Kahverengi Lekelenme

His gelmisler adete cevirdim canim ya ama 6 7 gun degilde kisa suren bir adet olucak galba bugun 3.gun botmeye calisiyor sen nasilsin
Valla benim mide bulantilari basladi cok kotuyom ne yiye biliyorum nede ice biliyorum mide bulaniyo midede bise yok daha beter ediyo oluyom yatakdan cikamadim

merhabalarr bende adet duzensizliginden cyclo progynova diye hormon ilaci kullaniyorum iki aydir tam gununde oldum 3.ye dun olmam lazimdi ama pazar gunu camasirima leke geldi adet oldum sandim ama iki gundur hic bisey gelmiyor bu ilacta gebelige kolaylik saglarmis suphede kaldim kasik agrim var bel agrim var sicak basiyor adetmisim gibiyim ama kan yok sizce bekliyeyim mi test icin belli olur mu kesin olarak henuz adet donemim gecmis sayilmaz

merhabalarr bende adet duzensizliginden cyclo progynova diye hormon ilaci kullaniyorum iki aydir tam gununde oldum 3.ye dun olmam lazimdi ama pazar gunu camasirima leke geldi adet oldum sandim ama iki gundur hic bisey gelmiyor bu ilacta gebelige kolaylik saglarmis suphede kaldim kasik agrim var bel agrim var sicak basiyor adetmisim gibiyim ama kan yok sizce bekliyeyim mi test icin belli olur mu kesin olarak henuz adet donemim gecmis sayilmaz
Gebeliği engel değilmiş sanırım cyclo progynova ilacı ,inşallah hamilesinizdir ,sonucu yazar mısınız ?lütfenn

Merhabalar en son adet tarihim 4 mayisti 5 gun suruyor. Yumurtlama donemlerinde iliskimiz oldu esimle. Adetime 4 gun varken 4 haziranda silinirken gelen kahverengi pembemsi kanamalar oldu ve 10 gun surdu. 4 haziran ve 13 haziran arasi silinirken gelen kahveregi pembemsi kanamalar yerlesme kanamasi olabilirmi? Ve 16 haziranda 3 gun sonrasinda idrarda gebelik testi yaptim negatifti cevap verirsehiz sevinirim tesekkurler

Merhaba kizlar, öncelikle Allah isteyen herkese bebek nasip etsin insallah. Benim gecen ay adetim kisa sürdü cok tuafti sadece iki gün yogun geldi normalde 7 gün sürer. Bitti ve bir hafta sonra yani 3 gün önce fln kahve lekeler gelmeye basladi suan kesildi ve dünden beri sol kasigimda cekmeler sizlamalar var ve sislik var. Test negatif cikiyor. Ben yerlesti diye düsünüp sabah test yaptm negatif. Acaba yumurtlama zamanim geldi ondanmi yoksa yerlesiyo ama idrar testi icn erkenmi. Üstüne gördüm diye düsündüm az geldigi icn adetim ama simdi negatifi görünce moralim bozuldu. Kusura bakmayin uzun oldu. Ayni seyleri yasayan varmi acaba
Merhabalar..Şuanda hamilemisiniz aynı şeyleri yaşıyorum da merak ettim cevaplarsanız sevinirim

Merhabalar. 10 yıllık evliyim ve henüz anneliği tadamadim. Konu ile alakalı bir şey geldi başıma bu ay. İlk defa oldu. Adet tarihinden 3 gün önce koyu kıvamlı koyu renkli kahve hatta siyah renk geldi kırmızıya dönmedi. Az az geldi ve kesildi kanla alakası yoktu. 3 gün belli aralıklarla geldi. 23 Haziran'da yaşadım bunu. Bu hamilelik belirtisi olabilirmiş. Yeni öğrendim.sizce varmıdır test yapmalıyım. Yada başka bir sebep olabilirmi

Kizlar bende gecen yıl hamile kaldım ve yerlesme kanaması yasamıstım 5 gün kahverengi seklinde olmustu ama dokturum hep uzanmamı istemisti tabi o gebeligimde düsük yasadim simdi tekrar hamileyim ve yine yerlesme kanamasi yasiyorum

Herkese merhaba oncelikle araniza yeni katildim. Herkese sevgi saglik huzur ve bebis diliyorum. Sizlere bi sorum olucak suan Bat a 3 gunum var 7 haziranda olucam. dun gece koyu sariyla kahverengi arasi akintim oldu bugunde wc de jel gibi koyu kahve akintim geldi ama sadece peceteye geldi damlama yok arada silerken acik kahve lekelenmelerde gordum fakat ardindan kesildi bu ara gelmiyor. Ara sira sol kasigimda bicak gibi batma oluyor ama cok rahatsiz etmiyor. Acaba hamile olabilir miyim coook istiyorum simdiden tesekkur ederim cevaplayanlara :emir_bebek::KK49::21:
Canm bende ayni durumdayim noldu sonuc

Insallah yukselir canim bebim bende bu ay 2 gun adet oldum bitti anlamadim suan hic gelmiyor kahverengu bile yok bugun 3.gun olmaliydi neden acabaaa bilen yorumu olan var mi?

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı dün eşimle ilişki yaşadıktan sonra pembe bı akıntı geldi ilişkiden sanmıştım gece yine geldi sadece peceteye geliyor ama çok yoğun değil bugünde yine bı sefer peceteye geldi bata daha 5 gün vardı acaba neden olur bu kanama kan rengi değil ama pespembe bı renk 11 aylık evliyiz ve evlendigimiz ilk günden beri korunmuyoruz şuan a kadar her ay yoğun şekilde belirti yaşadım ama bu ay şimdi bile kasık ağrım bile yok

Insallah yukselir canim bebim bende bu ay 2 gun adet oldum bitti anlamadim suan hic gelmiyor kahverengu bile yok bugun 3.gun olmaliydi neden acabaaa bilen yorumu olan var mi?
Ben hamileyim canm benim o akintinin 7 gununde kan testinde cikti cok sukur ins darisi basina insallahhhh :anne::anneadayı:

X