Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu gün doktora gittim adetimin 6. Günüydü memleketteyken yaşadıklarımı anlattım Adet gecikince test yaptırsaymışım belki beta hcg daha yüksekti progesteron yapılıp gebelik ilerleyebilirdi dedi ama ben kimseciklere belli etmemek içün bir hafta bekledim🙁olsun nasip değilmiş neyse muayene etti epey canım acıdı ama bu sefer😖klomen başladık salı tekrar gideceğim

Hayırlısı canım sağolasın. İnşaAllah dediğin gibi olur 😊 Yeni bat 5 Ağustos
Ama bu ay pek olacağını sanmam. Rahim filmi çekilecek muhtemelen 5 gün sonra memlekete gidecez . Rahim filmi sonrası 2 gün ilişki olmaz . Kalan 3 gün de bakalım ne olur
Hayırlısı bakalım
hayırlısıyla en kısa zamanda olur inşallah kuzum kısmet bu işler 😅
Baya iyimiş nerden aldın hangi marka
cnm n11 den aldım labaquik marka
Nasılsınız canlarımmm
Benim 2 gündür karnım ağrıyor. Afedersiniz gaz dolu 😬Üşüttüm herhalde kızlar. Benim bat'a tam 1 hafta kaldı 😄Heyecan bastı.Pek umudum yok açıkcası.Hayirlisi olsun kızlar 😘😘
Ayy az kalmış kızz hadi inşallah bu ay bir bomba patlat bize güzel haber lazım 🤩🤩
Herkese merhabalar
Ara ara giriyorum foruma takip etmeye çalışıyorum sizleri. Hamile arkadaşlarımı tebrik ederim sağlıcakla alsınlar bebeklerini kucaklarına. Ben regli olmayı bekliyorum. 2. Günü tüp bebek icin görüsmem var tedaviye hemen başlayacağız sıkıntı bir durum olmazsa. Önümüzdeki ay güzel haberler hem sizden duyarım hem de kendim veririm insallah.
merhaba canım hayırlısıyla olur inşallah
Ama beni eklememişsiniz ☹ 20 temmuz inşallah HAYIRLISIYLA olmam
ekliyorum şimdi cnm gözümden kaçmış olabilir
8 Ağustos canısı
Tmm kuzum

Kızlar bu gün doktora gittim adetimin 6. Günüydü memleketteyken yaşadıklarımı anlattım Adet gecikince test yaptırsaymışım belki beta hcg daha yüksekti progesteron yapılıp gebelik ilerleyebilirdi dedi ama ben kimseciklere belli etmemek içün bir hafta bekledim🙁olsun nasip değilmiş neyse muayene etti epey canım acıdı ama bu sefer😖klomen başladık salı tekrar gideceğim
Canım hiç kendini üzme bilirsin dünyada rızkı olsa hiçbirsey engel olamaz derler kendini kötü ya da suçlu hissetme yine olur inşallah sağlıkla kucağına alırsın

hayırlısıyla en kısa zamanda olur inşallah kuzum kısmet bu işler 😅
cnm n11 den aldım labaquik marka
Ayy az kalmış kızz hadi inşallah bu ay bir bomba patlat bize güzel haber lazım 🤩🤩
merhaba canım hayırlısıyla olur inşallah
ekliyorum şimdi cnm gözümden kaçmış olabilir
Tmm kuzum
İnşallah canım hayırlısı olsun bu günü saymazsak 6 gün kaldı regl'e.Bende merak ediyorum açıkcası😃.Inslalh hakkımızda hayırlısı olur.Canım yaa karnım çok ağrıyor nasıl anlatsam bilemedim.
Mide,kasık, yan boşluklar ,alt karın, bu bölgeler hep ağrıyor tam olarak neremin ağrıdığını da çözemedim bir garip ağrı var tarif edemiyorum( regl sancısı gibi değil) Ama karnım gaz dolu ara ara nefes alamıyorum yani o derece.Kiz kardeşim diyor ki abla sen erken regl olacaksın herhalde ondandir bu ağrın dedi.Belki erken regl olurum bilemedim.
Ayyy beklemek çok zormuş.Rabbim bu yolda kimseyi eylendirmesin🤲🤲🤲

