Kahverengi Lekelenme

Evet bugun 5 haftalik olduk 1 saat sonra insallah kalp atislarinida duycam dua edin banada 2 kez kalp atislarini duymadigimdan kurtaj oldum kan pıhtılaşmaşı oldugundan 😢
Icini ferah tut tatlim insallah bebisin ve sen cok iyi ve sagliklisiniz kavusucaksiniz 9.ayinda :KK68: :KK68: :KK68:

Herkese merhaba oncelikle araniza yeni katildim. Herkese sevgi saglik huzur ve bebis diliyorum. Sizlere bi sorum olucak suan Bat a 3 gunum var 7 haziranda olucam. dun gece koyu sariyla kahverengi arasi akintim oldu bugunde wc de jel gibi koyu kahve akintim geldi ama sadece peceteye geldi damlama yok arada silerken acik kahve lekelenmelerde gordum fakat ardindan kesildi bu ara gelmiyor. Ara sira sol kasigimda bicak gibi batma oluyor ama cok rahatsiz etmiyor. Acaba hamile olabilir miyim coook istiyorum simdiden tesekkur ederim cevaplayanlara :emir_bebek::KK49::21:
Test yapsana

Korkma kuzum etkilersen bebegini o cok iyi ve seninle buyuyor buraya yazicagin msj belli duydummmm minik tikirtilarini yazicaksin eminim ben:KK68:
Ayy insallah rabbim nasip eylesin sunlarin hepsini yazmayi 😘benim genelikme ruyalarim cikar hamile kalmadan oncede gordugum ruya cikdi hamile kaldim bugunde bir ruya gordum ama neye yorcagimi bilemedim :110:

Nasıl belirtilerimiz vardı
Belirti ben anlamadim sadece hamile kaldigimda mide bulantilarim basladi ve 1 hafta suruyo sonrasinda birden kesiliyo o bulantilar o kesilince bende anlar oldum ilkincisinde bitti demek demek bu kadardi ama 2 cisinde anladim kesildugi an bebegin kalp atislari olmadigi an dedim

Benimde adetimin 2. Günü geldi sonra kesildi 6. Günü hamile olduğumu öğrendim geç yumurtlamaymis
Belirtileriniz nelerdi. Benim aşırı ağrım var dört gün geçti kaç kez test yaptım hep negatif çıkıyor. Dün az kan geldi açık renkli devamı yok oldum diyorum aşırı ağrım var ama hala yok testte belli olmazmı daha

Belirti ben anlamadim sadece hamile kaldigimda mide bulantilarim basladi ve 1 hafta suruyo sonrasinda birden kesiliyo o bulantilar o kesilince bende anlar oldum ilkincisinde bitti demek demek bu kadardi ama 2 cisinde anladim kesildugi an bebegin kalp atislari olmadigi an dedim
Benim aşırı ağrım var dört gün geçti kaç kez test yaptım hep negatif çıkıyor. Dün az kan geldi açık renkli devamı yok oldum diyorum aşırı ağrım var ama hala yok testte belli olmazmı daha

Belirtileriniz nelerdi. Benim aşırı ağrım var dört gün geçti kaç kez test yaptım hep negatif çıkıyor. Dün az kan geldi açık renkli devamı yok oldum diyorum aşırı ağrım var ama hala yok testte belli olmazmı daha
Benim gibi geç yumurtlamaysa olmayabilir. Benim yumurtlamamdan adetimin 2.gunune kadar kasık ağrım oldu baş ağrısı gözde kararma sakarlık beyaz akıntı vardı

Benim aşırı ağrım var dört gün geçti kaç kez test yaptım hep negatif çıkıyor. Dün az kan geldi açık renkli devamı yok oldum diyorum aşırı ağrım var ama hala yok testte belli olmazmı daha
Adet gununuz gecdimi sizin

X