- 10 Aralık 2014
- 847
- 565
- 37
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
HA-RI-KA ellerine saglik keske ben de bukadar usengec olmasam da bunlarin hepsini denesem... mongalia ilk defa duydum sunumu guzelmis bir arastirayim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay bir tarif canım vede lezzetlii .. seviyorum yapıp resimlerini çekmeyii.. bende netten buluyorum tariflerini adınıda yazıyorumki beğendiğinizi nete yazıp bulabilesiniz..HA-RI-KA ellerine saglik keske ben de bukadar usengec olmasam da bunlarin hepsini denesem... mongalia ilk defa duydum sunumu guzelmis bir arastirayim :)
teşekkür ederim canımmm..hepsi birbirinden lezizz...
ellerinize sağlık
ooooo harikasınn ellerine sağlıkk .. Yaz ayında bir yudum serinlik gibi.. ohhh misss devamıda gelsin lütfen ..
ooooo harikasınn ellerine sağlıkk .. Yaz ayında bir yudum serinlik gibi.. ohhh misss devamıda gelsin lütfen ..
Damlasin kuzum ayyy hamile sağlıkla kucağına alırsın insallahhh.. Her daim beklerimmm..Ağzımın suları buralara damlamaz umarım
sağol canımcımm fırsat buldukça sende atıver lezzetlerinden..Ellerıne saglık kakaocum hepsı bırbırınden lezzetlı gorunuyor
Oldukca yogunum bu ara cnmsağol canımcımm fırsat buldukça sende atıver lezzetlerinden..
Günaydın canım banlıydım şimdi cevap yazabiliyorum. güzel sözlerin için teşekkür ederim.. mutfağı seviyorum hem tad,, hem görsellik ile bütünleştiği zaman büyük keyif alıyorum...Yemek konusunda kursa gitmedim ama pastacılık la alakalı kursa gittim ve daha yeni bitti kurs .. .. yaptıkça yüklemeye devam edeceğim her zaman beklerim...Ya sen nasıl bir insansın..
Senin şu yaptıklarını yapsam kocam bana yeniden aşık olur..
Bayıllldım....❤
Sormayı unuttum kursa falan mı gıttın yoksa kendiliğinden olan şeyler mi..