- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.539
- 31
-
- Konu Sahibi Less-is-More
Vardır onun da bilimsel bir şeyi göz yaşının vücutta bir etkisi kesin, ama siz yine de ağlamayın üzmeyin tatlı canınızı Allah beterinden korusun diyelimDogru diyorsunuz. Ama bazen aglama krizine giriyorum artik. Agladigim zaman bir sure geciyor bu durum, ne alakaysa
Evet bi bakıma hafif atlatmış olduk ama bu da geçer inşallah zamanlaAynen öyle gerçekten hep tek bı koku var sanki burnumda herşeyden aynı o kokuyu alıyorum. Hafifçe atlattık buna şükür diyorum napalim daha kötüsünü yaşayanların yanında
Cok tesekkur ederim.❤Vardır onun da bilimsel bir şeyi göz yaşının vücutta bir etkisi kesin, ama siz yine de ağlamayın üzmeyin tatlı canınızı Allah beterinden korusun diyelim
Evet bi bakıma hafif atlatmış olduk ama bu da geçer inşallah zamanla
Umarim oyle birseydir canim, carsamba gidecegim bakalim. Insallah care bulurİyi bir KBB uzmanı bul.Ben bir ara öyle oldum . Kulağımdaki akıntıdanmis.
Evde ne kokuyor diye arıyordum birde.
Kulağımda ağrı da yoktu .
İlaç ve yıkama tedavisi yapıldı.Seninde geniz akıntısı ile ilgili olabilir belki.
İnşallah canım, geçmiş olsun.Umarim oyle birseydir canim, carsamba gidecegim bakalim. Insallah care bulur
Ben Eylül sonunda geçirdim 3 hafta hiç tat koku almadım sonra yavaş yavaş düzeldi gibi oldu ancak sonradan kötü koku tat olayı başladı, kahve berbat geliyor, diş macunu ile muzdan aynı tat kokuyu alıyorum ikisine de ait olmayan. Yemeklere soğan sarımsak doğrarken tiksiniyorum kullanamıyorum pek falan... çok kötü yaEvet inşallahRabbim bütün hastalara da şifa versin inşallah. Siz ne zaman geçirdiniz peki yeni mi.
Geçmiş olsun, hastalıkla ilgili bir bilgim yok ama eğer başka bir sorundan kaynaklanmıyorsa, koku iletim bozukluğu gibi bir şeyse koku rehabilitasyonu denilen bir tedavi yöntemi varmış, sizin sorunuza çözüm müdür bilemem ama doktorunuza danışıp bilgi edinebilirsiniz.Umarim oyle birseydir canim, carsamba gidecegim bakalim. Insallah care bulur
Canım onu sinüzit yapar diye biliyorum bende 2 ay önce öyle oldum doktor ilaç verdiğinde ve ben kullanmaya başladığımda o koku dahada şiddetlendi ama sonra geçti. Bi iltihap söz konusu olabilir kulak burun boğaza görün olmadı bi ağız diş sağına başvur. Dişlerle bi ilgisi de olabilir.Turkcesi kotu koku alma. Yillardir yasadigim bu durumu surekli sinuzite bagliyordum cunku ara ara gelip gidiyordu. Ancak bu kis beni resmen hayattan kopardi. Durup dururken burnumda ve genzimde kotu bir koku almaya basliyorum ve beni cildirma seviyesine getiriyor. Aldigim her koku bambaska bir sekle bürünüyor, ne yedigimden ne ictigimden tat aliyorum, nefes almak bile iskence. En son doktora gittim, genel bir muayene etti, film cektirdi, yogun bir sinuzit olusumu yok dedi, birtakim sinuzit ilaclari verdi, 1 ay kullan, gecmezse gel tomografi cekelim dedi ama... ben bes gundur aksatmadan ilaçlarımı kullanmama ragmen degil azalma aksine artiyor sikayetlerim. Baska bir doktordan daha randevu aldim carsamba gunune ama o zamana kadar surekli arastirma yapiyorum. Var mi bu durumu yasayan, bir care bulabildiniz mi? Lutfen varsa bana da yazin.
Ben ikinci gebeliğim ilkinde yoktu hep aynı koku var heryerde tiksindimTurkcesi kotu koku alma. Yillardir yasadigim bu durumu surekli sinuzite bagliyordum cunku ara ara gelip gidiyordu. Ancak bu kis beni resmen hayattan kopardi. Durup dururken burnumda ve genzimde kotu bir koku almaya basliyorum ve beni cildirma seviyesine getiriyor. Aldigim her koku bambaska bir sekle bürünüyor, ne yedigimden ne ictigimden tat aliyorum, nefes almak bile iskence. En son doktora gittim, genel bir muayene etti, film cektirdi, yogun bir sinuzit olusumu yok dedi, birtakim sinuzit ilaclari verdi, 1 ay kullan, gecmezse gel tomografi cekelim dedi ama... ben bes gundur aksatmadan ilaçlarımı kullanmama ragmen degil azalma aksine artiyor sikayetlerim. Baska bir doktordan daha randevu aldim carsamba gunune ama o zamana kadar surekli arastirma yapiyorum. Var mi bu durumu yasayan, bir care bulabildiniz mi? Lutfen varsa bana da yazin.
