• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi lekelenme

Tabiki arkadasim aydinltiyim,malesef bende gecen Ay yasadim kimyasal gebeligi ve böylelikle tanismis oldum. Kanda degerlerin bir kac gün düzenli yükseliyor ve daha sonra devam yükselmesi gerekirken düsüse geciyor.yani keseyi görmeden gebeligin sonlanmis oluyor. Insallah Rabbim kimseye yasatmasin,Kolay degil.

Teşekkür ederim bilgilenmiş oldum, sizede çook geçmiş olsun :( haklısınız zor bi durum umarım bir daha yaşamazsınız.
 
arkadaşlr ben gecen ay kimyasal yaşadım bu ayda adetten snra yumurtladm hatta erken yumurtlama diye konu açmıştım dünse kahverengi lekelenmem oldu pedime gelmiş internettn baktm yerleşme kanaması olabiliyor Adetime 11 gün kaldı sizce tutunuyormudur bebek daha önce başıma gelmedi.

Not arkadaşlar yumurtlama zamanınım değil önceden yumurtladm

Başına gelen var mı?
Bnde geçen ay kimyasal gebelik geçirdim tesadüfen öğrendim bu ay dr gittim yumurtan çatlamış dedi prolaktini yüksek buldu o da gebeliği engelliyormuş galiba ama belki bu ay hamile kalırsın dedi Bnmde adetime 3 gün var ve kahverengi çok az lekem geldi ama hastalancak gibi kasıklarım ağrıyor
 
Arkdaslar merhaba 7 aralikta cok az pembemsi bi akinti geldi ve o ogunden sonra dsha hic renkli skinti gelmedi bu bir ilk bemim icin genrlde lekelenmr baslar ve devam ederdi acaba benimki de yerlesme olabilir adet gunum tahmini 12sinde farkedilecek boyutta sanci agrim yok goguslerde biraz sertlik var gibi yumurtlama tsrihini malisef emin olamiyoruz ama hersey allahtan
 
Back