Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr 🥰
Bu topiği uzun süre ihmal etmişim.. hamilelik + evde üç yaşındaki kızım derken günler nasıl geçti..
sadehayatt06 sadehayatt06 doğum yapmışsın çok sevindim Allah analı babalı büyütsün

N Nazlim0634 hamileliğin sonuna yaklaşmışsın canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

N neyb sende durumlar nasıl?
Diğer arkadaşlar nasılsınız?

Ben de Allah'ın izniyle dört gün sonra doğuma gireceğim 🙂
AA cok az kalmış maşallah sağlıkla gelsin kuzucuk 🥰

Kızlarrr 🥰
Bu topiği uzun süre ihmal etmişim.. hamilelik + evde üç yaşındaki kızım derken günler nasıl geçti..
sadehayatt06 sadehayatt06 doğum yapmışsın çok sevindim Allah analı babalı büyütsün

N Nazlim0634 hamileliğin sonuna yaklaşmışsın canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

N neyb sende durumlar nasıl?
Diğer arkadaşlar nasılsınız?

Ben de Allah'ın izniyle dört gün sonra doğuma gireceğim 🙂
Canım benim evet sonuna geldik şükürler olsun 🤲🤲Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲
Şikayet gibi olmasın 2 çocuklu olunca biraz ayakta kalmak zorluyor bazen onun dışında bi sıkıntımız yok çok şükür
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰

Kızlar nasılsınız... Bu yıl geçen yıl gibi yalnız buruk bir bayram yaşayacağız... Rabbim iyi etsin... haller durumlar nasıl?
Bende bir koşuşturmaca elhamdülillah çok şükür. Canlı ders okuma saati oyun saati derken iftar hazırlığı. N neyb kızzz hamilelik nasıl gidiyor yazacaktım inan... Hadi dua niyetine amin...
N Nazlim0634 hazırlıklar tamammı tatlım.

Kızlar nasılsınız... Bu yıl geçen yıl gibi yalnız buruk bir bayram yaşayacağız... Rabbim iyi etsin... haller durumlar nasıl?
Bende bir koşuşturmaca elhamdülillah çok şükür. Canlı ders okuma saati oyun saati derken iftar hazırlığı. N neyb kızzz hamilelik nasıl gidiyor yazacaktım inan... Hadi dua niyetine amin...
Canım iyiyiz çok şükür 🤲Aynı telaş bizde de var canlı ders, yemek telaşı, ders derken günler nasıl geçiyor anlamıyoruz.
Kız neyb hamile mi? Sen yanlış yazdın herhalde 😂
Hazırlıklar tamam bitti çok şükür beklemeye çekildik 🤩
Öyle bereketiyle geliyor ki teyzesi resmen yağdı bin şükür 🤲🥰

Canım iyiyiz çok şükür 🤲Aynı telaş bizde de var canlı ders, yemek telaşı, ders derken günler nasıl geçiyor anlamıyoruz.
Kız neyb hamile mi? Sen yanlış yazdın herhalde 😂
Hazırlıklar tamam bitti çok şükür beklemeye çekildik 🤩
Öyle bereketiyle geliyor ki teyzesi resmen yağdı bin şükür 🤲🥰
He ya bereketiyle geliyorlar maşallah subhanAllah... benim üçündede öyle oldu.

Ahaha delii yerim seni😄
İyi diyelim iyi olalım valla enerjiler 0 çocukların kafa gitti iyice dersler Falan zorlanıyorlar artık ne kötü zamanlarda tanıştık soracak anlatacak hiç bişeyimiz yok resmen asosyal dönemlere denk geldi arkadaşlığımız 😁
Sen nasılsın başka
kız bana diyon sen patlatmayasın bizde işler kesat adamın yüzünü bile görmüyorum dünyayı kurtaracak sanki kapanmada bile full çalıştı hep yıllardır öyle
alıştım artık sallamıyorumda çalışsın evini geçindirsin 😂
N Nazlim0634 ooo hadi bakalım çok az kaldı allahın izniyle çocuk bereket gerçekten bende 2. Hamileliğimde çok zor zamanlar yaşadım maddi dolayısıyla manevi doğuma yakın öyle gelişmeler olduki oğlan doğdu 1 kaç aya ev bile aldık

