Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canooom büyüttün
İçine ne doğuyors genelde tutuyor
Sadehayatt ı kız hissetmiştim ama seni bi bilemedim yaw
sağlıklı sıhhatli olunda gerisi önemli değil
Canomm bir türlü giremedim bağlanmıyor sinir etti beni sana yazıyorum yazamadım neyse altta yazdım mesajı okursun sen

Doğru söylüyorsun canım en garantisi 15 haftalıktan önce takilmamak cinsiyete cinsiyeti önemli değil sağlıklı olsunda ama insanın içinde bir merak oluyor eşim erkek hissediyorum diyor bende kız hissediyorum bakalım hangimizinki tutacak
Ayy senin oğlan aynı benim oğlan
Vayyy halimize

Merhabalar hanımlar,
Ben de ikinci çocuğu düşünenlerdenim ama korkularım var. Safra kesemde küçük bir taş var,reflu gastrit var,kansızlık var,bir tiroit nodülü ve hipotiroidi var. Kilo verip ameliyat olmadan hamilelik olsa bir problem yaşar miyim? Var mı sağlık sorunları olup ta hamile kalan? Bana ne önerirsiniz?çok istiyorum arttık.

Canım doktoruna danış bence burda biz ne sölesek bi anlamı olmaz, riske atma kendini de bebeği de. Hamilelik sürecini önceden tahmin etmek zor bide sıkıntıların bikaç tane ona göre sen doktorlarınla konuş bence. Benim fıtığım vardı, doktorlar hamilelik öncesi ameliyat olmalısın dedi önce ameliyat oldum iyileştim sonra önümüze baktık

Değil mi çok haklsın sıkıntılı hamilelik geçirmektense en güzeli riske atmamak

Ay inşallah gecer canım ya hiç keyfim yok gecen oğlum annem hep hasta cok üzülüyorum demiş nasıl moralim bozuldu hissediyorlar çünkü ister istemez.
Ayy büyümüş maşallah bana 13 haftada soyledi Dr
Cnm cinsiyeti testleri de yaptırmadım
Doktora sor bence canım belki öncesinde tedavi olursun. Benim de belim cok ağrıyor bazen ameliyat sezaryan yeri zor oluyo
Oyy Kuzular yazık bu sene rezil oldular heran yine yasaklar başlayabilir diyorlar. İnşallah seneye rahat oluruz biter su virüs. Bende evde yaptırmaya çalışıyorum ama öğretmen gibi olmuyor pek ciddiye almıyorlar beni

Yasaklar geldi gene... Allah hepimize sağlık versin. Geçer elbet nerdeyse bir yıl olacak corona hayatımıza gireli. Geldiği şekilde gitsin inşallah.

Yasaklar geldi gene... Allah hepimize sağlık versin. Geçer elbet nerdeyse bir yıl olacak corona hayatımıza gireli. Geldiği şekilde gitsin inşallah.
Ayy inşallah kuzum yaa etrafımızda hayatını kaybedenler oldu halen hastanede yatanlar var cok üzgünüm ecel değişmez ama insan aniden duyunca elde değil

Elhamdürillah iyiyiz sizler nasılsınız Ben arada sırada giriyorum bakıyorum kimseden ses yok sessizce geri çıkıyorum
Biz 11 haftalık olduk ablası
Kuzum ben 6+2 de gitmiştim doktora gitmeyeli 1 buçuk ay oldu 10 gün sonra gideceğim inşallah bebek iyidir ☺

Ayy maşallah büyüdü miniğin yakında cinsiyeti bir öğreniriz iyidir iinşallah

Ayy maşallah büyüdü miniğin yakında cinsiyeti bir öğreniriz iyidir iinşallah
Günler çok çabuk geçiyor büyüdü miniğim iyidir inşlalh heyecanlanıyorum görebilmek için
Bizim ev halkı 2 ye ayrıldı kız erkek diye hangi taraf kazanacak bakalım sağlıklı olsun da herşey hallolur ☺

Olur inşallah cnm benim 8 ay denemede oldu

Ya açıkçası ben oğlum küçük diye düşünmüyordum eşim çok istiyordu. Bu ay bir kere korunmadık hadi olursa hayırlısı dedim denedik bile sayılmaz aslında yaş geçiyor belki düşünüyorum dediğim anda da olmaz kardeş düşünüyorsam ha şimdi ha sonra dedim niyeti bozdum yani Allah tan hayırlısı hepimizin gönlüne göre versin sana da Allah sağlıkla bağışlasın inşallah

Yasın kaç canım bence iyi yapmışsınız zaten süt emme yası bitmiş sayılır. Hamile kalıp doğana kadar arası 3 yası bulur belki arkadas olurlar amin sağolasın canım

Ay kızlar yazışamadık valla, iyiyiz çok şükür , ağırlaşmanın sıkıntıları başladı, gece uyuyamayınca gündüz boşluk yaratıp yatıp uyuyorum uyuyablrsem sizler nasılsınız
Kuzu sen ayrıntılı ultrason yaptırdın mı merak ettim beni Dr 24 haftada çağırdı da. Diğer hiçbir testi yaptırmadım bunu yaptırırım

Yasın kaç canım bence iyi yapmışsınız zaten süt emme yası bitmiş sayılır. Hamile kalıp doğana kadar arası 3 yası bulur belki arkadas olurlar amin sağolasın canım

Oğlum altı buçuk aylıkken memeyi bıraktı zaten canım. Ben martta 30 olacağım. Benim sol tüpüm alındı, tek tüpümle oğluma hamile kaldım. 3 kere tüp bebek denedim hiçbiri tutmadı tüpüm alındıktan sonra oğluma normal yolla hamile kaldım. Neredeyse 5 yıl hasret çektikten sonra oldu yani oğlum. O yüzden hemen olmaz ikincide diyorum ama Allah bilir tabi ki. Yeter ki ol desin oğlum mucizem Allah ikinci mucizemi de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…