- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #4.501
Nereye bağlanacağı belli kuzumAaaa evet sen söylemiştin daha önce hatırladım kimyasal o kadar önemli değilde ilerlemiş gebeliği kaybetmek üzücü kıyamam
Benim ikiside hemen ilk ay olmuşlardı hatta 2.istemeden oldu hemde regliden 1 gün sonraki ilişkide kaçak olarak hayatımıza katıldı
Ama tabi o zamanlar gençtim şimdi yaşta gitti işin zorlaşması normal
evet bakalım artık sonuç nereye bağlanacak
Bencede çok tatlıyız
Canım yaa geçmiş olsun ben hala belki vardır diye düşünüyordum vardır herseyde bir hayır. Sana bir gün o sürprizi yapacak inşallah cnm kaç gündür doğru düzgün bakamadım aklım sendeydiCano biraz önce geldi kırmızılar size haber vereyim dedim zaten o rakamla sağlıklı bir gebelik çıkmazdı hayırlısı bakalım
Kız belki benim içşn 3. Çocuk hayırlı değildir ne zorluyon diyor yaradan her ay bir engel çıkıyor ya da kimyasal mimyasal mesaj veriyorda ben anlamıyorum
Canım nasılsınCanım yaa geçmiş olsun ben hala belki vardır diye düşünüyordum vardır herseyde bir hayır. Sana bir gün o sürprizi yapacak inşallah cnm kaç gündür doğru düzgün bakamadım aklım sendeydi
Ayy canım yaa ben hala düzelmedim biliyor musun bu hafta yine 1 kilo vermişim eşim çok üzülüuo bana kızıyo hatta. Ama elimde olan birsey değil bir bardak süt 1 yumurta yiyemiyorum genel olarak meyve sebze yiyorum az az. Bu ay içinde giderim doktora bakalım nasılmış hanımefendi. Senin daha kısa sürer kuzum inşallah yaa bende ilk kez boyle oldum. Bazen bas ağrısı ben dede oluyo doktor dayanamazsan parol al demişti. Ya da bitki çayı yapıyorum ıhlamur tarçın limonCanım nasılsınyemek yiyebiliyormusun?Bulantıların geçtimi?Ben Yemek yerken isteksiz yiyorum en sevdiğim yiyecekleri bile isteksiz yiyorum yerken bulantı olursa hemen geri çekiliyorum hemen sen geliyorsun aklıma
Yediğim birşeyî bir daha yemek istemiyorum çok tiksiniyorum
Arada baş ağrısı çekiyorum bende durumlar böyle
Canomm ben hiç beklemiyordum böyle bir hamilelik☺ Elhamdürillah şikayetçi değilim hergün şükür ediyorum2 hamileliğimde de böyle şeyler yaşmayınca ilk kez yaşayınca neye uğradığımı şaşırdım tepe taklak oldum
Ben kaydederim cnm tabikiCAn kızlar trendyol üyeliğiniz varsa benim koleksiyonumu kaydedermisiniz? 25₺indirim kazanıp bebek alışverişinde kullancam inşlinkim En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Sizinde varsa ben kaydedeyim
Ah be yavrum senin 9ay sürecek gibi duruyor, benim önceki hamileliğim o şekildeydi, Allah kolaylık versin, bu kez rahatım çok şükür bulantılar bitti gibi sadece sabahları oluyor, bide acıkırsam hemen öğürtü başlıyor.Ayy canım yaa ben hala düzelmedim biliyor musun bu hafta yine 1 kilo vermişim eşim çok üzülüuo bana kızıyo hatta. Ama elimde olan birsey değil bir bardak süt 1 yumurta yiyemiyorum genel olarak meyve sebze yiyorum az az. Bu ay içinde giderim doktora bakalım nasılmış hanımefendi. Senin daha kısa sürer kuzum inşallah yaa bende ilk kez boyle oldum. Bazen bas ağrısı ben dede oluyo doktor dayanamazsan parol al demişti. Ya da bitki çayı yapıyorum ıhlamur tarçın limon
Benim 10. Haftama girdim ikili tarama için 12. Haftamda gideceğim inşlalh o zaman belli olurmu ki ?Oğlumu 15 haftalik kızımı 18 haftalık iken öğrenmiştim senin belli olmuştur gönlünden geçeni Rabbim hakkında hayırlısını versin inşlalhSelam kızlar nasılsınız bebişler nasıl cinsiyet belli olan varmı
Rabbime şükürler olsun ki bi kızım daha oluyor 15+6 ögrendim ben Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sanadaBenim 10. Haftama girdim ikili tarama için 12. Haftamda gideceğim inşlalh o zaman belli olurmu ki ?Oğlumu 15 haftalik kızımı 18 haftalık iken öğrenmiştim senin belli olmuştur gönlünden geçeni Rabbim hakkında hayırlısını versin inşlalh
Aminnn canımRabbime şükürler olsun ki bi kızım daha oluyor 15+6 ögrendim ben Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sanada
Geçmiş olsun. Hamile kalmana engel değildir. Sadece gebelik sürecinde ağrı olurmu olmazmı bilemeyiz , Rabbim gönlüne göre versin.Merhaba arkadaşlar daha önceleri yazmıştım buraya ikinci çocuk düşünüyorum diye hala düşünüyorum tam hazırlanırken geçenlerde doktora gittim bel fıtığı çıktı korktum acaba hamile kalmama engel olur mu yada çok zorluk cekermiyim. Kızım şuan 15 aylık kardeş istiyorum Allah'ın izniyle
Sağol canım benim hayırlısıCanım yaa geçmiş olsun ben hala belki vardır diye düşünüyordum vardır herseyde bir hayır. Sana bir gün o sürprizi yapacak inşallah cnm kaç gündür doğru düzgün bakamadım aklım sendeydi
Maşallah canooom büyüttünBenim 10. Haftama girdim ikili tarama için 12. Haftamda gideceğim inşlalh o zaman belli olurmu ki ?Oğlumu 15 haftalik kızımı 18 haftalık iken öğrenmiştim senin belli olmuştur gönlünden geçeni Rabbim hakkında hayırlısını versin inşlalh
Yok bacım nerdeee inan elime teli alamıyorum aklımdasınız ama bakamadım bile Özledim sizi son gaz devamkeKızlar nasılsınız N neyb işlerin bittimİ tadilat falan.
N Nazlim0634 maşallah kız 10 haftalık olmuşsun ne çocuk geçti zaman.
En garanti zaman 15 hafta bana gör eöncesşnde yanılma payı oluyor.
sagliklihayat sen nasılsın ne var ne yok. Okula yollamamaklâ çok iyi yapmışsın. Çok zor benimki akıllı güzel gidiyor ama derse oturtmak tam işkence. Bide neler neler söylüyor. Kardşeim gibi küçük olaydım ne ders ne bişey hep oyun oynardım diyor
Sanki doğdu doğalı ders yapıyor paşam