Geldim canim benim ama vajinal ultrasyonla bakmadi normal karnimdan bakdi suan daha cok erken dedi birdaki hafta sonu veyada ondan sonrasiki baslayan hafta gelin dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim canim benim ama vajinal ultrasyonla bakmadi normal karnimdan bakdi suan daha cok erken dedi birdaki hafta sonu veyada ondan sonrasiki baslayan hafta gelin dedi
Hos geldin canimm bak nolursa olsun sikinti yooook . cok şükürGeldim canim benim ama vajinal ultrasyonla bakmadi normal karnimdan bakdi suan daha cok erken dedi birdaki hafta sonu veyada ondan sonrasiki baslayan hafta gelin dedi
Bilmiyorumki kese 4 gun obcesinde bugunekadar 1ml bile buyumemis ona birazda takdim kafayi simdideHos geldin canimm bak nolursa olsun sikinti yooook . cok şükür
Daha once hic hamile kalmadigim icon buna yorum yapamiycam canim hakkinda hayirlisi olsunBilmiyorumki kese 4 gun obcesinde bugunekadar 1ml bile buyumemis ona birazda takdim kafayi simdide
Evet bakalim cok iyi doltora denk geldim bidaki hafta bidaha bakacak bebege belkide sen üstüne görme olmussun dedi cunku hamilele kalma tarihinle bebek cok ilerde dediDaha once hic hamile kalmadigim icon buna yorum yapamiycam canim hakkinda hayirlisi olsun
Saglikli olsunda yeter ki o gerisi muhim degil tatlim. Darisi bana insallah benimde iyice kesildi lekem coook azcik peceteye geliyor.Evet bakalim cok iyi doltora denk geldim bidaki hafta bidaha bakacak bebege belkide sen üstüne görme olmussun dedi cunku hamilele kalma tarihinle bebek cok ilerde dedi
Insallah vardir kuzum seninde bi test yapda bak sende belkide sende erken gebelik olmusdur benim gibiSaglikli olsunda yeter ki o gerisi muhim degil tatlim. Darisi bana insallah benimde iyice kesildi lekem coook azcik peceteye geliyor.
Bir de pazar gunu merkeze gidicez belki ozel hastanede yapiliyorsa direk kan veririmInsallah vardir kuzum seninde bi test yapda bak sende belkide sende erken gebelik olmusdur benim gibi
Git canim bakil ihmal etme eyer varsa bebis insallah vardir rabbim nasip eylesinBir de pazar gunu merkeze gidicez belki ozel hastanede yapiliyorsa direk kan veririm
Test yaptiniz miOldum dİyorum öyle ağrı var lavaboya gidiyorum yok
Amin canim sagolGit canim bakil ihmal etme eyer varsa bebis insallah vardir rabbim nasip eylesin
Kan tahlili verdim oda negatifTest yaptiniz mi
Kaç gün gecikti ki canım psikolojik de olabilirKan tahlili verdim oda negatif
4 günKaç gün gecikti ki canım psikolojik de olabilir
Biraz daha bekle canım belki benim gibi geç döllenmedir. Benim altıncı günde idrar da çıktı ama. Stres yapma bak ben bebek düşündüğümüzde 3 ay boyunca hep adetim gecikti rahim kendini gebeliğe hazirliyormus 3 ay sonra normal günümde adet oldum sonraki ay hamile kalmisim zaten
Bilmiyorum canim suan resmen adet sancim var dertler sardi yineBiraz daha bekle canım belki benim gibi geç döllenmedir. Benim altıncı günde idrar da çıktı ama. Stres yapma bak ben bebek düşündüğümüzde 3 ay boyunca hep adetim gecikti rahim kendini gebeliğe hazirliyormus 3 ay sonra normal günümde adet oldum sonraki ay hamile kalmisim zaten