haziran hayırlısı artık

Selam ın aleyküm bende kızıma kardeş isteyenlerden im Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin bu ay başladım çalışmalara sayılır bat 3 haziran hayırlısı artık
Ve aleyküm selam ve Rahmetullahi ve berakatuhu Hoşgeldin cnm bata birsey kalmamış inşallah ilk gebelik haberi gelir🥰

Amiiinn 🙏😂 Büyüğü seneye anaokuluna vericem oradan biraz rahatlarım diye düşünüyorum o oraya başlamadan öteki de biraz büyüsün dedik 3.ve son olacak Allah bidaha sürpriz nasip etmezse 😂
Aslında en iyisi canım biliyormusun bizlerde bu sekilde büyüdük ve küçükken de şimdide kardeşlerimizle arkadas gibiyiz Baska kimseye ihtiyacımız yok birbirimize yetiyoruz yas farkı cok olunca bu sağlanmıyo sanki

X