Kakosmi

Dogru diyorsunuz. Ama bazen aglama krizine giriyorum artik. Agladigim zaman bir sure geciyor bu durum, ne alakaysa
Vardır onun da bilimsel bir şeyi göz yaşının vücutta bir etkisi kesin, ama siz yine de ağlamayın üzmeyin tatlı canınızı Allah beterinden korusun diyelim

Aynen öyle gerçekten hep tek bı koku var sanki burnumda herşeyden aynı o kokuyu alıyorum. Hafifçe atlattık buna şükür diyorum napalim daha kötüsünü yaşayanların yanında
Evet bi bakıma hafif atlatmış olduk ama bu da geçer inşallah zamanla

İyi bir KBB uzmanı bul.Ben bir ara öyle oldum . Kulağımdaki akıntıdanmis.
Evde ne kokuyor diye arıyordum birde .
Kulağımda ağrı da yoktu .
İlaç ve yıkama tedavisi yapıldı.Seninde geniz akıntısı ile ilgili olabilir belki.

Umarim oyle birseydir canim, carsamba gidecegim bakalim. Insallah care bulur

Evet inşallah Rabbim bütün hastalara da şifa versin inşallah. Siz ne zaman geçirdiniz peki yeni mi.
Ben Eylül sonunda geçirdim 3 hafta hiç tat koku almadım sonra yavaş yavaş düzeldi gibi oldu ancak sonradan kötü koku tat olayı başladı, kahve berbat geliyor, diş macunu ile muzdan aynı tat kokuyu alıyorum ikisine de ait olmayan. Yemeklere soğan sarımsak doğrarken tiksiniyorum kullanamıyorum pek falan... çok kötü ya

Umarim oyle birseydir canim, carsamba gidecegim bakalim. Insallah care bulur
Geçmiş olsun, hastalıkla ilgili bir bilgim yok ama eğer başka bir sorundan kaynaklanmıyorsa, koku iletim bozukluğu gibi bir şeyse koku rehabilitasyonu denilen bir tedavi yöntemi varmış, sizin sorunuza çözüm müdür bilemem ama doktorunuza danışıp bilgi edinebilirsiniz.

Canım onu sinüzit yapar diye biliyorum bende 2 ay önce öyle oldum doktor ilaç verdiğinde ve ben kullanmaya başladığımda o koku dahada şiddetlendi ama sonra geçti. Bi iltihap söz konusu olabilir kulak burun boğaza görün olmadı bi ağız diş sağına başvur. Dişlerle bi ilgisi de olabilir.

Ben ikinci gebeliğim ilkinde yoktu hep aynı koku var heryerde tiksindim

Ben bir kere yıllar önce 72 saat sonrası ella hapı kullanmıştım, ve nefes alıp verdikçe burnuma pas kokusu geliyordu. Boğazımdan geliyordu sanki, iğrenç bir duyguydu. 2 ay bunu yaşadım, doktor doktor gezdim, sonra k.b.b doktoruna gittim bu boğazında bi kütle oluşmuş ondan geliyor dedi, 2 ay sonra ben çok fena bronşit oldum, ilaçlar fln kullandım, birgün öyle bir öksürdümki, boğazımdan bildiğin lolipop büyüklüğünde yuvarlak birşey çıktı. Ve sonra o koku bitti. Belki bu yazdıklarımın faydası olur. Bi boğazına baktır. Bide hormonlarına. Çünkü ella içtikten sonra oldu bu bende onda da hormon var ya, alakası ney tabii bilmiyorum. O kütle boğazımdan çıkınca çok korktum, şimdiki aklım olsa patolojiye gönderirdim. Ama şükür birdaha olmadı.
Başımdan geçeni anlatmak istedim sana.
Faydam olursa ne mutlu bana.
Sağlığına en erken zamanda kavuşman dileğimle

Psikolojik olma ihtimali ola bilir belki.

bende nadiren , geniz akıntısı kötü kokulu sertleşmiş parçalar olarak vukuu bulur , bazen çıkar bazen çıkmaz, fazla olmadığı için ilgilenmedim.

Çok geçmiş olsun, ilk kez duyuyorum böyle bir hastalık

Bende de vardı. KBB doktoruna gittim ama ben onun öncesinde bi kaç ay öncesinde burun ameliyatı olmuştum ona bağlamıştım. KBB doktoru uzun bir burun endoskopisi yaptı ve tomografi çektirdi. Sonra da "Sorunun KBB ile alakalı değil beyninde bir sıkıntı olabilir nöroloji ve beyin cerrahına git" dedi. Gitmedim korona daha da arttı çünkü. Ara ara hala yokluyor bende burun spreyi kullanıyorum üstünü örtmeye çalışıyorum şu anlık. Sizin bu kadar yoğunsa bi görürünün bence

Bu konuyla ilgili birsey yasamadim. Ama agiz kokusu oldugunda doktorlar ya curuk disten olabilir derler eger varsa ya da mide ile ilgili (gastrointestinal) bir sorun olabilor derler. Doktor degilim. Uzgunum yardim edemeyecegim.

Geçmiş olsun hastalığı tanımıyorum bildirim gelince merak edip bakındım. Nette okuduklarıma göre ben olsam bir de beyin cerrahına giderdim sanırım

Sizi asla korkutmak için söylemiyorum bunu ayrıca yazdığımı kendim okuduğumda da biraz cahilce geldi bu söylediğim ama yine de söyleyeyim. Aynı durumu yaşayan 2 tanıdığımda da beyinde tümör teşhisi konulmuştu, kötü huylu değildi. Siz zaten doktora gitmişsiniz ama böyle birşey olsaydı ortaya çıkardı korkmayın yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…