Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hanımlar benim 2 evladım var 3. çocugu düşünüyorum benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.

Benim için ilk veya 3. Hiç farketmiyo aynı heyecan aynı umut devam ediyor Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter  🥰

Listemizi oluşturalım

Bismillahirrahmanirrahim

M momteacher 15 haziran:anneadayı::KK200::halay::rolleyes:
@kahvecibaby 28 haziran:anneadayı::KK200::halay::emir_bebek:
@nursewhite 3 temmuz
Oxygen1 Oxygen1 4 Temmuz
Camelwhite Camelwhite 6 temmuz
@nisann_tr 10 temmuz
Burberry3 Burberry3 11 temmuz
@miraleyn 12 temmuz
@pinkpunk00 15 temmuz
@Mavi Boncugumm 18 temmuz
N neyb 19 temmuz
N Nazlim0634 21 temmuz
@MNbeyaz 31 temmuz
sagliklihayat sagliklihayat 3 Agustos
Bende üçüncü kardeşi çok istiyorum ama 7 aydır olmadı :KK43:

Kızlar bugün lazer seansım var gidicem
Gebelik umudum yok açıkcası ama Belki ihtimal Falan falan diye düşündüğümdede tırsmıyor değilim
Ya malum karantina falan ormana döndük 😁
Genital hariç mi yapsam Kanıtlanmış bir zararı yok yaptırsammı 3,5 gün sonra regli olunca yaptırmadığıma pişmanmı olurum boşu boşuna gitti seans diye🙄
Yerde uzak git gel kolay değil
Hamilelikte Ya da şüphe durumunda yaptıran oldu mu aranızda Napsam yahu:rolleyes:

Aaaa ay ne sinir bozucu şu kimyasaldı dış gebelikti falan durumları
Hayırlısı inşallah bir daha yaşamazsın dr gittin mi bu konuyla ilgili üst üste aynı şeyi yaşaman bilemedim niye acaba?
Canısı ayrıntılı gideceğim artık diğer hafta inşallah gelişmeleri yazarım o_O

Kızlar bugün lazer seansım var gidicem
Gebelik umudum yok açıkcası ama Belki ihtimal Falan falan diye düşündüğümdede tırsmıyor değilim
Ya malum karantina falan ormana döndük 😁
Genital hariç mi yapsam Kanıtlanmış bir zararı yok yaptırsammı 3,5 gün sonra regli olunca yaptırmadığıma pişmanmı olurum boşu boşuna gitti seans diye🙄
Yerde uzak git gel kolay değil
Hamilelikte Ya da şüphe durumunda yaptıran oldu mu aranızda Napsam yahu:rolleyes:
Yaptır canım zararı yok zaten bebeğe,ben virüsten dolayı biyere gitmiyorum

hayırlısı olsun cnm daha erken az daha bekle genelde 12. Gün çıkıyormuş

Ay üzüldüm canım ya emin misin doktor mu dedi bunun tedavisi yok mu neden oluyor acaba 😔 yeni bat ne zaman kuzum peki
Doktora gittim canım sağlıklı görünmüyor dedi iki gün pembe leke geldi sonra buuuum🙁doktoruma gideceğim artık gerekirse eşim de gidecek artık çalışmaları artırmam lazım fizyolojik bişey varsa en azından bileyim bir hafta hamile sandım kendimi sonra eşekten düşmüşse döndüm:işsiz:

sagliklihayat sagliklihayat nasılsın sesin çıkmadı bugün.
Ben yazacaktım sen yazmişsin hiç sesi çıkmıyor.
Selam kızlar okudum yazdıklarınızı 😅 cok yoğun ağrılı sancılı geçiyo regl bir de bu ara cok girmek istemedim cok kafaya takıyorum galiba biraz akışa bırakmam lazım stres te önemli bir faktör. Siz nasılsınız N Nazlim0634 cnm bu spiral dengemizi alt üst etti kız inşallah sen hemen hamiş kalırsın bu ay çalış bacım 🤭 karapisso karapisso cnm sende rahatlamışsındır inşallah uzun bir gecikmeden sonra

