Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar güzel demişsin aynen öyle.Kız sana ne diyeceğim reglime 10 gün var ara ara sancı oluyor regl sancısı ama çok hafif. Alt tarafta da zonklama mı desem hafif sancı var spiralimi çıkarttım tersim döndü yaaa.Geçen ay regl olurken hiç sancı regl belirtisi olmadı lavoboya gittim test yapacaktım bi baktım regl olmuşum bende anlamadım.Ama biz hala çalışmalara devam ediyoruz 🤣🤣😜
Ay bu saydıkların resmen gebelik belirtisi ya ay inşaallahhh beee 🙏🏼😊
Bendede bir gögüs ağrısı anlatamam ama öyle böyle değil uykumda değicem diye ödüm kopuyor üf stresten süt hormonumumu oynatım yine acaba benim süt hormonu problemim olmuştu daha önce 😏

Ayyyy ne güzel 😍 ben kızda hiç dikkat etmedim ama şimdi onu araştırıyorum deneyeceğim bakalım rabbim ne verirse artık 🙈
Ben o dönem süt hormonu yüksekliği yaşadığım için çok sık regli oluyordum 15,18,20 günde bir adet olduğum için muhtemelen yumurtlamam regliyken olmuştu ve regliden sonraki gün ilişki oldu ve yanlış bir hareket sonucu hamile kaldım 😬isteyerek değildi oğlan geldi 😁

Ay bu saydıkların resmen gebelik belirtisi ya ay inşaallahhh beee 🙏🏼😊
Bendede bir gögüs ağrısı anlatamam ama öyle böyle değil uykumda değicem diye ödüm kopuyor üf stresten süt hormonumumu oynatım yine acaba benim süt hormonu problemim olmuştu daha önce 😏
Gerçekten sen çok olumlu bir insansın burdan anlayabiliyorum 😍😍.Canım spiral yeni çıktı ya o yüzden hiçbir şey kestiremiyorum yani bir değişiklik olsa anlamam mümkün değil. Diğer çocuklarım da çalışma hayatı vardı. Kafamı veremiyordum gebelik hamilelik hiç birşey bilmiyordum hiçbir şey hatırlamıyorum .Canim inanırmısın sizlerden öğrendim çoğu şeyi Allah razı olsun. Sizleri seviyorum cannnnnlarrr😘😘😘

Selam kizlar konuyu yeni gordum mesajlari okuyamadim konusulduysa eger bilmiyorum. 1bucuk yasinda bebegim var bundan once yas farki fazla olmasin arkadas gibi beraber buyusunler diyordum suan 1 taneyle basedemiyorum bi yandan nasil olur diye dusunuyorum. Sizce yas farki ne kadar olmali sizde durumlar nasil ne gibi artilari eksileri olur 😊

Gerçekten sen çok olumlu bir insansın burdan anlayabiliyorum 😍😍.Canım spiral yeni çıktı ya o yüzden hiçbir şey kestiremiyorum yani bir değişiklik olsa anlamam mümkün değil. Diğer çocuklarım da çalışma hayatı vardı. Kafamı veremiyordum gebelik hamilelik hiç birşey bilmiyordum hiçbir şey hatırlamıyorum .Canim inanırmısın sizlerden öğrendim çoğu şeyi Allah razı olsun. Sizleri seviyorum cannnnnlarrr😘😘😘
Bende diğerlerinde hiçbişey bilmiyordum valla haldur huldur olmuş gariplerim 😂
Spiral olayını hele hiç anlamıyorum
Bence hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyıruz işte 😄
Bende bu grubu çok sevdim valla şuan için hiç anneler grubuna bakmıyorum
hepimiz mutlu olalım inşallah

Selam kizlar konuyu yeni gordum mesajlari okuyamadim konusulduysa eger bilmiyorum. 1bucuk yasinda bebegim var bundan once yas farki fazla olmasin arkadas gibi beraber buyusunler diyordum suan 1 taneyle basedemiyorum bi yandan nasil olur diye dusunuyorum. Sizce yas farki ne kadar olmali sizde durumlar nasil ne gibi artilari eksileri olur 😊
Ay ben bu konu hakkındaki fikrimi söylemesemmi acaba bilemedim🙄
Yok dayanamıycam söyleyim 😛
Bence ya hiç bir şeyi anlamayacak yaşta olmalı ya da herşeyi anlayacak yaşta olmalı ara yaşlar çocuklarda travma ben pedogogların 2,3 yaş olayına şiddetle katılmıyorum çocuk birşeyleri anlamakla anlamamak arasında pskilojik travma yaşıyor resmen
Tabi bu nacizane benim fikrim 🤓😊

2 yaşını bitirmesi en iyisi. 3 yaşında abla abi olunca birlikte büyüyorlar. Yaşları Çok yakın olup hiç sıkıntı yaşamayanlar var. Tam aksi araları 4 yaş olup kıskanan kabullenmeyende var. Benimkilerin arası 2 yaş 9 ay
Çok büyük problemler yaşamadım ama büyük erkek olunca çok baskın ve şiddete meyilli oluyor. Kızlar öyle değil daha anaç oldukları için kabullenmesi daha kolay olabiliyor. Anne içinde 2 yıl sonra gebe kalmak fizyolojik olarak çok etkili ve rahat bir gebelik sağlar. Ancak toparlanıyor rahim.
Yaşı geçen anneler durmasın ama. Yaş geçtikçe daha zor şartlar.

2 yaşını bitirmesi en iyisi. 3 yaşında abla abi olunca birlikte büyüyorlar. Yaşları Çok yakın olup hiç sıkıntı yaşamayanlar var. Tam aksi araları 4 yaş olup kıskanan kabullenmeyende var. Benimkilerin arası 2 yaş 9 ay
Çok büyük problemler yaşamadım ama büyük erkek olunca çok baskın ve şiddete meyilli oluyor. Kızlar öyle değil daha anaç oldukları için kabullenmesi daha kolay olabiliyor. Anne içinde 2 yıl sonra gebe kalmak fizyolojik olarak çok etkili ve rahat bir gebelik sağlar. Ancak toparlanıyor rahim.
Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi 👏

Bence ya hiç bir şeyi anlamayacak yaşta olmalı ya da herşeyi anlayacak yaşta olmalı ara yaşlar çocuklarda travma ben pedogogların 2,3 yaş olayına şiddetle katılmıyorum çocuk birşeyleri anlamakla anlamamak arasında pskilojik travma yaşıyor resmen
Evet haklisiniz tesekkur ederim iyice dusunmek lazim tabi 😁😁

Evet haklisiniz tesekkur ederim iyice dusunmek lazim tabi
Evet haklisiniz tesekkur ederim iyice dusunmek lazim tabi 😁😁

😁😁

Sizin yaş aralığı da cok iyiymiş 😊 doktor 2 yıl bekle demisti siz deyince aklima geldi şuan 😁 her acidan dusunmek lazim buyuk sorumluluk 2 bebegide bir arada buyutmek zaten cok zor. Tesekkur ederim fikirleriniz icin 😊😊🤩

X