Ben bir kere yıllar önce 72 saat sonrası ella hapı kullanmıştım, ve nefes alıp verdikçe burnuma pas kokusu geliyordu. Boğazımdan geliyordu sanki, iğrenç bir duyguydu. 2 ay bunu yaşadım, doktor doktor gezdim, sonra k.b.b doktoruna gittim bu boğazında bi kütle oluşmuş ondan geliyor dedi, 2 ay sonra ben çok fena bronşit oldum, ilaçlar fln kullandım, birgün öyle bir öksürdümki, boğazımdan bildiğin lolipop büyüklüğünde yuvarlak birşey çıktı. Ve sonra o koku bitti. Belki bu yazdıklarımın faydası olur. Bi boğazına baktır. Bide hormonlarına. Çünkü ella içtikten sonra oldu bu bende onda da hormon var ya, alakası ney tabii bilmiyorum. O kütle boğazımdan çıkınca çok korktum, şimdiki aklım olsa patolojiye gönderirdim. Ama şükür birdaha olmadı.Turkcesi kotu koku alma. Yillardir yasadigim bu durumu surekli sinuzite bagliyordum cunku ara ara gelip gidiyordu. Ancak bu kis beni resmen hayattan kopardi. Durup dururken burnumda ve genzimde kotu bir koku almaya basliyorum ve beni cildirma seviyesine getiriyor. Aldigim her koku bambaska bir sekle bürünüyor, ne yedigimden ne ictigimden tat aliyorum, nefes almak bile iskence. En son doktora gittim, genel bir muayene etti, film cektirdi, yogun bir sinuzit olusumu yok dedi, birtakim sinuzit ilaclari verdi, 1 ay kullan, gecmezse gel tomografi cekelim dedi ama... ben bes gundur aksatmadan ilaçlarımı kullanmama ragmen degil azalma aksine artiyor sikayetlerim. Baska bir doktordan daha randevu aldim carsamba gunune ama o zamana kadar surekli arastirma yapiyorum. Var mi bu durumu yasayan, bir care bulabildiniz mi? Lutfen varsa bana da yazin.
Psikolojik olma ihtimali ola bilir belki.Turkcesi kotu koku alma. Yillardir yasadigim bu durumu surekli sinuzite bagliyordum cunku ara ara gelip gidiyordu. Ancak bu kis beni resmen hayattan kopardi. Durup dururken burnumda ve genzimde kotu bir koku almaya basliyorum ve beni cildirma seviyesine getiriyor. Aldigim her koku bambaska bir sekle bürünüyor, ne yedigimden ne ictigimden tat aliyorum, nefes almak bile iskence. En son doktora gittim, genel bir muayene etti, film cektirdi, yogun bir sinuzit olusumu yok dedi, birtakim sinuzit ilaclari verdi, 1 ay kullan, gecmezse gel tomografi cekelim dedi ama... ben bes gundur aksatmadan ilaçlarımı kullanmama ragmen degil azalma aksine artiyor sikayetlerim. Baska bir doktordan daha randevu aldim carsamba gunune ama o zamana kadar surekli arastirma yapiyorum. Var mi bu durumu yasayan, bir care bulabildiniz mi? Lutfen varsa bana da yazin.
bende nadiren , geniz akıntısı kötü kokulu sertleşmiş parçalar olarak vukuu bulur , bazen çıkar bazen çıkmaz, fazla olmadığı için ilgilenmedim.Turkcesi kotu koku alma. Yillardir yasadigim bu durumu surekli sinuzite bagliyordum cunku ara ara gelip gidiyordu. Ancak bu kis beni resmen hayattan kopardi. Durup dururken burnumda ve genzimde kotu bir koku almaya basliyorum ve beni cildirma seviyesine getiriyor. Aldigim her koku bambaska bir sekle bürünüyor, ne yedigimden ne ictigimden tat aliyorum, nefes almak bile iskence. En son doktora gittim, genel bir muayene etti, film cektirdi, yogun bir sinuzit olusumu yok dedi, birtakim sinuzit ilaclari verdi, 1 ay kullan, gecmezse gel tomografi cekelim dedi ama... ben bes gundur aksatmadan ilaçlarımı kullanmama ragmen degil azalma aksine artiyor sikayetlerim. Baska bir doktordan daha randevu aldim carsamba gunune ama o zamana kadar surekli arastirma yapiyorum. Var mi bu durumu yasayan, bir care bulabildiniz mi? Lutfen varsa bana da yazin.
Çok geçmiş olsun, ilk kez duyuyorum böyle bir hastalıkTurkcesi kotu koku alma. Yillardir yasadigim bu durumu surekli sinuzite bagliyordum cunku ara ara gelip gidiyordu. Ancak bu kis beni resmen hayattan kopardi. Durup dururken burnumda ve genzimde kotu bir koku almaya basliyorum ve beni cildirma seviyesine getiriyor. Aldigim her koku bambaska bir sekle bürünüyor, ne yedigimden ne ictigimden tat aliyorum, nefes almak bile iskence. En son doktora gittim, genel bir muayene etti, film cektirdi, yogun bir sinuzit olusumu yok dedi, birtakim sinuzit ilaclari verdi, 1 ay kullan, gecmezse gel tomografi cekelim dedi ama... ben bes gundur aksatmadan ilaçlarımı kullanmama ragmen degil azalma aksine artiyor sikayetlerim. Baska bir doktordan daha randevu aldim carsamba gunune ama o zamana kadar surekli arastirma yapiyorum. Var mi bu durumu yasayan, bir care bulabildiniz mi? Lutfen varsa bana da yazin.