Ahaha delii yerim seni😄
İyi diyelim iyi olalım valla enerjiler 0 çocukların kafa gitti iyice dersler Falan zorlanıyorlar artık ne kötü zamanlarda tanıştık soracak anlatacak hiç bişeyimiz yok resmen asosyal dönemlere denk geldi arkadaşlığımız 😁
Sen nasılsın başka
kız bana diyon sen patlatmayasın bizde işler kesat adamın yüzünü bile görmüyorum dünyayı kurtaracak sanki kapanmada bile full çalıştı hep yıllardır öyle
N Nazlim0634 ooo hadi bakalım çok az kaldı allahın izniyle çocuk bereket gerçekten bende 2. Hamileliğimde çok zor zamanlar yaşadım maddi dolayısıyla manevi doğuma yakın öyle gelişmeler olduki oğlan doğdu 1 kaç aya ev bile aldık
Hiç sorma kuzum yaa çocuklar evde iyice sıkıldılar bugün soruyorlar anne ne kadar daha canlı derse gireceğiz diye kızım neyse de oğlum neredeyse ağlayarak giriyor derse artık
Aynen dedigin gibi sosyalleşme yok yaptığımız birşey yok bütün gün evin içinde konuşulacak birşey yok insanlardan uzağız birde yasaklar gelince dışarıdan da uzak kaldık Tabiki bizim iyiliğimiz için ama çocuklara çok üzülüyorum onlar için çok zor zamanlar Allah yardım etsin 🤲
Şimdi tek teselleri kardeşleri ne zaman doğacak bütün gün hayal kuruyorlar aşırı heyecanlılar🤩
Senden mi bir haber gelecek yada karapisodan mı ben inanıyorum 😚
Ama senden pek umudum kalmadı ya neyse kandırdın bizi 🤪🤪

He ya bereketiyle geliyorlar maşallah subhanAllah... benim üçündede öyle oldu.
Bence 3.ler çok bereketli 🤩
Eşin ikna oldumu bebek konusunda?
Senin fikrin hala aynı mı?
Bende şöyle oluyordu 3. yü düşününce
Çocuklar evin altını üstüne getirince😄herşeye yetişemeyince😄eşimle tartışınca 😄birde uyku çok tatlı gelince 🤭yok yok filan diyordum kendi kendime 😁
Ama içimdeki istediği atamıyordum bir türlü 🙈
Sana da oluyor mu? Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 😚

Bence 3.ler çok bereketli 🤩
Eşin ikna oldumu bebek konusunda?
Senin fikrin hala aynı mı?
Bende şöyle oluyordu 3. yü düşününce
Çocuklar evin altını üstüne getirince😄herşeye yetişemeyince😄eşimle tartışınca 😄birde uyku çok tatlı gelince 🤭yok yok filan diyordum kendi kendime 😁
Ama içimdeki istediği atamıyordum bir türlü 🙈
Sana da oluyor mu? Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 😚
Kız aynı şeyleri yaşamışız :KK70:
Hatta 3.de Eşim ilk denmede pek istekliydi. Sonra çocuklar çok yordu regle yakın. Eşim dedi çok erkenmi davrandık. İş işten geçmişti. Şimdi yaş geçmeden istiyorum bir tane daha. Bakalım bu ay geçsin eşim nediyecek iş ciddiye binince.

Ahaha delii yerim seni😄
Sen nasılsın başka
İmş bizede nasip olur ev almak. Yani biz o kadar yoğun değiliz eşim 4 de evde oluyor. Rabbim yardımcınız olsun.

Kız aynı şeyleri yaşamışız :KK70:
Hatta 3.de Eşim ilk denmede pek istekliydi. Sonra çocuklar çok yordu regle yakın. Eşim dedi çok erkenmi davrandık. İş işten geçmişti. Şimdi yaş geçmeden istiyorum bir tane daha. Bakalım bu ay geçsin eşim nediyecek iş ciddiye binince.
Hadi hakkınizda hayırlısı tatlımmm 🥰
Daha çalışmalara başlamadınız o zaman 🤭
Aynen benim eşimde çocuklar çok yorunca gözü korkuyor hemen bir bıkkınlık geliyor 2 saat dayanamıyorlar bacım 🙄🙄

