Kahverengi Lekelenme

Ayy insallah rabbim nasip eylesin sunlarin hepsini yazmayi 😘benim genelikme ruyalarim cikar hamile kalmadan oncede gordugum ruya cikdi hamile kaldim bugunde bir ruya gordum ama neye yorcagimi bilemedim :110:
Canim hayir olsun de suya anlat derler kotu hissediyorsan ac cesmeyi anlat aksin gitsin

Canim hayir olsun de suya anlat derler kotu hissediyorsan ac cesmeyi anlat aksin gitsin
Oek kotu bi ruya deildi ama bir kusu sakliyorum karnimda birisinden odlurcekler diye sonrasinda elimi kusa atiyorum cikartam yokdu anneme diyorum nerde kus diye ben aldim diyo bana baska yere koydum daha guvenli ole dedi

Canim sen etkilenmissin doktora gidiceksin diye merak etme minik kusun icinde ve kalbi atiyor :KK68:
Oek kotu bi ruya deildi ama bir kusu sakliyorum karnimda birisinden odlurcekler diye sonrasinda elimi kusa atiyorum cikartam yokdu anneme diyorum nerde kus diye ben aldim diyo bana baska yere koydum daha guvenli ole dedi

Canim ben hamile miyim bilmiyorum bata 4 gun kala kahverengi lekem geldi suan bata 2 gun var bazen geliyor bazen gelmiyor anlamadim yani oyle bekliyorum
Benimde iki gün önce kahverengi akıntı oldu dünde az kan geldi devamı yok ağrıdan ölüyorum oldum diyorum yok test yaptım kaç defa negatif

Benimde iki gün önce kahverengi akıntı oldu dünde az kan geldi devamı yok ağrıdan ölüyorum oldum diyorum yok test yaptım kaç defa negatif
Alla alla anladim valla benimde ilkkez boyle oldu dun aksam kanla karisik kahverengi geldi wc de ama simdi o da yok hakkimizda hayirlisi olsun canim

X