Sizdede öyle oluyormuyduOldum dİyorum öyle ağrı var lavaboya gidiyorum yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizdede öyle oluyormuyduOldum dİyorum öyle ağrı var lavaboya gidiyorum yok
Testkle bakdinizmi hic benimle ayni tarihiniz var demek 1 hazirndi benimde 4 gun gecdi ve ben 25de orendim hamile oldugumu belki gec dollenmenuzmi varEvet 4 gün
Canim hayir olsun de suya anlat derler kotu hissediyorsan ac cesmeyi anlat aksin gitsinAyy insallah rabbim nasip eylesin sunlarin hepsini yazmayi benim genelikme ruyalarim cikar hamile kalmadan oncede gordugum ruya cikdi hamile kaldim bugunde bir ruya gordum ama neye yorcagimi bilemedim
Testle baktım kaç defa hemde hep negatif siz kandamı öğrendinziTestkle bakdinizmi hic benimle ayni tarihiniz var demek 1 hazirndi benimde 4 gun gecdi ve ben 25de orendim hamile oldugumu belki gec dollenmenuzmi var
Insallah hamilesindir canimOldum dİyorum öyle ağrı var lavaboya gidiyorum yok
Yok testle orendim ben ilk donrasinda kan verdilTestle baktım kaç defa hemde hep negatif siz kandamı öğrendinzi
Sizde nasıl oldu belirtiler canımInsallah hamilesindir canim
Ben test yaptım hep negatif ya o zaman meden hasta olamıyorsamYok testle orendim ben ilk donrasinda kan verdil
Oek kotu bi ruya deildi ama bir kusu sakliyorum karnimda birisinden odlurcekler diye sonrasinda elimi kusa atiyorum cikartam yokdu anneme diyorum nerde kus diye ben aldim diyo bana baska yere koydum daha guvenli ole dediCanim hayir olsun de suya anlat derler kotu hissediyorsan ac cesmeyi anlat aksin gitsin
Kanla bide denedinizmiki belki ozamn cikar turkiyede hemen verebiliyosunuz cok sanslisiniz birde ole dene benceBen test yaptım hep negatif ya o zaman meden hasta olamıyorsam
Oek kotu bi ruya deildi ama bir kusu sakliyorum karnimda birisinden odlurcekler diye sonrasinda elimi kusa atiyorum cikartam yokdu anneme diyorum nerde kus diye ben aldim diyo bana baska yere koydum daha guvenli ole dedi
Canim ben hamile miyim bilmiyorum bata 4 gun kala kahverengi lekem geldi suan bata 2 gun var bazen geliyor bazen gelmiyor anlamadim yani oyle bekliyorumSizde nasıl oldu belirtiler canım
Insallah oledirCanim sen etkilenmissin doktora gidiceksin diye merak etme minik kusun icinde ve kalbi atiyor
Allah razı olsun canım darısı tüm isteyenlere olsunNe kadar sanslisiniz yaaa masallah hepinize ve bebislerinize
Benimde iki gün önce kahverengi akıntı oldu dünde az kan geldi devamı yok ağrıdan ölüyorum oldum diyorum yok test yaptım kaç defa negatifCanim ben hamile miyim bilmiyorum bata 4 gun kala kahverengi lekem geldi suan bata 2 gun var bazen geliyor bazen gelmiyor anlamadim yani oyle bekliyorum
Aminnnn her zaman rabbim isteyene versin aratmasin derdim 6 aydir ariyorum ama vericek insallahAllah razı olsun canım darısı tüm isteyenlere olsun
Oyle tatlimInsallah oledir
Alla alla anladim valla benimde ilkkez boyle oldu dun aksam kanla karisik kahverengi geldi wc de ama simdi o da yok hakkimizda hayirlisi olsun canimBenimde iki gün önce kahverengi akıntı oldu dünde az kan geldi devamı yok ağrıdan ölüyorum oldum diyorum yok test yaptım kaç defa negatif
Oyle tatlim