- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
Sağol canm cevap verdiğin için kimyasalda baya adet oldu söküldüm kanamam cok oldu bilmiyorum şimdi yumurtladm erken değerlendirdik kendimi ülütmemeye çalşyrm dikkat edyrm zatenKimyasal gebeliktende kaynaklanıyor olabilir yerleşmedende
İkiside ihtimal dahilinde
Riske atma bu dönemi dinlenerek geçirmeye çalış
Kafana takmaSağol canm cevap verdiğin için kimyasalda baya adet oldu söküldüm kanamam cok oldu bilmiyorum şimdi yumurtladm erken değerlendirdik kendimi ülütmemeye çalşyrm dikkat edyrm zaten
sağol canm amin inş aynen takmıyom tutunsun sence yerleşmeymiydi cnm ya ondan uzanyrm dikkat esyrmKafana takma
Stres yaparsan hormonlar dengesizleşiyor ve malesef tutunmaya olumsuz etki ediyor
Zamanı gelince sağlıkla kavuş inşallah meleğine
Benim yerleşmede lekelenmem olmuştu ama emin olamayız tabi her bünye farklısağol canm amin inş aynen takmıyom tutunsun sence yerleşmeymiydi cnm ya ondan uzanyrm dikkat esyrm
Cidden mi senndemi öle oldu benim geldi dahada gelmedi canm uzun sürmedi sennde mi öle olduBenim yerleşmede lekelenmem olmuştu ama emin olamayız tabi her bünye farklı
Canm ben adetten anra 4 gün yumurtladm ovu teattlede gördm yumurtladm ben o günü değerlendirkten snra 10 gün snra böle leke geldi internetten baktım yerleşme olabiliyormuş yani ben 14 gün yumurtlamadmAdete 11 gün varsa yerleşme olduğunu düşünmüyorum düşük yaptığınız için onun kalıntıları olabilir
Benim bi kaç sefer olmuştuCidden mi senndemi öle oldu benim geldi dahada gelmedi canm uzun sürmedi sennde mi öle oldu
Com sagol canm bana güzel noral verdin ben iyisi uzanıyom dinleniyim:)Benim bi kaç sefer olmuştu
Hamilelik sürecindede ilk iki ay devam etti
Bu lekelenme sonrası mı hamile olduğunuzu öğrendiniz benimde 11 gün var ve az önce çamaşrında kan lekesi gördüm çok korktum kasıklatımda hafif dolgunluk gibi bi hisarkadaşlr ben gecen ay kimyasal yaşadım bu ayda adetten snra yumurtladm hatta erken yumurtlama diye konu açmıştım dünse kahverengi lekelenmem oldu pedime gelmiş internettn baktm yerleşme kanaması olabiliyor Adetime 11 gün kaldı sizce tutunuyormudur bebek daha önce başıma gelmedi.
Not arkadaşlar yumurtlama zamanınım değil önceden yumurtladm
Başına gelen var mı?
Evet cnm ondan snra 8 gün kala pembemsi kanamamm oldu az şimdi hamileyim şükür:)Bu lekelenme sonrası mı hamile olduğunuzu öğrendiniz benimde 11 gün var ve az önce çamaşrında kan lekesi gördüm çok korktum kasıklatımda hafif dolgunluk gibi bi his
Ya benim de 4 gündür pembe ve kpyu kahverengi lekelenme gibi kanamam var pedi doldurmuyo. Dün doktora gittim yumurta çatlamış dedi ama lekelenmem devam ediyo. Kötü etkiler mi acabaEvet cnm ondan snra 8 gün kala pembemsi kanamamm oldu az şimdi hamileyim şükür:)
Cnm pembe varsa yerleşmedir daha yeni yerleşiyordur daha yeni galiba değildr cnm inş vardr cnm. Bekle kan ver bak çıkar benmde ole olduYa benim de 4 gündür pembe ve kpyu kahverengi lekelenme gibi kanamam var pedi doldurmuyo. Dün doktora gittim yumurta çatlamış dedi ama lekelenmem devam ediyo. Kötü etkiler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?