Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy Allah korusun üşüttüğüne dair bir fikrin var mı peki bir kaç gündür neler yaptığını bilirsin
Valla elimiz yüreğimizde korka korkada olsa herşeyi yapıyoruz epilasyona gittim bugün mesela🙄
Önce sağlığın tabi ama umarım hamileyim dersin yarın😊
Değilsindir ya. Kendine dikkat et beslenmene başkalarıyla olan mesafene. Ne olur ne olmaz kimselerle görüşme. Test yaptınmı hadi bakalım inşallah pozitif sonuç alırsın.

sagliklihayat sagliklihayat
Kizlar merhaba
Bugün gecikmenin 3.gunu test yapacaktım ama gerek kalmadı an itibariyle adetim gelmeye başladı
Sanırım psikolojik olarak gecikti Çünkü hayatımda hiç gecikme yaşamadım
Bir de uzun zaman sancı çektim Sonra o sancılar geçti ama.adet hala gelmedi vs vs
Kadın doğum doktoruna bir gidip muayene olacağım Adet bitince gitmeliyim değil mi

Kizlar merhaba
Bugün gecikmenin 3.gunu test yapacaktım ama gerek kalmadı an itibariyle adetim gelmeye başladı
Bir de uzun zaman sancı çektim Sonra o sancılar geçti ama.adet hala gelmedi vs vs
Kadın doğum doktoruna bir gidip muayene olacağım Adet bitince gitmeliyim değil mi
Canım hormon testi yaptıracaksan adetin 2.-3. Günü gitmen gerek, bence öle yap, çünkü hormonlar normal mi onu öğrenirsin

Günaydın kizlar bugun baska doktora gideceğim bana dua edin Allah hepinizden razi olsun hayirli bir haber olur inşallah en azindan gebeliğe engel bir durum yoktur.Benim oğlan cok hareketli butun günümü alıyor ona rağmen bir tane daha olsun istiyorum kalabalık aie oluruz inşallah

Doktora gidip hormon testi yaptırmak istiyorum mu diyeyim Üç gün gecikme için yapar mı acaba
Canım gebelik istiyorsunda olmuyor gibi anladım ben galiba yanlış anladım, öyleyse hani ne var ne yok sıkıntı var mı die baktırmak istiyorsun sandım ben🙈 çok geçmiş yazışmaları okumadım, gebelik varmı die mi doktora gideceksin?

Canim yaa Senin adet gününde adet sancım oldu mu benim adet gunüm yarın ama hafiften adet sancısı başladı
Evet canım oluyor o bi süre, benm adet günü çok ağrım oldu sancı girip çıkıyordu dinlenince geçiyordu. Sonrasında da ara ara bazı günler oluyor ama artık adet günümde olan gibi olmuyor. Normal yani telaş etme,dinlenmeye çalış, adetin bikaç gün geçince tekrar kan testi yaptır canım ilerlemeye bakarsın

Canım gebelik istiyorsunda olmuyor gibi anladım ben galiba yanlış anladım, öyleyse hani ne var ne yok sıkıntı var mı die baktırmak istiyorsun sandım ben🙈 çok geçmiş yazışmaları okumadım, gebelik varmı die mi doktora gideceksin?

Yok yok doğru anlamışsın İkinci çocuk için nerden baksan 6-7 aydır istiyoruz Bu ay şüphelendim adet üç gün gecikti hayatımda ilk defa ama.bugun adet geldi
Ben en iyisi bir iki gün içinde doktora.bir goruneyim

Günaydın kizlar bugun baska doktora gideceğim bana dua edin Allah hepinizden razi olsun hayirli bir haber olur inşallah en azindan gebeliğe engel bir durum yoktur.Benim oğlan cok hareketli butun günümü alıyor ona rağmen bir tane daha olsun istiyorum kalabalık aie oluruz inşallah
Ne yaptın canım gittin mi doktora

Cano senin reglinin üzerinden 10 gün geçmiş doktor ne diyecek bakalım🤲🤲inşallah süpriz olur gebelik vardır 😘

Yok yok doğru anlamışsın İkinci çocuk için nerden baksan 6-7 aydır istiyoruz Bu ay şüphelendim adet üç gün gecikti hayatımda ilk defa ama.bugun adet geldi
Ben en iyisi bir iki gün içinde doktora.bir goruneyim
Öle yap ozaman canım 2.-3. Gün Hormonlara baktırabiliyorsun, ben geçen yaz yaptırmıştım

