- Konu Sahibi sadehayatt06
Yok balım ben +1 farkla öndeyim. 4. İnşallahMerhaba canım hayırlısı olsun.Senin kaç çocuğun var.Bizim gibi 3.ye mi niyetlendin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok balım ben +1 farkla öndeyim. 4. İnşallahMerhaba canım hayırlısı olsun.Senin kaç çocuğun var.Bizim gibi 3.ye mi niyetlendin
Evet evet seninkiyle benimki bencede çok benziyor diğer yazılarındada dikkatimi çekmiştiAyy canım senin durumun benimkine benziyor eşim çokta niyetli değil güya tek yakınlaşma oldu 2 gün önce bugün hamilemisin diye soruyor haaaa haaa hee hamileyim dedim.
Hayran kalıyorum böyle annelere maşallah.Benim bazı arkadaşlarım tek çocuk yeter diyorlar yapmıyorlar.Rahatlarina çok düşkünler. Çocuk en büyük nimet dünyanın en tatlı şeyi .Rabbime ne kadar şükür etsek az.Yok balım ben +1 farkla öndeyim. 4. İnşallah
Benimkide şimdiden sana hamilelik alalım dedi ya.Bence bu erkekler bizden daha çok istekli de çaktırmıyorlarEvet evet seninkiyle benimki bencede çok benziyor diğer yazılarındada dikkatimi çekmişti
İlk istediğimi söylediğimde çok şaşırdı acaba mı falan filan derken tek ilişki oldu başladı ee hamile mi olcan sen şimdi şişman mı olcan şöyle böyle baya moda girdi
Hayırlısı cnm iyi bari daha da gecikmediAmin kuzum gerek kalmadı hastalandım
Kız senin var mı yetecekmi 5 bebeğe ayyy çok güzel.Sana bir şey diyebilirmiyimBen sizinle tanışmadan önce acaba sürekli acaba diyordum.3cü Çocuk fazla mı diyordum 2yeterlimi acaba diyordum burda 3cünün bile az olduğunu gördümKızlar bende 3. Ve 4. Niyetliyim ama bu topik te uzun zamanlar kalırsam artık 5 e doğru yol alırım onu da düşünürüm düşünsenize 2 oğlum olmuş üstüne de 3 kız biri çay yapıyor biri kahvaltı hazırlamış diğeri de sofrayı anne Kalk süpriz diyorlar bu arada pasalarım da balkonu fln yıkamış ohhh.
Gerçi şimdi gençler de bilemedim ama hayaller diyelim en azından anneler gününde falan
Ney var mı yetecek mi 5 bebeğe kuzum orasını anlamadımKız senin var mı yetecekmi 5 bebeğe ayyy çok güzel.Sana bir şey diyebilirmiyimBen sizinle tanışmadan önce acaba sürekli acaba diyordum.3cü Çocuk fazla mı diyordum 2yeterlimi acaba diyordum burda 3cünün bile az olduğunu gördüm
Gücün varmı diyecektim 4 5 bebeğe diyecektim canım yanlış anlaşılmasınKız senin var mı yetecekmi 5 bebeğe ayyy çok güzel.Sana bir şey diyebilirmiyimBen sizinle tanışmadan önce acaba sürekli acaba diyordum.3cü Çocuk fazla mı diyordum 2yeterlimi acaba diyordum burda 3cünün bile az olduğunu gördüm
Maşallah kuzum tam benim hayalimYok balım ben +1 farkla öndeyim. 4. İnşallah
Sizleri tanıdıkça bana deli cesareti geliyor 4 mü 5mi demeye başladım.Ayy bana neler oluyor.Acaba burda olmakla iyimi yaptımMaşallah kuzum tam benim hayalim
Haa anladım canım kız benim ilk oğlan oyle eziyeti bebeklik gecirdiki kolik kusma vs hep derdim ki süt emen uyuyan bebek olsa aynı anda 3 taneye bakardım derdim o kadar zordu Rabbim bana da kimseyede bir daha yaşatmasın cok oturup ağladığımı bilirim onla. Valla ikinci de tam tersi emer uyur emer uyur kendi kendine büyüdü gibi birsey arada kaynadı. Onun gibi olursa gücüm de yeter kız inşallah diyelim. İlk oğlum 2 yas a kadar ne çekti kuzum benim Rabbim bir yerden kolaylığını veriyor üst üste oldu ama en azından ikinci bana cok kolaylık olduGücün varmı diyecektim 4 5 bebeğe diyecektim canım yanlış anlaşılmasın
Neyse 5 i boşver o hayal ama ben 4ü denerim herhaldeBe
Sizleri tanıdıkça bana deli cesareti geliyor 4 mü 5mi demeye başladım.Ayy bana neler oluyor.Acaba burda olmakla iyimi yaptım
Benim ki de cocuk oldukça rızkımız acılıyo işler büyüyo der bu aralar da karantinaydı falan işler bayağı durdu ya hemen doğur da diyo bolluk bereket gelsinBenimkide şimdiden sana hamilelik alalım dedi ya.Bence bu erkekler bizden daha çok istekli de çaktırmıyorlar
N nisann_tr Mavi Boncugumm kızlar merhaba bat günümüz ne alemdesiniz merak ettim inşallah hayırlı haberler vardır. Benden leke geliyo iki gündür sökülmesi yakın
Hayırlısı kuzum inşallah bir dahaki aya yeni batını yazayım mıMerhaba canım benim iki gün önce başladı bile Başka bahara kaldı Hayırlısı ..
N nisann_tr Mavi Boncugumm kızlar merhaba bat günümüz ne alemdesiniz merak ettim inşallah hayırlı haberler vardır. Benden leke geliyo iki gündür sökülmesi yakın
Hayırlısı kuzum inşallah bir dahaki aya yeni batını yazayım mı