Son düzenleme:
Sadehayatt06 özledik seniiii
Bide şu İsim etiketleme Olayı nasıl bir bilsem 😬
Canım yaaa bende özledim tabi biraz kafam dağılsın dedim film falan açıyorum 😅 cok kafaya takmıştım bu ay biliyorsun. Reglim de cok ağrılı sancılı geciyo hava da asırı sıcak mahvoldum ya 🙃 sen nasılsın canım. Etiket yaparken ismin başına @ koy o zaman olur bitişik olarak yani

Doktora gittim canım sağlıklı görünmüyor dedi iki gün pembe leke geldi sonra buuuum🙁doktoruma gideceğim artık gerekirse eşim de gidecek artık çalışmaları artırmam lazım fizyolojik bişey varsa en azından bileyim bir hafta hamile sandım kendimi sonra eşekten düşmüşse döndüm:işsiz:
Baska bir doktora gidebilirsin canım arastırmazsa belki bir tedavisi var yazık değil mi boyle ya üzüldüm gercekten. İnşallah i bir daha yasamazsın sağlıkla kucağına alırsın

Selam kızlar okudum yazdıklarınızı 😅 cok yoğun ağrılı sancılı geçiyo regl bir de bu ara cok girmek istemedim cok kafaya takıyorum galiba biraz akışa bırakmam lazım stres te önemli bir faktör. Siz nasılsınız N Nazlim0634 cnm bu spiral dengemizi alt üst etti kız inşallah sen hemen hamiş kalırsın bu ay çalış bacım 🤭 karapisso karapisso cnm sende rahatlamışsındır inşallah uzun bir gecikmeden sonra
Ben anladım canım kesin kafa dağıtıyordur dedim.Çünkü doktorlar hamilelik düşüncesiyle birlikte olmayın diyorlar.Valla biz şu zamana kadar sıkı çalıştık 😁reglime 9 gün kaldı afedersin altta ağrı var ara ara zonklama oluyor neden olabilir🤔🤔Ama hiç akıntım yok.Aklima ne geldi ben geçen ay spiral çıkarttiktan sonra benden nasıl akıntı geldi anlatamam ayyy ben enfeksiyon olmuşum demekki çünkü spiral ağrı da yapıyordu bende 🙄🙄

Selam kizlar konuyu yeni gordum mesajlari okuyamadim konusulduysa eger bilmiyorum. 1bucuk yasinda bebegim var bundan once yas farki fazla olmasin arkadas gibi beraber buyusunler diyordum suan 1 taneyle basedemiyorum bi yandan nasil olur diye dusunuyorum. Sizce yas farki ne kadar olmali sizde durumlar nasil ne gibi artilari eksileri olur 😊
Ben iki yaş olsun isterdim ama nasip olmadı nasipse çocuklarımın arasının 3 yaş olmasını isterim.2 yada 3 iyidir canım.

Ben anladım canım kesin kafa dağıtıyordur dedim.Çünkü doktorlar hamilelik düşüncesiyle birlikte olmayın diyorlar.Valla biz şu zamana kadar sıkı çalıştık 😁reglime 9 gün kaldı afedersin altta ağrı var ara ara zonklama oluyor neden olabilir🤔🤔Ama hiç akıntım yok.Aklima ne geldi ben geçen ay spiral çıkarttiktan sonra benden nasıl akıntı geldi anlatamam ayyy ben enfeksiyon olmuşum demekki çünkü spiral ağrı da yapıyordu bende 🙄🙄
akıntı cok olunca enfeksiyon olabilir canım suyu artır biraz gecer inşallah kuzum 😉dikkat et
Yok canim maalesef dun olmam gerekiyodu ama bugun oldum 😔 artik kismet agustosa 🤲
hayırlısı olsun canım bat ne zaman yeni
Kizlar hamileyim dün akşam test yaptırdım beta hcg 16 cikti. Çok şükür hiç ümidim yoktu tüp bebek merkezi bakıyordum dün
Aaa harıka haber hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah canım 😅🥰

X