Ben normalde suyu çok içerim geçen ay çok akıntım vardı bu ay yok diyebilirim 😍
demekki geçmiş canım 😉
Canımsın seni anlıyorum
Valla kafanı dağıt nasıl oluyorsa. Bide ayıptır demesi. İçinizden gelsin görev gibi ilişkiler zorunlu olunca stres olursun.
İşin rast gitsin..
Ayy evet yaa 4 gün üst üste olunca oyle oldu biraz tabi bende oyle düşünüyorum kuzum napim evde temizliğe sardım biraz perde falan yıkatıyorum iş güç 😅
Merhaba arkadaşlar bende 2. Çocuk için hazırlıklara başladım doktorum letu verdi 2 ay kullan gebelik olmaz ise gel dedi ilk kızım da da kullanmıştım 3. Ayda gebe kalmıştım haberim yoktu acaba 2. Kezde de işe yararmı Bilgisinılan varmı gecen adetin 3. Günü aldım 5 gün kullandım bu ay gebelik bekler iken 8 erken adet oldum normal mi bilgisi olan tecrübeleri annelerden bilgi almak isterim
merhaba canım Hoşgeldin letu ne oluyo ilk kez duyuyorum
Kizlar selam
Yarın test yapacağım inşallah Bugün gecikmenin 3.gunu
Yalnız bugün çok hastayım Sabahtan beri aşırı halsizlik, bütün vücutta ağrı özellikle bacaklarda Midem bulanıyor ve aksam ateşlendim Ilık duş ve soğuk bez koyma vs ile ateşim düştü sayılır ama eşim sağolsun yoksa korona mi oldun diyerek içime şüphe düşürdü Korona da düşmeyen ateş var değil mi Tövbe Ya Rabbim

Yarın annemlere gidecektim erteleyecegim Bir iki gün kendimi takip edeyim bakalım
Kizlar merhaba
canım yaa üzüldüm üstteki mesajda test yapıcam demişsin ya kısmet diyelim bu ay herkesin günü de şaştı sanki bana oyle geldi. Yeni bat ne zaman tatlım. Birde doktora genelde 3.gün gel diyorlar
İnşallah kuzum ya 🥰

Kız benim bat tarihi yanlış oldu sanırım
eğer regliden 14 önce yumurtlama Oluyorsa 16 sı ben 19 u dedim 😬
yani 3 gün var ama umudum yokki ya O yüzlen heyecanda yok tek ilişkiyle sanmıyorum olacağını
sagliklihayat sagliklihayat sen nasılsın biraz kafan dağıldımı test kaldımı bu ayDa ovüyle takip edeceksin dimi ben yine alıcam Ovü testİ bizimki yine yoğun boşu boşuna yapar yapar dururum 😂
Belli olmaz ki kuzum benim 2 numaralı paşam tek ilişkide oldu 🤭🤭🤭 seninki de neden olmasın. Hadi inşallah yine de hayırlısı diyelim bekleyelim bakalım ne zaman olacak 😅 yani canım ben çatlamadan sonra 12. Gün adet oldum. O 14 gün olayı bende olmadı. 15 tane ovulasyon testim var cnm ilk hafta yapsam yeterli aslında. Gecen ay hep yaptım ya ilk hafta yumurtlama oldu zaten sonra hep silik. Sadece adetten bir gün önce hafif koyulaştı belki adet habercisiydi anlamadım ben 🤪

Belli olmaz ki kuzum benim 2 numaralı paşam tek ilişkide oldu 🤭🤭🤭 seninki de neden olmasın. Hadi inşallah yine de hayırlısı diyelim bekleyelim bakalım ne zaman olacak 😅 yani canım ben çatlamadan sonra 12. Gün adet oldum. O 14 gün olayı bende olmadı. 15 tane ovulasyon testim var cnm ilk hafta yapsam yeterli aslında. Gecen ay hep yaptım ya ilk hafta yumurtlama oldu zaten sonra hep silik. Sadece adetten bir gün önce hafif koyulaştı belki adet habercisiydi anlamadım ben 🤪
Ay ne biliyim ya zor ama umarım inşallah Diyeyim yinede🙏🏼
Demekki o sebeple koyulaşmış
Test kalması iyi olmuş
Ben yine alcam ay ne masraflı işmiş yok ovü testi yok gebelik testi yok hastanede beta 😬

X