- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.321
Bence de canım akıntım da yok çünküdaha var canım t çizgisinin c gibi koyu olmadı lazım yumurtlama da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de canım akıntım da yok çünküdaha var canım t çizgisinin c gibi koyu olmadı lazım yumurtlama da
Bence de canım akıntım da yok çünkü
Evet dahq var pik değil .Bence de canım akıntım da yok çünkü
evet canım dün annemlerdeydim hemde leke anca bitmişti 8 gün sürdü neredeyse regl bugün başladımbugün mü başladın teste?
sence yakın mı peki canımEvet dahq var pik değil .
Acilde istediğin saatte yapıyorlar canımKızlar bu sabah kan testi için gidecektim gidemedim.
evet canım dün annemlerdeydim hemde leke anca bitmişti 8 gün sürdü neredeyse regl bugün başladım
sence yakın mı peki canım
Acilde istediğin saatte yapıyorlar canım
Haklısın cnm küçük tıp merkezleri gibi yerlerde hasta almıyorlarmış ama yinede bilgin olsun kuzumKoronadan dolayı gitmem korkuyorum.
Canım testin markası neydi bu aradaŞimdi sizler diyorsunuz bu kız nasıl sabirlı ben olsam kırk kere kana gitmiştim.
Kızlar testte çıkan o çizgi beni kandırıyor olabilir..biraz daha geçmesini bekliyorum. Yarın evde bir test daha yapacağım duruma göre kana gideceğim.
Her gün atarım artık foto cnm bıkarsınız bendensadehayatt06 bence pik için çok erken..bu çizgi 3 güne gittikçe koyulaşır tahminimce. Sende takip ederek bekle bakalım kaçıncı gün pik göreceksin
Burda tpmerkezi var 100 liraya yakın test.... vermem o parayı. Aile hekiminé kontrolé gideceğim zaten. O arada kan sayımına baktıkça istiyorum bayadır. O arada hcg değerimede bakılır.Haklısın cnm küçük tıp merkezleri gibi yerlerde hasta almıyorlarmış ama yinede bilgin olsun kuzum
Pahalı gercekten sabah verirsin cnm muhtemelen öğleden sonra ya da ertesi gün çıkarBurda tpmerkezi var 100 liraya yakın test.... vermem o parayı. Aile hekiminé kontrolé gideceğim zaten. O arada kan sayımına baktıkça istiyorum bayadır. O arada hcg değerimede bakılır.
Bilmiyorum ya attım.Canım testin markası neydi bu arada
Yarın cuma haftaya p.tesi sonç çıkar.. test yapıp duruma göre kana gideyim.Pahalı gercekten sabah verirsin cnm muhtemelen öğleden sonra ya da ertesi gün çıkar
Heyecanlı bekleyiş. Bıkmayız asla bunun için burdayızHer gün atarım artık foto cnm bıkarsınız benden
Canım bazı markalar güven olmuyor kuruma çizgisi yada yalancı pozitif veriyor. İnşallah seninki gec döllenmedir vardır hayırlısıyla 2. Gebemiz olursunBilmiyorum ya attım.
AA evet haftasonu oluyor yine de e nabıza düsebilir cnmYarın cuma haftaya p.tesi sonç çıkar.. test yapıp duruma göre kana gideyim.
Allah razı olsun cnm benimHeyecanlı bekleyiş. Bıkmayız asla bunun için burdayız