S Sedataciturne Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2020 3 1 30 30 Mart 2020 Konu Sahibi Sedataciturne #1 Camlarım yeni yaptırdım ve sonrasında mantolama yapıldı ama ustalar boya yaparken camlara sıçratmış fakat pimapenlerim kahverengi nasıl neyle temizleyebilirim ?
Camlarım yeni yaptırdım ve sonrasında mantolama yapıldı ama ustalar boya yaparken camlara sıçratmış fakat pimapenlerim kahverengi nasıl neyle temizleyebilirim ?
C captain price erkek değilim ben Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2015 26.564 91.289 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Sedataciturne #2 Tiner olabilie
S Sedataciturne Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2020 3 1 30 1 Nisan 2020 Konu Sahibi Sedataciturne #3 captain price .!.: Tiner olabilie Genişletmek için tıkla... Kahverengi olduğu için soldurma yapabilir diye düşünüyorum
captain price .!.: Tiner olabilie Genişletmek için tıkla... Kahverengi olduğu için soldurma yapabilir diye düşünüyorum
C captain price erkek değilim ben Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2015 26.564 91.289 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Sedataciturne #4 Sedataciturne .!.: Kahverengi olduğu için soldurma yapabilir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Pardon ben beyaz Pimapene kahverengi boya sıçradı sandım. Tiner zarar verir evet. Üzerinden aynı renk boya sürmeniz gerekebilir
Sedataciturne .!.: Kahverengi olduğu için soldurma yapabilir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Pardon ben beyaz Pimapene kahverengi boya sıçradı sandım. Tiner zarar verir evet. Üzerinden aynı renk boya sürmeniz gerekebilir
D Daxe Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 30 Haziran 2019 679 462 2 Nisan 2020 Konu Sahibi Sedataciturne #5 İnce teli yer silinen deterjana batır boyaların üstünü hafiften ov top tellerden değil ama şerit şeklinde olan ince tellerden
İnce teli yer silinen deterjana batır boyaların üstünü hafiften ov top tellerden değil ama şerit şeklinde olan ince tellerden
S Sedataciturne Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2020 3 1 30 3 Nisan 2020 Konu Sahibi Sedataciturne #6 Daxe .!.: İnce teli yer silinen deterjana batır boyaların üstünü hafiften ov top tellerden değil ama şerit şeklinde olan ince tellerden Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederim
Daxe .!.: İnce teli yer silinen deterjana batır boyaların üstünü hafiften ov top tellerden değil ama şerit şeklinde olan ince tellerden Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederim