Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım dün annemlerdeydim hemde leke anca bitmişti 8 gün sürdü neredeyse regl bugün başladım
sence yakın mı peki canım

daha yeni bitmiş.. ben1 kes kullandım normalde kendi hesabıma göre 13.gün yumurtlama diye düşünüyordum 10.gün piki gördüm ve şok oldum tabi..
yapmaya devam et 🖒

Şimdi sizler diyorsunuz bu kız nasıl sabirlı ben olsam kırk kere kana gitmiştim.
Kızlar testte çıkan o çizgi beni kandırıyor olabilir..biraz daha geçmesini bekliyorum. Yarın evde bir test daha yapacağım duruma göre kana gideceğim.

Şimdi sizler diyorsunuz bu kız nasıl sabirlı ben olsam kırk kere kana gitmiştim.
Kızlar testte çıkan o çizgi beni kandırıyor olabilir..biraz daha geçmesini bekliyorum. Yarın evde bir test daha yapacağım duruma göre kana gideceğim.
Canım testin markası neydi bu arada

Haklısın cnm küçük tıp merkezleri gibi yerlerde hasta almıyorlarmış ama yinede bilgin olsun kuzum
Burda tpmerkezi var 100 liraya yakın test.... vermem o parayı. Aile hekiminé kontrolé gideceğim zaten. O arada kan sayımına baktıkça istiyorum bayadır. O arada hcg değerimede bakılır.

X