- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Ayy cok güzel nasıl heyecan vardır şimdi büyümüşlerde abilik yaparlar artık sana da kolaylık olur bol bol oynatırlarHep söylüyorduk olmadan önce yıllardır bir kardeşiniz daha olacak olsun mu ister misiniz diye yani bu fikir evde hep vardı 9 ve 7 yaşındalar 5 senedir dedik ancak bu sene cesaret ettik hemen benimsediler yolunu gozluyorlar
3 ü de erkek canım 9 ve 7 yaşındalar
Amin güzel dilekleriniz için rabbim isteyen herkese versin
Zamanla daha düzelir cnm okulun da cok faydası oluyor konuşmada krese ya da anaokuluna gidince arkadaslıklar kurup uyum sağlıyorlar benimkiler oyle oldu. Erkek cocuk biraz geç konuşur derler cok oluyo çevremde deSağol canımbenim oğlum aslında bana düşkün değil öyle çok fazla hani eskiden hiç takmazdı beni birilerinin yanında ben olmasam dururdu ama büyüdükçe bana bağlanmaya başladı bide 2,5 yaşında bana anne demeye başladı ondan önce hiç söylemezdi.
Henüz öyle tam olarak cümleler kuramıyor 2 kelimeli cümleler söylüyo sadece
Şimdi aklı ermeye başladıkça haliyle tek kalmak istemiyo ALLAH Kerim bakalım☹
Aynen yaa kimin neyine gerek yani isterse biri 10 tane doğursun şahsen beni ne ilgilendirir bakan ilgilenen maddi manevi yıpranan anne baba değilmi. Gercekten de kıskançlık haset o kadar cok ki ne zaman birilerinin önünde olsak ya aile olarak huzurumuz kaçar ya cocukların başına bir şey gelir düşerler fln gözleriyle deviriyorlar güya akraba olacaklar. Bol bol kendinize cocuklarınıza dua okuyun nazara gözeHerkes kendi doğurup kendi büyütüyor kızlar kimse kimsenin derdine kalmasın hele o kv ler hiç kalmasın keşke kendimde o gücü hissetsem daha doğururum fiziksel olarak yıpranıyorum ve Allaha cok şükür maşallah öyle de güzel büyütüyorum ki çocuklarımı doğuruyorum diye bana kıyamıyor numarası yapanların aslında çocuklarıma ve benim boyle güzel altından kalktığıma onlarla böyle güzel ilgilenip yetiştirip hemde yeniden doğuracağıma inanmadıklarını kıskandıklarını adım gibi biliyorum konuşmalarından bir şekilde ağızlarından kacirdiklarindan anlıyorum maddi durumumda yeri de doğurup büyüttüğüm çocuklar da ortada kendimde seviyorum çocuk kim ne karışabilirmiş ki
Oyyyy Allah korusun sakın söyleme. İnsan o dönem zaten hassas oluyor birde sorulunca ikide bir...Sana katılıyorum canım haklısın ben sunun için de soylemiyorum cocuk düşünüyorum dsem her ay sorarlar noldu var mı yok mu bir de onu stres edemem oldu ha olmadı ha söylenip dururlar
Yeni evliyken yasadığım için biliyorum yaniOyyyy Allah korusun sakın söyleme. İnsan o dönem zaten hassas oluyor birde sorulunca ikide bir...
Herkes kendi doğurup kendi büyütüyor kızlar kimse kimsenin derdine kalmasın hele o kv ler hiç kalmasın keşke kendimde o gücü hissetsem daha doğururum fiziksel olarak yıpranıyorum ve Allaha cok şükür maşallah öyle de güzel büyütüyorum ki çocuklarımı doğuruyorum diye bana kıyamıyor numarası yapanların aslında çocuklarıma ve benim boyle güzel altından kalktığıma onlarla böyle güzel ilgilenip yetiştirip hemde yeniden doğuracağıma inanmadıklarını kıskandıklarını adım gibi biliyorum konuşmalarından bir şekilde ağızlarından kacirdiklarindan anlıyorum maddi durumumda yeri de doğurup büyüttüğüm çocuklar da ortada kendimde seviyorum çocuk kim ne karışabilirmiş ki
Mesela hamile kalsan ce söylemesen kısıp küsermi.Yeni evliyken yasadığım için biliyorum yani
Akrabalar mı canım ailemiz mi anlamadımMesela hamile kalsan ce söylemesen kısıp küsermi.
Konu kv olunca aklıma kv den geldi. İlk KV sonra yalanların :)Akrabalar mı canım ailemiz mi anlamadım
Konu kv olunca aklıma kv den geldi. İlk KV sonra yalanların :)
Canım sana yazamadım kafam çok meşguldü kusura bakmaKızlar yeni batlar ne zaman
Zamanla daha düzelir cnm okulun da cok faydası oluyor konuşmada krese ya da anaokuluna gidince arkadaslıklar kurup uyum sağlıyorlar benimkiler oyle oldu. Erkek cocuk biraz geç konuşur derler cok oluyo çevremde de
Yaa kuzum çok üzüldüm kimyasal kesinmiş o zaman ben bir ümit senden haber bekledim ama kısmet değilmiş sende üzme kendini asker yareni oldun demek ayrıldığın gibi kavusursunuz inşallahCanım sana yazamadım kafam çok meşguldü kusura bakmaBenim değerim sıfırlandı kanamam da artmıştı. Yeni bat yok maalesef çünkü kocayı askere uğurladım dün, kanamam bitti o gitti hiç olmadı bile. Seneye artık
Ayy hiç deme ben o tuvaletten ne çektimAynen öyle canım. Benim yeğenim oğlumun yaşındayken anne dışında hiçbişey diyemiyodu benimki maşallah herşeyi söylüyo. O tam 3 yaşına girdi öyle konuşmaya başladı çokda akıllı. Benim oğlumun 3 yaşına 3 ay var onu problem etmiyorumda tuvalet eğitimine daha başlayamadım söylüyorum sürekli altına yaptıktan sonra lazımlığı getirip oturuyo "Tuvalet olmaz" diyo ☹ biraz daha beklicem erkek çocukları en az 3 yaşı buluyo genelde kime baksam öyle
Sağlık olsun ...
5 kere hamile kalmış ama 3 tane doğurmuşCanım ya kaynanan kaç tane doğurmuş peki sinir oluyorum boyle insanlara
aminnn herkesinkiniMaşallah sizinki büyük baya. Allah' bağışlasın
Büyük şans bacımKız sen dört bes doğur da utancından insan içine çıkamasın.Benim annem de kayınvalide gelinlere doğurun der onlar doğurunca sevinir gururlanır hep hayali bir sürü torunu olmasıydı zaten