Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkes kendi doğurup kendi büyütüyor kızlar kimse kimsenin derdine kalmasın hele o kv ler hiç kalmasın keşke kendimde o gücü hissetsem daha doğururum fiziksel olarak yıpranıyorum ve Allaha cok şükür maşallah öyle de güzel büyütüyorum ki çocuklarımı doğuruyorum diye bana kıyamıyor numarası yapanların aslında çocuklarıma ve benim boyle güzel altından kalktığıma onlarla böyle güzel ilgilenip yetiştirip hemde yeniden doğuracağıma inanmadıklarını kıskandıklarını adım gibi biliyorum konuşmalarından bir şekilde ağızlarından kacirdiklarindan anlıyorum maddi durumumda yeri de doğurup büyüttüğüm çocuklar da ortada kendimde seviyorum çocuk kim ne karışabilirmiş ki

Ayy cok güzel nasıl heyecan vardır şimdi büyümüşlerde abilik yaparlar artık sana da kolaylık olur bol bol oynatırlar

Zamanla daha düzelir cnm okulun da cok faydası oluyor konuşmada krese ya da anaokuluna gidince arkadaslıklar kurup uyum sağlıyorlar benimkiler oyle oldu. Erkek cocuk biraz geç konuşur derler cok oluyo çevremde de

Aynen yaa kimin neyine gerek yani isterse biri 10 tane doğursun şahsen beni ne ilgilendirir bakan ilgilenen maddi manevi yıpranan anne baba değilmi. Gercekten de kıskançlık haset o kadar cok ki ne zaman birilerinin önünde olsak ya aile olarak huzurumuz kaçar ya cocukların başına bir şey gelir düşerler fln gözleriyle deviriyorlar güya akraba olacaklar. Bol bol kendinize cocuklarınıza dua okuyun nazara göze

Sana katılıyorum canım haklısın ben sunun için de soylemiyorum cocuk düşünüyorum dsem her ay sorarlar noldu var mı yok mu bir de onu stres edemem oldu ha olmadı ha söylenip dururlar
Oyyyy Allah korusun sakın söyleme. İnsan o dönem zaten hassas oluyor birde sorulunca ikide bir...

Evet doğru tespit... can sağlığı ile kucağına alırsın inşallah.

Zamanla daha düzelir cnm okulun da cok faydası oluyor konuşmada krese ya da anaokuluna gidince arkadaslıklar kurup uyum sağlıyorlar benimkiler oyle oldu. Erkek cocuk biraz geç konuşur derler cok oluyo çevremde de

Aynen öyle canım. Benim yeğenim oğlumun yaşındayken anne dışında hiçbişey diyemiyodu benimki maşallah herşeyi söylüyo. O tam 3 yaşına girdi öyle konuşmaya başladı çokda akıllı. Benim oğlumun 3 yaşına 3 ay var onu problem etmiyorumda tuvalet eğitimine daha başlayamadım söylüyorum sürekli altına yaptıktan sonra lazımlığı getirip oturuyo "Tuvalet olmaz" diyo biraz daha beklicem erkek çocukları en az 3 yaşı buluyo genelde kime baksam öyle
Sağlık olsun ...

Yaa kuzum çok üzüldüm kimyasal kesinmiş o zaman ben bir ümit senden haber bekledim ama kısmet değilmiş sende üzme kendini asker yareni oldun demek ayrıldığın gibi kavusursunuz inşallah

Ayy hiç deme ben o tuvaletten ne çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…