- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.341
Sen bana dua et. Sabah tekrarlayacağım testimiAllah razı olsun cnm benim
Veee sende demedi deme 3 gün sonra pik göreceksinAllah razı olsun cnm benim
Canım hergüj aynı saatte devam et, bide sadece sıvıyı kessen yeter@Mavi Boncugumm M momteacher kızlar bugün regl 9. Gün ovulasyon testi yaptım 1 gibi nasıl sizce 10da kahvaltı yaptım birdaha yiyp içmedim Eki Görüntüle 2654303
Sen at bıkmayız severek takip ederizHer gün atarım artık foto cnm bıkarsınız benden
Hayırlısı olsun sağlıkla gelir bebişiniz inşallah canımBen benmerhaba efendim 3 uaşında kızım var kardeş istiyoruz aslında temmuz ayı dwnemelere başlayacaktık fakat yumurtlama akıntısı görünce şansjmızı deneyelim dedik bakalım kısmet
Hoşgeldinizzzzz, bat ne zaman... kızına kardeş için ideal yaş. Kızlar güzel ablalık ediyorlar arada mıncırıp dursalarda :)Ben benmerhaba efendim 3 uaşında kızım var kardeş istiyoruz aslında temmuz ayı dwnemelere başlayacaktık fakat yumurtlama akıntısı görünce şansjmızı deneyelim dedik bakalım kısmet
Canım sanki var gibiKızlar burda 2.çizgi gören benmiyim
tabiki cnm hadi hayırlısı olsunSen bana dua et. Sabah tekrarlayacağım testimi
karantinaya geliyor o zamanVeee sende demedi deme 3 gün sonra pik göreceksin
kız bende meyve yiyecektim onu bile yemedim yaaCanım hergüj aynı saatte devam et, bide sadece sıvıyı kessen yeter
Sağol canım benimSen at bıkmayız severek takip ederiz
Hoşgeldin aramıza cnm iyi yapmışsın niye bekliyorsn kısmet bakalım yaş aralığı gayet iyi olur senin için bat ne zaman ekleyeyim mi listeyeBen benmerhaba efendim 3 uaşında kızım var kardeş istiyoruz aslında temmuz ayı dwnemelere başlayacaktık fakat yumurtlama akıntısı görünce şansjmızı deneyelim dedik bakalım kısmet
Karantinada müsait olursunuz herhaldetabiki cnm hadi hayırlısı olsun
karantinaya geliyor o zaman
kız bende meyve yiyecektim onu bile yemedim yaa
Sağol canım benim
Amin canım sağolHayırlısı olsun sağlıkla gelir bebişiniz inşallah canım
Bat 6 temmuz 1 denememiz var. Evet bizim bıcırık biraz afacan umarım iyi idare edebilirimHoşgeldinizzzzz, bat ne zaman... kızına kardeş için ideal yaş. Kızlar güzel ablalık ediyorlar arada mıncırıp dursalarda :)
HoşbuldukHoşgeldin aramıza cnm iyi yapmışsın niye bekliyorsn kısmet bakalım yaş aralığı gayet iyi olur senin için bat ne zaman ekleyeyim mi listeye
Değerlendirdikten sonra devam edebiliyor o akıntı. Hadi bakalım inşallah ilk ayda olur.Amin canım sağol
Bat 6 temmuz 1 denememiz var. Evet bizim bıcırık biraz afacan umarım iyi idare edebilirim
Hoşbulduk6 temmuz olur. Ben bu ay yumurtlama zamanım geçti diye düşünüp temmuza ertelemiştim şeffaf akıntıyı görünce denedik ama ertesi gün yine şeffaf gördüm artık çatlama oldu mu olmadı mı çözemedim kısmet bakalım
Canım yarın yeni test mi yapacaksın yoksa kan mı vereceksinDeğerlendirdikten sonra devam edebiliyor o akıntı. Hadi bakalım inşallah ilk ayda olur.
Bata daha çok var. Belli olmaz bu işler çalışamlara devam
inşallah diyelimKarantinada müsait olursunuz herhalde
spermler 3 gün yasıyormuş ya denk gelmesi yüksek ihtimalAmin canım sağol
Bat 6 temmuz 1 denememiz var. Evet bizim bıcırık biraz afacan umarım iyi idare edebilirim
Hoşbulduk6 temmuz olur. Ben bu ay yumurtlama zamanım geçti diye düşünüp temmuza ertelemiştim şeffaf akıntıyı görünce denedik ama ertesi gün yine şeffaf gördüm artık çatlama oldu mu olmadı mı çözemedim kısmet bakalım
İçimden bir his boşuna heveslenme diyorCanım yarın yeni test mi yapacaksın yoksa kan mı vereceksin
Üzülme canım ama bana da içimden bir ses bu kadar gecikme olmaz yahu diyorİçimden bir his boşuna heveslenme diyor
Test alıp yapacağım ama almadım daha...
İnanamıyorum gerçekten tek çizgi miKızlar yaptım yaaaa koskocaman tek çizgi
Çokmu kafaya taktım yahu
Canım bende regl ile ilgili ne ağrı var nede belirti.Normalde bir hafta öncesinden başlardı belirtiler spiral bu ay cikti ya ondan mı acabaÜzülme canım ama bana da içimden bir ses bu kadar gecikme olmaz yahu diyortest yaparsan at bakalım geçen ki Cook silik ti az da olsa koyulaşır bence