Hadi hakkınizda hayırlısı tatlımmm 🥰
Daha çalışmalara başlamadınız o zaman 🤭
Aynen benim eşimde çocuklar çok yorunca gözü korkuyor hemen bir bıkkınlık geliyor 2 saat dayanamıyorlar bacım 🙄🙄
Yoooo başlicazzzzzzz çalışmalara. Enerjimi yolluyorum bakalım bu düşünceler su ekmek yol olarak dönecekmi bana. :KK70:

Son düzenleme:
karapisso karapisso ooo hadi bakalım yansın geceler😂
Canım benim inşallah nasip olur ev sahibi olmak şu Mübarek gecenin dualarına eklemiş olalım ve 4. yavru afferin kız sana kendini planladın bekledin başlıycan
N Nazlim0634 hangi erkek tahammüllüki ben bile değilim bazen hakkımda hayırlıymış diyorum kafam kaldırmıyor çoğu zaman
Zorlar ama güzeller allah tüm yavrulara güzel bir gelecek nasip etsin

Canım benim inşallah nasip olur ev sahibi olmak şu Mübarek gecenin dualarına eklemiş olalım ve 4. yavru afferin kız sana kendini planladın bekledin başlıycan
N Nazlim0634 hangi erkek tahammüllüki ben bile değilim bazen hakkımda hayırlıymış diyorum kafam kaldırmıyor çoğu zaman
Amin canım. Hepimiz dönem dönem tahammülsüz oluyoruz. Buda bir gerçek ve kaçınılmaz. O zamanlarda tavrım beni üzer sonra düşününce. Yoksa 7/24 pamuk şekeri değilim:KK70:
Onlar mutlu olsun diye bütün çabamız. Ama yanlışı başta yapıyoruz. Biz mutlu olmadan onları mutlu edemiyoruz... Bu geceye bıraktığım duam bu olsun... Allahım bizleri içleri huzur ile dolu merhametli mutlu anlayışlı anlaşılan insanlar eyle ve bize layık insanlar ile yollarımızı bir eyle... evlatlarımıza sağlık afiyet ver... sadehayatt06 sadehayatt06 yavruna şifa şifa şifadiliyorum bu mübarek gecede...

Hadi hadi sende istiyorsun ama çaktırmıyorsun 🤪
Canım çevremde ne anneler var babaların sabrından daha beterler bana da akıl vermeye çalışıyorlar 2 si büyümüş de rahatlamışım 3. Yapmakla yanlış yapmışım 😡offff ya kimseden akıl alacak değilim🙄
Bana akıl vermeye çalışanların hiç ama hiç tahammülleri yok kendi çocuklarına 🤷‍♀️
Mesela örnek alt komşum var çocuğu 5 yaşında 2 defa anne anne desin neredeyse çocuğu kaldırıp yere çalacak hiç sabrı yok benim çocuklar onu görünce korktular hemen araya mesafe koydum çocuklar etkilenmesin diye
Benim de bazen kafam kaldırmıyor yeri geliyor hepimiz zorlanıyoruz anneyiz ama en güzel şekilde yetiştirmek istiyoruz ve çabalıyoruz
Buraya nerden geldim bilmiyorum ama herhalde içimi dökmek istedim 😁

Hadi hadi sende istiyorsun ama çaktırmıyorsun 🤪
Canım çevremde ne anneler var babaların sabrından daha beterler bana da akıl vermeye çalışıyorlar 2 si büyümüş de rahatlamışım 3. Yapmakla yanlış yapmışım 😡offff ya kimseden akıl alacak değilim🙄
Bana akıl vermeye çalışanların hiç ama hiç tahammülleri yok kendi çocuklarına 🤷‍♀️
Mesela örnek alt komşum var çocuğu 5 yaşında 2 defa anne anne desin neredeyse çocuğu kaldırıp yere çalacak hiç sabrı yok benim çocuklar onu görünce korktular hemen araya mesafe koydum çocuklar etkilenmesin diye
Benim de bazen kafam kaldırmıyor yeri geliyor hepimiz zorlanıyoruz anneyiz ama en güzel şekilde yetiştirmek istiyoruz ve çabalıyoruz
Buraya nerden geldim bilmiyorum ama herhalde içimi dökmek istedim 😁
Biz kadınlar bir yerden bir yere çok güzel bağlarız olayı :KK70:

X