Hamilelikte Lekelenme

• Konu Sahibi Konu Sahibi hlyg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlginiz beni çok duygulandırıyor. Yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor. Gittim ama poliklinik kapanmıştı. Hastanenin acilinde de kadın doğum uzmanı yok. Bakmıyorlar. Biraz sakin kalıp beklemenin doğru olacağını düşündük. Çünkü kanama yok. Sadece sarıdan biraz daha koyu leke vardı. Şu an dinlenmeye aldım kendimi. Allah korusun ama yarın da olursa özel hastaneye gideceğiz.
İstersen tekrardan kanama olmasını beklemeden yarın özel e bı git hem izin rahat etmiş olur

Geçen seferki gebeliğim de kimyasaldı. Eşim o yüzden çok evham yaptığımı düşünüyor. Pek anlamıyor şu an hislerimi. Bu yönden de biraz stresliyim açıkçası.

Geçen seferki gebeliğim de kimyasaldı. Eşim o yüzden çok evham yaptığımı düşünüyor. Pek anlamıyor şu an hislerimi. Bu yönden de biraz stresliyim açıkçası.
Eşlerin hepsi böyle sanırım benim eşim de çok rahat yav TM bişey olmasın bende isterim ama ben artık anne adayıyım demi hormonlar da tavan yapıyor beni biraz anla be adam

Eşlerin hepsi böyle sanırım benim eşim de çok rahat yav TM bişey olmasın bende isterim ama ben artık anne adayıyım demi hormonlar da tavan yapıyor beni biraz anla be adam
Kesinlikle öyle. Bugün hastaneye götürdü. Tabii ki her seferinde de götürür ama bir yandan da sen her şeyde hastaneye gidersen bu süreç bizi zorlar diyor. Yani psikolojik olarak şu an bunları duymaya da tahammül edemiyorum.

Kesinlikle öyle. Bugün hastaneye götürdü. Tabii ki her seferinde de götürür ama bir yandan da sen her şeyde hastaneye gidersen bu süreç bizi zorlar diyor. Yani psikolojik olarak şu an bunları duymaya da tahammül edemiyorum.
Aynı benim eşim üstümde sürekli baskısını hissederim seni çok iyi anlıyorum götürür ama götürdüğüne de pişman eder

Kızlar doktorum bana ağda yaptırabilirsin demişti. Şimdi ondan da emin olamadım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Sonrasında ilişki yasağı konuldu mu peki? Başka neler yaptınız daha iyi ilerlemesi için? Ben dün ev işini de çok yaptım 😔
Evet ilişki yasağı konuldu kanama alanı kaybolana kadar çok iş yapmadım dinlendim kendiliginden geçti

Back
X