Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımsın seni anlıyorum
Valla kafanı dağıt nasıl oluyorsa. Bide ayıptır demesi. İçinizden gelsin görev gibi ilişkiler zorunlu olunca stres olursun.
İşin rast gitsin..

Kuzum ya lazer lazer bu konu çok rsikli...
emin olup öyle yaptırsaydın daha iyi olurdu.

Merhaba arkadaşlar bende 2. Çocuk için hazırlıklara başladım doktorum letu verdi 2 ay kullan gebelik olmaz ise gel dedi ilk kızım da da kullanmıştım 3. Ayda gebe kalmıştım haberim yoktu acaba 2. Kezde de işe yararmı Bilgisinılan varmı gecen adetin 3. Günü aldım 5 gün kullandım bu ay gebelik bekler iken 8 erken adet oldum normal mi bilgisi olan tecrübeleri annelerden bilgi almak isterim

Kizlar selam
Yarın test yapacağım inşallah Bugün gecikmenin 3.gunu
Yalnız bugün çok hastayım Sabahtan beri aşırı halsizlik, bütün vücutta ağrı özellikle bacaklarda Midem bulanıyor ve aksam ateşlendim Ilık duş ve soğuk bez koyma vs ile ateşim düştü sayılır ama eşim sağolsun yoksa korona mi oldun diyerek içime şüphe düşürdü Korona da düşmeyen ateş var değil mi Tövbe Ya Rabbim

Yarın annemlere gidecektim erteleyecegim Bir iki gün kendimi takip edeyim bakalım

Ayy Allah korusun üşüttüğüne dair bir fikrin var mı peki bir kaç gündür neler yaptığını bilirsin
Valla elimiz yüreğimizde korka korkada olsa herşeyi yapıyoruz epilasyona gittim bugün mesela
Önce sağlığın tabi ama umarım hamileyim dersin yarın

Ben bilmiyorum 2. İçin bol şans bizimle kal

Değilsindir ya. Kendine dikkat et beslenmene başkalarıyla olan mesafene. Ne olur ne olmaz kimselerle görüşme. Test yaptınmı hadi bakalım inşallah pozitif sonuç alırsın.

Hiç bilgim yok , inşallah çok beklemezsin 2 bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…