Valla ben burada test görünce çok mutlu oluyırum Çift çizgilisi Yalancı çizgilisi piklisi çatlamalısı patlamalısı 🤪
hepsinde umut var hayaller var 💜
Hele haber gelince Allaaah kendiminmiş gibi mutlu oluyorum Motive oluyorum😊
Ama Regl oldum yazılarını sevmiyorum Hiiç☹️
Beklemek çok zormuş hakkaten hepimizi en çok sinir eden olay 😁
Rabbim yıllarca el açıp dua eden bir umut bebeğini bekleyenlere yardım etsin ne zormuş ya hiç bu kadar yıpranabilecekleri aklıma gelmezdi kolay kolay kaldırılacak yük değilmiş meğer😔
Bizde Ne kadar rahatlayalım desekte rahatlayamıyoruZ ne kadar umudumuz yok desekte hep bir acaba
bekleyim desekte acele ediyoruz
nasıl konsantrasyonumuzu başka şeylere çekebiliriz acaba🙄
Şu süreçteki Tüm saçmalarımızı bile anlayabiliyoruZ kadın dayanışması işte bu 💪😎

Valla ben burada test görünce çok mutlu oluyırum Çift çizgilisi Yalancı çizgilisi piklisi çatlamalısı patlamalısı 🤪
Ama Regl oldum yazılarını sevmiyorum Hiiç☹
Rabbim yıllarca el açıp dua eden bir umut bebeğini bekleyenlere yardım etsin ne zormuş ya hiç bu kadar yıpranabilecekleri aklıma gelmezdi kolay kolay kaldırılacak yük değilmiş meğer😔
Bizde Ne kadar rahatlayalım desekte rahatlayamıyoruZ ne kadar umudumuz yok desekte hep bir acaba
Şu süreçteki Tüm saçmalarımızı bile anlayabiliyoruZ kadın dayanışması işte bu 💪😎
Çok tatlış ifade etmişsin ❤️Bayıldım :KK19:

Öncelikle hayırlı geceler hanımlar ben 2.5 yıldır istiyorum RABBİM şikayet sayma bazen çok bunalıyorum bedenen ruhen çok yorgunum😔

Ama Regl oldum yazılarını sevmiyorum Hiiç☹
Canım beni ifade etmişsin içimdekilerini anlatmişsin👍Harikasin😍😘😘

4 yaşında kızım var çok şükür kardeş çok ıstiyor bugün bana anne benim niye kardeşim yok birsürü kişiyi saydı bak onların var benim yok evde annem babam ben tekim bitanecik bile kardeşim yok olsaydı birlikte oynardık bu sözler karşında hiç bişey diyemedim sadece ağladım

Çoğu kişiye göre abartıyorum olabilir kızımdan önce de 4 yıl istedik sonra oldu okadar yorgunluk birazı o zamandan kalma üst üste gelince daha

4 yaşında kızım var çok şükür kardeş çok ıstiyor bugün bana anne benim niye kardeşim yok birsürü kişiyi saydı bak onların var benim yok evde annem babam ben tekim bitanecik bile kardeşim yok olsaydı birlikte oynardık bu sözler karşında hiç bişey diyemedim sadece ağladım
Herkesin kardeşi olmayabilir ben de çok istiyorum ama en güzel vakitte gelecek şeklinde cevaplar vermelisiniz naçizane düşüncem ağlar üzülür belli ederseniz daha çok anlam yükler kardeşin var mı diye sorulan sorulara,biz güçlü duracağız ki güçlü yavrularımız olsun sağlıcakla...

Beklemek gerçekten çok zormuş benim 7 yaşında oğlum var Rabbim olmayanlara nasip etsin ikinciyi istiyoruz bir yıl oldu Hayırla gelecek sağlıkla gelecek inanıyorum biliyorum,evladım her sormasında zamanı gelince bize gelecek kardeşin şimdilik zamanımızın tadını çıkaralım o zaman bu kadar vaktimiz olmayacak diyip eğlenmemize bakıyoruz

Herkesin kardeşi olmayabilir ben de çok istiyorum ama en güzel vakitte gelecek şeklinde cevaplar vermelisiniz naçizane düşüncem ağlar üzülür belli ederseniz daha çok anlam yükler kardeşin var mı diye sorulan sorulara,biz güçlü duracağız ki güçlü yavrularımız olsun sağlıcakla...
Tavsiyen için sağol canım tabikide onun yanında ağlamadım ama baya doldum aslında bu sözlerine birazda şok oldum cevap veremedim genelde sorduğunda kuzenlerini filan örnek gosteriyorum bak çok güzel anlaşıyorsunuz oynuyorsunuz oda senin kardeşin sayılır filan diyorum

X