Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar okudum yazdıklarınızı 😅 cok yoğun ağrılı sancılı geçiyo regl bir de bu ara cok girmek istemedim cok kafaya takıyorum galiba biraz akışa bırakmam lazım stres te önemli bir faktör. Siz nasılsınız N Nazlim0634 cnm bu spiral dengemizi alt üst etti kız inşallah sen hemen hamiş kalırsın bu ay çalış bacım 🤭 karapisso karapisso cnm sende rahatlamışsındır inşallah uzun bir gecikmeden sonra
Canımsın seni anlıyorum
Valla kafanı dağıt nasıl oluyorsa. Bide ayıptır demesi. İçinizden gelsin görev gibi ilişkiler zorunlu olunca stres olursun.
İşin rast gitsin..

Kızlar bugün lazer seansım var gidicem
Gebelik umudum yok açıkcası ama Belki ihtimal Falan falan diye düşündüğümdede tırsmıyor değilim
Ya malum karantina falan ormana döndük 😁
Genital hariç mi yapsam Kanıtlanmış bir zararı yok yaptırsammı 3,5 gün sonra regli olunca yaptırmadığıma pişmanmı olurum boşu boşuna gitti seans diye🙄
Yerde uzak git gel kolay değil
Hamilelikte Ya da şüphe durumunda yaptıran oldu mu aranızda Napsam yahu:rolleyes:
Kuzum ya lazer lazer bu konu çok rsikli...
emin olup öyle yaptırsaydın daha iyi olurdu.

Merhaba arkadaşlar bende 2. Çocuk için hazırlıklara başladım doktorum letu verdi 2 ay kullan gebelik olmaz ise gel dedi ilk kızım da da kullanmıştım 3. Ayda gebe kalmıştım haberim yoktu acaba 2. Kezde de işe yararmı Bilgisinılan varmı gecen adetin 3. Günü aldım 5 gün kullandım bu ay gebelik bekler iken 8 erken adet oldum normal mi bilgisi olan tecrübeleri annelerden bilgi almak isterim

Kizlar selam
Yarın test yapacağım inşallah Bugün gecikmenin 3.gunu
Yalnız bugün çok hastayım Sabahtan beri aşırı halsizlik, bütün vücutta ağrı özellikle bacaklarda Midem bulanıyor ve aksam ateşlendim Ilık duş ve soğuk bez koyma vs ile ateşim düştü sayılır ama eşim sağolsun yoksa korona mi oldun diyerek içime şüphe düşürdü Korona da düşmeyen ateş var değil mi Tövbe Ya Rabbim

Yarın annemlere gidecektim erteleyecegim Bir iki gün kendimi takip edeyim bakalım

Kizlar selam
Yalnız bugün çok hastayım Sabahtan beri aşırı halsizlik, bütün vücutta ağrı özellikle bacaklarda Midem bulanıyor ve aksam ateşlendim Ilık duş ve soğuk bez koyma vs ile ateşim düştü sayılır ama eşim sağolsun yoksa korona mi oldun diyerek içime şüphe düşürdü Korona da düşmeyen ateş var değil mi Tövbe Ya Rabbim

Yarın annemlere gidecektim erteleyecegim Bir iki gün kendimi takip edeyim bakalım
Ayy Allah korusun üşüttüğüne dair bir fikrin var mı peki bir kaç gündür neler yaptığını bilirsin
Valla elimiz yüreğimizde korka korkada olsa herşeyi yapıyoruz epilasyona gittim bugün mesela🙄
Önce sağlığın tabi ama umarım hamileyim dersin yarın😊

Merhaba arkadaşlar bende 2. Çocuk için hazırlıklara başladım doktorum letu verdi 2 ay kullan gebelik olmaz ise gel dedi ilk kızım da da kullanmıştım 3. Ayda gebe kalmıştım haberim yoktu acaba 2. Kezde de işe yararmı Bilgisinılan varmı gecen adetin 3. Günü aldım 5 gün kullandım bu ay gebelik bekler iken 8 erken adet oldum normal mi bilgisi olan tecrübeleri annelerden bilgi almak isterim
Ben bilmiyorum 2. İçin bol şans bizimle kal 😄

Kizlar selam

Değilsindir ya. Kendine dikkat et beslenmene başkalarıyla olan mesafene. Ne olur ne olmaz kimselerle görüşme. Test yaptınmı hadi bakalım inşallah pozitif sonuç alırsın.

Hiç bilgim yok , inşallah çok beklemezsin 2 bebeğini.

X