Kahverengi leke

Nomorelies

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
11
2
36
39
Merhaba arkadaşlar,

reglime 4 gün var, bugün yani 18 Temmuz da kahverngi leke oldu. İdrarımda da tortular vardı. Daha önce kahverengi leke olduğunda düşük yapmıştım (kimyasal gebelik olduğunu söylediler) Sizce hamile olma ihtimalim varmı?

Reactions: M01
Olablrsnz bence dikkat edin

Olablrsnz bence dikkat edin
teşekkürler. Bugün 35. gün3 gün gecikmem var. Geçen hafta BHCG testi yaptrmıştım 1.87 çıkmıştı, progesteron 7.4 dü. Negatif bir sonuç çıkacak diye 3 gün gecikmeye rağmen doktora gitmiyorum. BHCG sonradan artarmı?

Artar tabi ihmal etmeyn gidin bence

teşekkür ederim. Yarın gideceğim. Sonucu burdan paylaşırım.
Merhaba geçmiş olsun

Bende şuan gebeyim 5 haftalığız şuan. Bende de var kahverengi leke. Reglin gecikmiş hemen bi idrar testi yap bakalım. Pozitifi görürsen kana baktırırsın...

Merhaba. Hayirli olsun senin icin. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.
Idrar testine pek guvenemiyorum bhcg de var yada yok ogreneyim diyorum. Hayirlisi artik. Umarim guzel bi haber alirim

Merhaba geçmiş olsun

Bende şuan gebeyim 5 haftalığız şuan. Bende de var kahverengi leke. Reglin gecikmiş hemen bi idrar testi yap bakalım. Pozitifi görürsen kana baktırırsın...
Canim senin 5. Hafta kacinci gun oluyor. Keseyi gordunuz sanirim. Kacinci gunde gordunuz. Tesekkurler

Canim senin 5. Hafta kacinci gun oluyor. Keseyi gordunuz sanirim. Kacinci gunde gordunuz. Tesekkurler
Adetim üç gün geciktiğnde gittim doktora kese vardı. Cumaya tekrar gideceğz bakalım ne durumdayız. Sende baktıR da için rahatlasın inşallah... Senin için hayırlısı olsun canım

Merhaba geçmiş olsun

Selamlar,

sonuçları aldım şimdi bhcg 54 e yükselmiş, progesteron 7,2 den 5,4 e düşmüş. Doktor şuan için bhcg nin ve progesteronun normal olduğunu söylediği. cuma günü tekrar bir tahlil daha yapacağız.

inşallah değelerim yükselmeye devam eder.

İnşallah canım. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla gelir umarımm

teşekkür ederim canım. Senin progesteron kaçtı. internette bir çok şey yazıyor emin olamıyorum

Ben hic hamilelik yasamadim.ve normalde 18 temmuz regl tarihim iki gun once basladi lekelenmem hala devam.ediyor. bilgisinolan varmi

Ben hic hamilelik yasamadim.ve normalde 18 temmuz regl tarihim iki gun once basladi lekelenmem hala devam.ediyor. bilgisinolan varmi
Bnde de var çok az. Tam kan değil gibi öğleden sonra gidip baktırcam Kontrole. Benim sat da 20 haziran aynı tarihlerimiz bakalım canm hayırlısı inşallah

Onu hiç ölçtürmedimki canım .
B-Hcg bakıldı zaten ardından doktora gittim kesemiz oluşmuştu.
Benim değerim yarıya düştü bebek yine gitti.
Bu üçüncü düşüğüm. Medipol ve Medikalpark hastanelerine asla gitmeyin.
Kahverengi lekeyi gördüğüm an gittim birsey yok deyip geri gönderdiler. İlgi sıfır.
Kuzenimden duyduğum kan pıhtılaşma testi varmış onu yaptıracagım. Kan pıhtılaştıgı için bebekler beslenemeyip düşüyormuş inşallah sebebi odurda birdahakine saglıkla dogururum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun , inşallah sağlıklı bi şekilde hamile kalıp, kucağınıza alırsınız. Bizde de kese var ama henüz bebeği göremedik. Bakalım hayırlısı haftaya kaldı kontrolümüz. Ama kanamam durdu şuan. Sizde b hcg kaça çkmıştı en son?
Birde şu yolk sac denilen şey varya o oluşmuşmuydu

1.84 den 54 e cikti sonra 26 ya dustu dedigin gibi biseyden hic bahsedilmedi. Ama ikinci dusugumde siyah iplik gibi seyler vardi idrarimda.
Umarim sorunsuz bir sekilde hamileligin gerceklesir canim

1.84 den 54 e cikti sonra 26 ya dustu dedigin gibi biseyden hic bahsedilmedi. Ama ikinci dusugumde siyah iplik gibi seyler vardi idrarimda.
Umarim sorunsuz bir sekilde hamileligin gerceklesir canim
Çok teşekkür ederim. Sizinde gönlünüze göre versin rabbim inşallah...
Bu değerlerde kese nasıl göründü acaba 1000 üzerinde olması gerekiyo diye biliyodum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…