Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ben 😂😂 merhaba efendim 3 uaşında kızım var kardeş istiyoruz aslında temmuz ayı dwnemelere başlayacaktık fakat yumurtlama akıntısı görünce şansjmızı deneyelim dedik bakalım kısmet 🤗😍
Hoşgeldinizzzzz, bat ne zaman... kızına kardeş için ideal yaş. Kızlar güzel ablalık ediyorlar arada mıncırıp dursalarda :)

Sen bana dua et. Sabah tekrarlayacağım testimi
tabiki cnm hadi hayırlısı olsun 🥰🥰
Veee sende demedi deme 3 gün sonra pik göreceksin :KK70:
karantinaya geliyor o zaman 😂😂
Canım hergüj aynı saatte devam et, bide sadece sıvıyı kessen yeter😂
kız bende meyve yiyecektim onu bile yemedim yaa 😂
Sen at bıkmayız severek takip ederiz😍😍
Sağol canım benim 🌺🌺

Ben ben 😂😂 merhaba efendim 3 uaşında kızım var kardeş istiyoruz aslında temmuz ayı dwnemelere başlayacaktık fakat yumurtlama akıntısı görünce şansjmızı deneyelim dedik bakalım kısmet 🤗😍
Hoşgeldin aramıza cnm iyi yapmışsın niye bekliyorsn kısmet bakalım yaş aralığı gayet iyi olur senin için bat ne zaman ekleyeyim mi listeye 😉

Hayırlısı olsun sağlıkla gelir bebişiniz inşallah canım
Amin canım sağol 😍
Hoşgeldinizzzzz, bat ne zaman... kızına kardeş için ideal yaş. Kızlar güzel ablalık ediyorlar arada mıncırıp dursalarda :)
Bat 6 temmuz 1 denememiz var. Evet bizim bıcırık biraz afacan umarım iyi idare edebilirim😂😍
Hoşgeldin aramıza cnm iyi yapmışsın niye bekliyorsn kısmet bakalım yaş aralığı gayet iyi olur senin için bat ne zaman ekleyeyim mi listeye 😉
Hoşbulduk😍 6 temmuz olur. Ben bu ay yumurtlama zamanım geçti diye düşünüp temmuza ertelemiştim şeffaf akıntıyı görünce denedik ama ertesi gün yine şeffaf gördüm artık çatlama oldu mu olmadı mı çözemedim kısmet bakalım 🙏😌

Amin canım sağol 😍

Bat 6 temmuz 1 denememiz var. Evet bizim bıcırık biraz afacan umarım iyi idare edebilirim😂😍

Hoşbulduk😍 6 temmuz olur. Ben bu ay yumurtlama zamanım geçti diye düşünüp temmuza ertelemiştim şeffaf akıntıyı görünce denedik ama ertesi gün yine şeffaf gördüm artık çatlama oldu mu olmadı mı çözemedim kısmet bakalım 🙏😌
Değerlendirdikten sonra devam edebiliyor o akıntı. Hadi bakalım inşallah ilk ayda olur.
Bata daha çok var. Belli olmaz bu işler çalışamlara devam :KK70:

Karantinada müsait olursunuz herhalde 😎
inşallah diyelim 😂😂
Amin canım sağol 😍

spermler 3 gün yasıyormuş ya denk gelmesi yüksek ihtimal 😅

Üzülme canım ama bana da içimden bir ses bu kadar gecikme olmaz yahu diyor 😅🙈 test yaparsan at bakalım geçen ki Cook silik ti az da olsa koyulaşır bence
Canım bende regl ile ilgili ne ağrı var nede belirti.Normalde bir hafta öncesinden başlardı belirtiler spiral bu ay cikti ya ondan mı acaba🙄Spiral çıktıktan sonra bu gibi değişiklikler oldumu sende de

X