• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi leke

Benimde adetimin uzernden 2gun gecmisti 1.8800 cikti yani negatif 6.gunu 85.6ya yukselmisti. Tekrarla testi derim

Tamam tekrarlarım teşkkr ederim
Ama bugün hastalanmam lazımdı olmadım agrım felan bugüne kadar sürdü ve bnde kasıkta şişme oldu özellikle sağda snra rahme doğru şişlik indi çözemiyorum bayramdan snra doktora gidicem bakalım artk

Tamam tekrarlarım teşkkr ederim
Ama bugün hastalanmam lazımdı olmadım agrım felan bugüne kadar sürdü ve bnde kasıkta şişme oldu özellikle sağda snra rahme doğru şişlik indi çözemiyorum bayramdan snra doktora gidicem bakalım artk
Sislik degilde benimde basta sag kasigimda agri vardi sonrafan dedign gibi rahime indi

Insallah canim benim. Tek tesellim o. Ama sakin dusukte agri cok olur diye dusunmeyin benim hafif agriyla dustu
Bir kere yaşadım onu ama doktora gitmedim hiç kendiliğinden düştü
Şimdi eminde değilim var mı yk mu bilmiyorum tek korkum o Yani bnm de aynısını yeniden yaşamak

Selam genetik test yaptırın bnmde 3 düşük oldu meger pıhtılaşma varmış doktorlar tavsiye etmiyor kendim araştırıp buldum devlet hastanesinde ücretsiz yapıyorlar sonuç iki ayda çıkıyor karı koca gitmeniz gerekli erkeğede yapılıyor

Selam genetik test yaptırın bnmde 3 düşük oldu meger pıhtılaşma varmış doktorlar tavsiye etmiyor kendim araştırıp buldum devlet hastanesinde ücretsiz yapıyorlar sonuç iki ayda çıkıyor karı koca gitmeniz gerekli erkeğede yapılıyor

Benim çıkmadi gebelik felan keşke olsaydı ilkim düşük oldu hiç bir yerde çıkmadı ve düşük yaptım yine aynısı olursa düşük felan enfeksiyon çıktı bu seferde aynısı olursa diye korkuyorum enfeksiyon için ne yapabilirim bilgisi olan var mı.

Peki sadece ben gitsem yapsam oluyor mu oyle

Merhaba arkadaslar benim adetim 15 gun gecikti 10. Gun gecikmesinde test yaptim negatif cikti fakat 3 gundur kahverengi akinti geliyor hamile olabilr miyim sizce?

Back