Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım dün şöyle uzun uzun düşündüm
Aldığım bir risk sonucundan bebeğim emmeye bilir. Korkum bundan.
En azindan 2 yaş sütten kesme dönemi bitince içim rahat edecek. Aksi halde vicdan yapacağım. İnşallah niyetiME göre verir Mevlam. Sizler içinde çok duacıyım
Bu topik değerli güzel örnek oldu biz kalabalık anneleri anlayan paylaşınca rahatladığımız bir alan oldu. Hepiniz inşallah benim kız 2 yaşına doldulurduğunda bebeklerinizi kucağınıza almış olursunuz.
Yaa kuzum haklısın inşallah o zamana sende yeni hamiş olursun Rabbim gönlündekini nasip etsin ama uğra buraya bırakma bizi 🥰🥰

Meraba herkese biraz okudum sizleri hepinizin enerjisi içtenliği çok güzel geldi bana benim 5.5 yaşında bir oglum var ona bir kardeş istiyrouz nasipse 4 aydır korunmuyoruz beni de eklerseniz listeye çok sevinirim bat 7 temmuz
Bizi ancak bizim gibiler anlıyo tabi sende Hoşgeldin aramıza canım hemen ekliyorum seni de yas kaç bu arada

Hoşgeldin inşallah bu ay na
Meraba herkese biraz okudum sizleri hepinizin enerjisi içtenliği çok güzel geldi bana benim 5.5 yaşında bir oglum var ona bir kardeş istiyrouz nasipse 4 aydır korunmuyoruz beni de eklerseniz listeye çok sevinirim bat 7 temmuz
Hoşgeldinnnnn 💖

IMG_20200626_212454.jpg
kızlar bu akşam 9.30 daki testim en alttaki. Buradaki bir arkadas akşam tekrarla demişti

aynen bugün birkaç kez dışarı çıktım duş alınca rahatladım valla kendime geldim.. belki de ondan bu iyilik hali😂😂😂
Ben bahçeye indim çocuklarlâ , sonra konu komşu geldi oturduk baya iyi geldi.
Ev ev olmuyor. Elhamdülillah her halimize. İnşallah biter bu virüs rahat ederiz.

X