- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.301
stoprak kuzum senin yeni bat ne zaman ekleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karapisso canım hala regl olmadı mı cok acayip kız o kadar gün gecikti kahvecibaby N Nazlim0634 kızlar naptınız var mı test yapan
Kızlar burda 2.çizgi gören benmiyim
Walla gözüm bozulacaktı ama gördümKızlar burda 2.çizgi gören benmiyim
Kız bacım artık gitte kan testi yaptırKızlar burda 2.çizgi gören benmiyim
Yaptım canım kocaman tek çizgiN Nazlim0634 test yaptınmı kuzum
Ayyy ıkinci çizgi varben gördümKızlar burda 2.çizgi gören benmiyim
Bence de yaptirsin kan testiniKız bacım artık gitte kan testi yaptır
Ama daha sana var canım yine de belli olmaz 5 gün var değil mi. Bak karapissonun regli neredeyse bir hafta geçtiYaptım canım kocaman tek çizgi
Kızlar bu sabah kan testi için gidecektim gidemedim.
Eşimin toplantısı vardı homeofis çalışıyor.aaa hayırdır neden gidemedin canım
Eşimin toplantısı vardı homeofis çalışıyor.
Çıkamadım sabah.
Yapacağım inşallah.nasip.. eğer testin varsa yarın sabah yap canım
Evet yaaa aynen 1 haftayı geçti karapissonun. Kız ben tam olarak bilsem regl günümü hayatımda bir defa takip ettim oda 23 gün 25 gün arası.Regl gününün 1 gününden hesaplarsak bugün tam 23 gün.Beklemekten başka çare yok belki 1 veya 2 güne regl olurum kasiklarimda ağrılar var.Ama daha sana var canım yine de belli olmaz 5 gün var değil mi. Bak karapissonun regli neredeyse bir hafta geçti
E bekleyelim o zaman canım belli olmaz belki 25 i bulurEvet yaaa aynen 1 haftayı geçti karapissonun. Kız ben tam olarak bilsem regl günümü hayatımda bir defa takip ettim oda 23 gün 25 gün arası.Regl gününün 1 gününden hesaplarsak bugün tam 23 gün.Beklemekten başka çare yok belki 1 veya 2 güne regl olurum kasiklarimda ağrılar var.
Mavi Boncugumm M momteacher kızlar bugün regl 9. Gün ovulasyon testi yaptım 1 gibi nasıl sizce 10da kahvaltı yaptım birdaha yiyp içmedim Eki Görüntüle 2654303