- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
İnş olmaz cnm stre yapmaİnşallah ya yine kimyasal olmasın. İnsanın psikolojisi bozuluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş olmaz cnm stre yapmaİnşallah ya yine kimyasal olmasın. İnsanın psikolojisi bozuluyo
Senin hamile olduğunu öğrenmeden önceki lekelenmen nasıldı?Benim bi kaç sefer olmuştu
Hamilelik sürecindede ilk iki ay devam etti
Kanaman hala devam ediyo mu durum nedirİnş olmaz cnm stre yapma
Hayr cnm şükr o gün oldu iki damla daha gelmedi yerleşmeymiş o zaman şimdi rahatm yok şükürrrKanaman hala devam ediyo mu durum nedir
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana dua eder misin hamiş hamiş. İnşallah tutunurHayr cnm şükr o gün oldu iki damla daha gelmedi yerleşmeymiş o zaman şimdi rahatm yok şükürrr
Sağol cnm inş sana turnmştr ama ben hissetmştm hatta idrar testi yaptgmda ckcgnı adm kadr emndm çktı şükür sende hislerne güven stresyapma cnmRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana dua eder misin hamiş hamiş. İnşallah tutunur
arkadaşlr ben gecen ay kimyasal yaşadım bu ayda adetten snra yumurtladm hatta erken yumurtlama diye konu açmıştım dünse kahverengi lekelenmem oldu pedime gelmiş internettn baktm yerleşme kanaması olabiliyor Adetime 11 gün kaldı sizce tutunuyormudur bebek daha önce başıma gelmedi.
Not arkadaşlar yumurtlama zamanınım değil önceden yumurtladm
Başına gelen var mı?
Sagol canm darısı isteyen herkese nasip olur inş:) meleklerinize yakın zamanda kavuşursunuz inşNe guzel hamileymissiniz hayirli olsun :)
hamileligin hayirli olsun canim, belkide kucagina almissindir bebegini. allah hayirla büyütmeyi nasip etsin.arkadaşlr ben gecen ay kimyasal yaşadım bu ayda adetten snra yumurtladm hatta erken yumurtlama diye konu açmıştım dünse kahverengi lekelenmem oldu pedime gelmiş internettn baktm yerleşme kanaması olabiliyor Adetime 11 gün kaldı sizce tutunuyormudur bebek daha önce başıma gelmedi.
Not arkadaşlar yumurtlama zamanınım değil önceden yumurtladm
Başına gelen var mı?
Canm ben kimyasal yasadktan snra diger ay hemen hamile kaldim yok zaten yeni evlydm 2 ayimda kaldm sık iliski yaptm pembe kanama gelmsti ole anlamstm hsmile oldgmu zaten suphelenmstm ins sennde hayrlisiyla olur cnm:)hamileligin hayirli olsun canim, belkide kucagina almissindir bebegini. allah hayirla büyütmeyi nasip etsin.
kimyasal gebelikten hemen sonraki ay mi hamile kaldin? tedavi görmüsmüydün sen?
bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim malesef. hem gecen ay yumurtlama zamaninda hemde bu ay kahverengi lekelenmem oldu (1-2 gün sürdü). doktorum yumurta catladiginda olabilecegini söylemisti ama daha önce hic yasamamistim. gecen ay yasadim hamile kaldim malesef kimyasal gebelik oldu.
bu ay yine yasadim, insallah hayirlisiyla tutunur bebegim ve hamile kalmisimdir. rabbim yüzümüze baksin bu arada bizede dua et ltf.
hadi hayirlisi rabbimden, senin adina cok mutlu oldum. doktorlar SIK iliskide önermiyor, gün asiri yeterli olur diyorlar. bakalim bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim, insallah bu ay yine hamile kalabilirim. aminnCanm ben kimyasal yasadktan snra diger ay hemen hamile kaldim yok zaten yeni evlydm 2 ayimda kaldm sık iliski yaptm pembe kanama gelmsti ole anlamstm hsmile oldgmu zaten suphelenmstm ins sennde hayrlisiyla olur cnm:)
Cok sagl cnm ins sennde olur uzulme vallahi biz esimle her gun yaptk ole diyimhadi hayirlisi rabbimden, senin adina cok mutlu oldum. doktorlar SIK iliskide önermiyor, gün asiri yeterli olur diyorlar. bakalim bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim, insallah bu ay yine hamile kalabilirim. aminn
amin canim insallah, hayirliiyla olacaktir rabbimin izniyle. hergün yapincada spermler kaliteli olmuyor diyor doktorlar, artik neye inanacagimizi sasirdik. en ideali 2 günde bir diye biliyorum, zaten spermler 2 gün vucutta kaliyor diye biliyorum. ama bunlarin hepsi bahane tabi, rabbim ol dedigi zaman olacaktir allahin izniyle.Cok sagl cnm ins sennde olur uzulme vallahi biz esimle her gun yaptk ole diyimsende yap emin ol tutar kesin:)
Orasi ole rabbimin takdiri vallahi canm biz hic ole dusunmedk yaptk yani olursa olur hesabi oldu sukur rabbimden dilerim sanada nasip eder en yakin zamandaamin canim insallah, hayirliiyla olacaktir rabbimin izniyle. hergün yapincada spermler kaliteli olmuyor diyor doktorlar, artik neye inanacagimizi sasirdik. en ideali 2 günde bir diye biliyorum, zaten spermler 2 gün vucutta kaliyor diye biliyorum. ama bunlarin hepsi bahane tabi, rabbim ol dedigi zaman olacaktir allahin izniyle.
amin canim, insallah hayirlisi rabbimden.Orasi ole rabbimin takdiri vallahi canm biz hic ole dusunmedk yaptk yani olursa olur hesabi oldu sukur rabbimden dilerim sanada nasip eder en yakin zamanda
evt yumurta catladiktan sonra arkadasimArkdaslar yumurta catladiktan sonra mi iliski yapilmasi gerekiyor
Tabiki arkadasim aydinltiyim,malesef bende gecen Ay yasadim kimyasal gebeligi ve böylelikle tanismis oldum. Kanda degerlerin bir kac gün düzenli yükseliyor ve daha sonra devam yükselmesi gerekirken düsüse geciyor.yani keseyi görmeden gebeligin sonlanmis oluyor. Insallah Rabbim kimseye yasatmasin,Kolay degil.arkadaşlar merhabalar bir şey sorucam konuşmaları okurken dikkatimi çekti, kimyasal gebedelik nedir aydınlatabilir misiniz beni![]()