Kahverengi Lekelenme

Daha once hic hamile kalmadigim icon buna yorum yapamiycam canim hakkinda hayirlisi olsun
Evet bakalim cok iyi doltora denk geldim bidaki hafta bidaha bakacak bebege belkide sen üstüne görme olmussun dedi cunku hamilele kalma tarihinle bebek cok ilerde dedi

Evet bakalim cok iyi doltora denk geldim bidaki hafta bidaha bakacak bebege belkide sen üstüne görme olmussun dedi cunku hamilele kalma tarihinle bebek cok ilerde dedi
Saglikli olsunda yeter ki o gerisi muhim degil tatlim. Darisi bana insallah benimde iyice kesildi lekem coook azcik peceteye geliyor.

Saglikli olsunda yeter ki o gerisi muhim degil tatlim. Darisi bana insallah benimde iyice kesildi lekem coook azcik peceteye geliyor.
Insallah vardir kuzum seninde bi test yapda bak sende belkide sende erken gebelik olmusdur benim gibi

Biraz daha bekle canım belki benim gibi geç döllenmedir. Benim altıncı günde idrar da çıktı ama. Stres yapma bak ben bebek düşündüğümüzde 3 ay boyunca hep adetim gecikti rahim kendini gebeliğe hazirliyormus 3 ay sonra normal günümde adet oldum sonraki ay hamile kalmisim zaten

Biraz daha bekle canım belki benim gibi geç döllenmedir. Benim altıncı günde idrar da çıktı ama. Stres yapma bak ben bebek düşündüğümüzde 3 ay boyunca hep adetim gecikti rahim kendini gebeliğe hazirliyormus 3 ay sonra normal günümde adet oldum sonraki ay hamile kalmisim zaten
Bilmiyorum canim suan resmen adet sancim var dertler sardi yine

Merhaba kizlar, öncelikle Allah isteyen herkese bebek nasip etsin insallah. Benim gecen ay adetim kisa sürdü cok tuafti sadece iki gün yogun geldi normalde 7 gün sürer. Bitti ve bir hafta sonra yani 3 gün önce fln kahve lekeler gelmeye basladi suan kesildi ve dünden beri sol kasigimda cekmeler sizlamalar var ve sislik var. Test negatif cikiyor. Ben yerlesti diye düsünüp sabah test yaptm negatif. Acaba yumurtlama zamanim geldi ondanmi yoksa yerlesiyo ama idrar testi icn erkenmi. Üstüne gördüm diye düsündüm az geldigi icn adetim ama simdi negatifi görünce moralim bozuldu. Kusura bakmayin uzun oldu. Ayni seyleri yasayan varmi acaba

X