- 18 Temmuz 2017
- 11
- 2
- 36
- 39
- Konu Sahibi Nomorelies
-
Olablrsnz bence dikkat edinMerhaba arkadaşlar,
reglime 4 gün var, bugün yani 18 Temmuz da kahverngi leke oldu. İdrarımda da tortular vardı. Daha önce kahverengi leke olduğunda düşük yapmıştım (kimyasal gebelik olduğunu söylediler) Sizce hamile olma ihtimalim varmı?
teşekkürler. Bugün 35. gün3 gün gecikmem var. Geçen hafta BHCG testi yaptrmıştım 1.87 çıkmıştı, progesteron 7.4 dü. Negatif bir sonuç çıkacak diye 3 gün gecikmeye rağmen doktora gitmiyorum. BHCG sonradan artarmı?Olablrsnz bence dikkat edin
Artar tabi ihmal etmeyn gidin benceteşekkürler. Bugün 35. gün3 gün gecikmem var. Geçen hafta BHCG testi yaptrmıştım 1.87 çıkmıştı, progesteron 7.4 dü. Negatif bir sonuç çıkacak diye 3 gün gecikmeye rağmen doktora gitmiyorum. BHCG sonradan artarmı?
teşekkür ederim. Yarın gideceğim. Sonucu burdan paylaşırım.Artar tabi ihmal etmeyn gidin bence
Merhaba geçmiş olsunteşekkür ederim. Yarın gideceğim. Sonucu burdan paylaşırım.
Canim senin 5. Hafta kacinci gun oluyor. Keseyi gordunuz sanirim. Kacinci gunde gordunuz. TesekkurlerMerhaba geçmiş olsun
Bende şuan gebeyim 5 haftalığız şuan. Bende de var kahverengi leke. Reglin gecikmiş hemen bi idrar testi yap bakalım. Pozitifi görürsen kana baktırırsın...
Adetim üç gün geciktiğnde gittim doktora kese vardı. Cumaya tekrar gideceğz bakalım ne durumdayız. Sende baktıR da için rahatlasın inşallah... Senin için hayırlısı olsun canımCanim senin 5. Hafta kacinci gun oluyor. Keseyi gordunuz sanirim. Kacinci gunde gordunuz. Tesekkurler
Rica ederm insallah hamilesindr cnim bende insallah hamileyimdr bende beklyrmteşekkür ederim. Yarın gideceğim. Sonucu burdan paylaşırım.
Selamlar,Merhaba geçmiş olsun
Bende şuan gebeyim 5 haftalığız şuan. Bende de var kahverengi leke. Reglin gecikmiş hemen bi idrar testi yap bakalım. Pozitifi görürsen kana baktırırsın...
İnşallah canım. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla gelir umarımmSelamlar,
sonuçları aldım şimdi bhcg 54 e yükselmiş, progesteron 7,2 den 5,4 e düşmüş. Doktor şuan için bhcg nin ve progesteronun normal olduğunu söylediği. cuma günü tekrar bir tahlil daha yapacağız.
inşallah değelerim yükselmeye devam eder.
Onu hiç ölçtürmedimki canım .teşekkür ederim canım. Senin progesteron kaçtı. internette bir çok şey yazıyor emin olamıyorum
Bnde de var çok az. Tam kan değil gibi öğleden sonra gidip baktırcam Kontrole. Benim sat da 20 haziran aynı tarihlerimiz bakalım canm hayırlısı inşallahBen hic hamilelik yasamadim.ve normalde 18 temmuz regl tarihim iki gun once basladi lekelenmem hala devam.ediyor. bilgisinolan varmi
Benim değerim yarıya düştü bebek yine gitti.Onu hiç ölçtürmedimki canım .
B-Hcg bakıldı zaten ardından doktora gittim kesemiz oluşmuştu.
Geçmiş olsun , inşallah sağlıklı bi şekilde hamile kalıp, kucağınıza alırsınız. Bizde de kese var ama henüz bebeği göremedik. Bakalım hayırlısı haftaya kaldı kontrolümüz. Ama kanamam durdu şuan. Sizde b hcg kaça çkmıştı en son?Benim değerim yarıya düştü bebek yine gitti.
Bu üçüncü düşüğüm. Medipol ve Medikalpark hastanelerine asla gitmeyin.
Kahverengi lekeyi gördüğüm an gittim birsey yok deyip geri gönderdiler. İlgi sıfır.
Kuzenimden duyduğum kan pıhtılaşma testi varmış onu yaptıracagım. Kan pıhtılaştıgı için bebekler beslenemeyip düşüyormuş inşallah sebebi odurda birdahakine saglıkla dogururum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim. Sizinde gönlünüze göre versin rabbim inşallah...1.84 den 54 e cikti sonra 26 ya dustudedigin gibi biseyden hic bahsedilmedi. Ama ikinci dusugumde siyah iplik gibi seyler vardi idrarimda.
Umarim sorunsuz bir sekilde hamileligin gerceklesir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?