Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende regl ile ilgili ne ağrı var nede belirti.Normalde bir hafta öncesinden başlardı belirtiler spiral bu ay cikti ya ondan mı acaba🙄Spiral çıktıktan sonra bu gibi değişiklikler oldumu sende de
Canım bende ağrı hiç değişmedi neredeyse 1 hafta önce bel ağrısı oluyo sivilce cıkıyo. Spiral den sonra 1- 2 gün oynamaya ve öncesinde leke gelmeye başladı. Zaten bir iki ay deneyimleyip kendini anlarsın değişiklikleri 😉belki de hiç gerek kalmaz 😅

İnanamıyorum gerçekten tek çizgi mi :mad: Dün çift çizgiyi gördük bugün nasıl olur tek çizgi yaaaaaa bu işte bir karışıklık var 🤔🤔gününde çok geçti
Kız bilmiyorum ya . Diğer test çok sonra çıkardı o hayalet çizgiyi. Velhasıl olmadı bu ay. Sıra Sende bakalım batına kaç gün kaldı.

Kız bilmiyorum ya . Diğer test çok sonra çıkardı o hayalet çizgiyi. Velhasıl olmadı bu ay. Sıra Sende bakalım batına kaç gün kaldı.
Kuzum ben emzirirken hamile kalamadım 2 emzirme dönemimde. Bu 3.emzirme dönemim bebeğim 13 aylık hala emiyor şükürler olsun.
İlk deneme ayından önce düzenli oluyordum dedim heralde bozulmaz ama düzen bozuldu. Belki 2 ay olmam. Çünkü emzirirken olabiliyor. Rahat olma sebebimde bu... kendi doktoruma gitmek istiyorum yarın arayıp gideceğim nasip olursa...

Bebeğim uyumuyor kaç gündür. Şöyle bir kafa rahatlığı ile hareket edemiyorum. Eşim çalışıyor artık. Zor ama güzel zamanlardayım.
Yarın giderim diyorum sabah arayacağım doktorumu inşallah bebeğim rahat verirde giderim.

Senin spiral vakte asıldı
Canım bende regl ile ilgili ne ağrı var nede belirti.Normalde bir hafta öncesinden başlardı belirtiler spiral bu ay cikti ya ondan mı acaba🙄Spiral çıktıktan sonra bu gibi değişiklikler oldumu sende de
Senin spiral varken nasıldı ..bu ay nasıl. Bakarsın ilk aydan pozitifİ yakalrsın 😍

Senin spiral vakte asıldı

Senin spiral varken nasıldı ..bu ay nasıl. Bakarsın ilk aydan pozitifİ yakalrsın 😍
Spiral ay içerisinde çok ağrı yapıyordu normalde. 1 hafta öncesinden başlıyordu regl sancıları. 2 veya 3 gün ara kanamalar gelip gidip kesiliyordu sonra tamamen geliyordu.Şimdi ise sağ kasığımda batmalar var kramp şeklinde karnımın alt kısmı sancıyor sanki acıyor gibi de bacaklarım çekiliyor belim ağrıyor 4 veya 5 gündür ağzım zehir gibi 4 gün başım ağrıdı şimdi yok baş ağrısı bende anlamadım regl olacaksam olsamda beklemesem.Test yaptım dün negatif çıktı .Spiral bu ayy çıktı ya belki regl geç gelir belli olmaz diye bekliyorum

Canım yaptınmı ovulasyon? sadehayatt06 sadehayatt06
kuzum yaptım bak nasıl M momteacher Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm
IMG_20200626_135059.jpg

Son düzenleme:
Bebeğim uyumuyor kaç gündür. Şöyle bir kafa rahatlığı ile hareket edemiyorum. Eşim çalışıyor artık. Zor ama güzel zamanlardayım.
Yarın giderim diyorum sabah arayacağım doktorumu inşallah bebeğim rahat verirde giderim.
Canım bencede git için rahat etsin gitmişken ultrasonla da bakar gecikmenin sebebini de anlarsın demekki senin sütün koruyor bizimki korumadı anacım 🙈

Canım bencede git için rahat etsin gitmişken ultrasonla da bakar gecikmenin sebebini de anlarsın demekki senin sütün koruyor bizimki korumadı anacım 🙈
Bende bunda normal doğum yapınca kroumaz belki dedim ama galiba beni 2 yıl koruyor. Süt bittiği ay 2 kez oldu. Darısı buna da olsun inşallah

sadehayatt06 sadehayatt06 pik olduğu gün T çizgisi C 'den daha Koyu oluyor. Yada pik yaklaştığı zaman. Sen gün aşırı veya istediğinde kendini hazır hissettiğinde olmasına özen göster. İnşallah bu ay nasip olur... bende karar verdim bebeğim 2 yaşına doldurduktan sonra istiyorum.
Sizi takip derim ama artık bat tarihi eklemeyeceğim 🙂

sadehayatt06 sadehayatt06 pik olduğu gün T çizgisi C 'den daha Koyu oluyor. Yada pik yaklaştığı zaman. Sen gün aşırı veya istediğinde kendini hazır hissettiğinde olmasına özen göster. İnşallah bu ay nasip olur... bende karar verdim bebeğim 2 yaşına doldurduktan sonra istiyorum.
Sizi takip derim ama artık bat tarihi eklemeyeceğim 🙂
Sağol cnm bu ay dikkat edeyim de olmazsa gelecek ay doktora gitmeyi düşünüyorum ortalık biraz düselirse. Sen zorlanırım diye mi düşünüyorsun kuzum tabiki en doğru kararı sen verirsin Rabbim en hayırlı zamanda kısmet etsin

Sağol cnm bu ay dikkat edeyim de olmazsa gelecek ay doktora gitmeyi düşünüyorum ortalık biraz düselirse. Sen zorlanırım diye mi düşünüyorsun kuzum tabiki en doğru kararı sen verirsin Rabbim en hayırlı zamanda kısmet etsin

Canım dün şöyle uzun uzun düşündüm
Aldığım bir risk sonucundan bebeğim emmeye bilir. Korkum bundan.
En azindan 2 yaş sütten kesme dönemi bitince içim rahat edecek. Aksi halde vicdan yapacağım. İnşallah niyetiME göre verir Mevlam. Sizler içinde çok duacıyım
Bu topik değerli güzel örnek oldu biz kalabalık anneleri anlayan paylaşınca rahatladığımız bir alan oldu. Hepiniz inşallah benim kız 2 yaşına doldulurduğunda bebeklerinizi kucağınıza almış olursunuz.

X