- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
-
- Konu Sahibi sagliklihayat
- #2.461
7 agustosakıntı cok olunca enfeksiyon olabilir canım suyu artır biraz gecer inşallah kuzumdikkat et
hayırlısı olsun canım bat ne zaman yeni
Aaa harıka haber hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah canım
Nasıl sevindim anlatamam gözün aydın olsun sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimKizlar hamileyim dün akşam test yaptırdım beta hcg 16 cikti. Çok şükür hiç ümidim yoktu tüp bebek merkezi bakıyordum dün
Ben normalde suyu çok içerim geçen ay çok akıntım vardı bu ay yok diyebilirimakıntı cok olunca enfeksiyon olabilir canım suyu artır biraz gecer inşallah kuzumdikkat et
hayırlısı olsun canım bat ne zaman yeni
Aaa harıka haber hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah canım
Kizlar hamileyim dün akşam test yaptırdım beta hcg 16 cikti. Çok şükür hiç ümidim yoktu tüp bebek merkezi bakıyordum dün
Çok sağ ol canim darısı topiktekilereGözünüzaydınnnnn
Gözün aydınnnn maşallah ya. Çok mutlu oldum.Çok sağ ol canim darısı topiktekilere
Canımsın tecrübe konuşuyorAncak bu kadar güzel anlatılabilirdi
Aminnnnn amin elfu elfu aminÇok sağ ol canim darısı topiktekilere
Kizlar hamileyim dün akşam test yaptırdım beta hcg 16 cikti. Çok şükür hiç ümidim yoktu tüp bebek merkezi bakıyordum dün
Canımsın seni anlıyorumSelam kızlar okudum yazdıklarınızıcok yoğun ağrılı sancılı geçiyo regl bir de bu ara cok girmek istemedim cok kafaya takıyorum galiba biraz akışa bırakmam lazım stres te önemli bir faktör. Siz nasılsınız N Nazlim0634 cnm bu spiral dengemizi alt üst etti kız inşallah sen hemen hamiş kalırsın bu ay çalış bacım karapisso cnm sende rahatlamışsındır inşallah uzun bir gecikmeden sonra
Kuzum ya lazer lazer bu konu çok rsikli...Kızlar bugün lazer seansım var gidicem
Gebelik umudum yok açıkcası ama Belki ihtimal Falan falan diye düşündüğümdede tırsmıyor değilim
Ya malum karantina falan ormana döndük
Genital hariç mi yapsam Kanıtlanmış bir zararı yok yaptırsammı 3,5 gün sonra regli olunca yaptırmadığıma pişmanmı olurum boşu boşuna gitti seans diye
Yerde uzak git gel kolay değil
Hamilelikte Ya da şüphe durumunda yaptıran oldu mu aranızda Napsam yahu
Cook teşekkür ederim canım çok zorlu yollardan geçtimGözün aydınnnn maşallah ya. Çok mutlu oldum.
Ayy Allah korusun üşüttüğüne dair bir fikrin var mı peki bir kaç gündür neler yaptığını bilirsinKizlar selam
Yarın test yapacağım inşallah Bugün gecikmenin 3.gunu
Yalnız bugün çok hastayım Sabahtan beri aşırı halsizlik, bütün vücutta ağrı özellikle bacaklarda Midem bulanıyor ve aksam ateşlendim Ilık duş ve soğuk bez koyma vs ile ateşim düştü sayılır ama eşim sağolsun yoksa korona mi oldun diyerek içime şüphe düşürdü Korona da düşmeyen ateş var değil mi Tövbe Ya Rabbim
Yarın annemlere gidecektim erteleyecegim Bir iki gün kendimi takip edeyim bakalım
Ben bilmiyorum 2. İçin bol şans bizimle kalMerhaba arkadaşlar bende 2. Çocuk için hazırlıklara başladım doktorum letu verdi 2 ay kullan gebelik olmaz ise gel dedi ilk kızım da da kullanmıştım 3. Ayda gebe kalmıştım haberim yoktu acaba 2. Kezde de işe yararmı Bilgisinılan varmı gecen adetin 3. Günü aldım 5 gün kullandım bu ay gebelik bekler iken 8 erken adet oldum normal mi bilgisi olan tecrübeleri annelerden bilgi almak isterim
Ben bilmiyorum 2. İçin bol şans bizimle kal
Değilsindir ya. Kendine dikkat et beslenmene başkalarıyla olan mesafene. Ne olur ne olmaz kimselerle görüşme. Test yaptınmı hadi bakalım inşallah pozitif sonuç alırsın.Kizlar selam
Yarın test yapacağım inşallah Bugün gecikmenin 3.gunu
Yalnız bugün çok hastayım Sabahtan beri aşırı halsizlik, bütün vücutta ağrı özellikle bacaklarda Midem bulanıyor ve aksam ateşlendim Ilık duş ve soğuk bez koyma vs ile ateşim düştü sayılır ama eşim sağolsun yoksa korona mi oldun diyerek içime şüphe düşürdü Korona da düşmeyen ateş var değil mi Tövbe Ya Rabbim
Yarın annemlere gidecektim erteleyecegim Bir iki gün kendimi takip edeyim bakalım
Hiç bilgim yok , inşallah çok beklemezsin 2 bebeğini.Merhaba arkadaşlar bende 2. Çocuk için hazırlıklara başladım doktorum letu verdi 2 ay kullan gebelik olmaz ise gel dedi ilk kızım da da kullanmıştım 3. Ayda gebe kalmıştım haberim yoktu acaba 2. Kezde de işe yararmı Bilgisinılan varmı gecen adetin 3. Günü aldım 5 gün kullandım bu ay gebelik bekler iken 8 erken adet oldum normal mi bilgisi olan tecrübeleri annelerden bilgi almak isterim