Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ciddi misin ben valla hamile haberi bekliyordum üzüldüm cnm peki markası neydi testin. Zaten kanda cıkarsa belli olur haber ver bize de kuzum hayırlısı olsun yine de
Ind diye bir test canım bizim eczane sadece onu satıyor, 37 cıktı değerin iğne vurdular pazartesiye kadar yatmamı söylediler kanamam kahverengiye döndü ve azaldı bakalım inşallah hayırlı haberler alırım :KK43: Pazartesi tekrar kan vereceğim orda belli olacakmış kimyasal geçirip geçirmediğim kanama yoğunlaşırsa tekrar gel dediler

Ind diye bir test canım bizim eczane sadece onu satıyor, 37 cıktı değerin iğne vurdular pazartesiye kadar yatmamı söylediler kanamam kahverengiye döndü ve azaldı bakalım inşallah hayırlı haberler alırım :KK43: Pazartesi tekrar kan vereceğim orda belli olacakmış kimyasal geçirip geçirmediğim kanama yoğunlaşırsa tekrar gel dediler
İnşAllah bebeğin seninledir canım değerine göre ayy sevindim değerinin çıkmasına kanama da biter de inşallah değer De yükselir

Insallah ustune görme dedikleri bu dur hayırlısı neyse o olsun kuzucum

Merhabalar hanımlar benim 2 evladım var 5 aydır 3. çocugu düşünüyorum benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.

Benim için ilk veya 3. Hiç farketmiyo aynı heyecan aynı umut devam ediyor Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter  🥰
Bende bir yıldır düşünüyorum 2 tane oğlum var 1 yıl içinde 4 kez kimyasal oldu 3 cü nasip olmayacak sanırım😔😔😔😔

Bende bir yıldır düşünüyorum 2 tane oğlum var 1 yıl içinde 4 kez kimyasal oldu 3 cü nasip olmayacak sanırım😔😔😔😔
Merhaba canım Allah bağışlasın yavrularını aramıza hoş geldin benimde 2 oğluşum var 🥰 4 kez şaşırdım yaa değilmi Dr ne diyo peki tedavi faln olmaz diye düşünme 2 tane sağlıklı evladın var elhamdülillah yine olur

Merhaba canım Allah bağışlasın yavrularını aramıza hoş geldin benimde 2 oğluşum var 🥰 4 kez şaşırdım yaa değilmi Dr ne diyo peki tedavi faln olmaz diye düşünme 2 tane sağlıklı evladın var elhamdülillah yine olur
Doktor denemeye devam diyor hormonlarım normal eşimin ki normal bende kan pıhtılaşması çıktı iğne vurundum yine olmadı kısmet ovulasyon la da takip ediyorum bu ay umutluydum ama yine kahverengi akıntı başladı regli başlıyor 😔

Doktor denemeye devam diyor hormonlarım normal eşimin ki normal bende kan pıhtılaşması çıktı iğne vurundum yine olmadı kısmet ovulasyon la da takip ediyorum bu ay umutluydum ama yine kahverengi akıntı başladı regli başlıyor 😔
Cok geçmiş olsun cnm ya güzel düşün dua et güzel olucak sonuç inşallah. Kan pıhtılaşma sı cok kişide var aslında tedavi olup atlatırsın bunuda gebelikte ilaç ya da iğneyle

X