Kakao'dan tarifler...

HA-RI-KA ellerine saglik keske ben de bukadar usengec olmasam da bunlarin hepsini denesem... mongalia ilk defa duydum sunumu guzelmis bir arastirayim :)

HA-RI-KA ellerine saglik keske ben de bukadar usengec olmasam da bunlarin hepsini denesem... mongalia ilk defa duydum sunumu guzelmis bir arastirayim :)
Kolay bir tarif canım vede lezzetlii .. seviyorum yapıp resimlerini çekmeyii.. bende netten buluyorum tariflerini adınıda yazıyorumki beğendiğinizi nete yazıp bulabilesiniz..

2015-05-18 17.16.57.jpg

bu da benden:KK19::KK19::KK19:

Mune Mune cim nasılsın bak topik açtım yapıciğim resimlicim ve atıvereceğim buraya..:KK49::KK49:ramazanın bitmesine az kaldı.. tansiyon düşmelerine paydos,, halsizliklere paydos ve seni elinde cımbızla daha çok göreceğiz buralarda.. gerçi gene görevini yaptın munecim geçen tam yazıyordum ana o dane:KK57: banlanmışım gözaçıp kapayıncaya kadar..ula dedim ne oldu.. HELALSİN VALLA seviyorum senin şu hallerinii öptüm valla senii.. :KK60:

Ya sen nasıl bir insansın..

Senin şu yaptıklarını yapsam kocam bana yeniden aşık olur..

Bayıllldım....❤

Sormayı unuttum kursa falan mı gıttın yoksa kendiliğinden olan şeyler mi..
Günaydın canım banlıydım şimdi cevap yazabiliyorum. güzel sözlerin için teşekkür ederim.. mutfağı seviyorum hem tad,, hem görsellik ile bütünleştiği zaman büyük keyif alıyorum...Yemek konusunda kursa gitmedim ama pastacılık la alakalı kursa gittim ve daha yeni bitti kurs .. .. yaptıkça yüklemeye devam edeceğim her zaman beklerim...:KK68:

X