- Konu Sahibi Rabisscyln
bende adetim gecikmiyor erken oluyor hep 31 gunu gecmiuorDüzenli canım allahaşükür.
hiçbir sorunumda yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende adetim gecikmiyor erken oluyor hep 31 gunu gecmiuorDüzenli canım allahaşükür.
hiçbir sorunumda yok
Zaten adet öncesi-adet günü-adet sonrası oluyormuş...bendede oyle oluyo kızlar acık pembe ve kahverengi akıntı adet günüm ama acaba yerleşme kanaması ola bilirmi çok istiyorum hamile kalmal((
birazdan aynanin karsisna gecip 40 defa ben hamileym dicemHadi bakalımmmm beni görenler hamilemisin diye soruyor tavırlarımdan
Bencede söylw ne kadar çok söyleesen gerçekleşirbirazdan aynanin karsisna gecip 40 defa ben hamileym dicem
burda saat 23:05 ben uymuyom ))Bencede söylw ne kadar çok söyleesen gerçekleşir
t eger rengi degisirse gebesin degizmezse bekleartık çıldırmak üzereyim delircem yahuu
10.06 burda da gece 2-3 e kadar uyumuyorum ben kaç gündür erkende kalkıyorumburda saat 23:05 ben uymuyom ))
Sen denedin mi canım maviye dönmesilazım bende duydum denemedim.evdede denene bilir beyaz dis macununa ise bekle
t eger rengi degisirse gebesin degizmezse bekle
ne kadar diş macunu laımdı?sen yoxlamısam bildiyme gore azerisen))evdede denene bilir beyaz dis macununa ise bekle
t eger rengi degisirse gebesin degizmezse bekle
Yutubda evde gebelik testleri diye yaz çıkar.1 çay kaşığı yada tatlı kaşığı dene.Bende 4 çeşit var giçbiri beyaz değilne kadar diş macunu laımdı?sen yoxlamısam bildiyme gore azerisen))
Canım bu ikinci cok şükür bin şükür ☺ darısı sizlere tüm isteyenlere ilk oğlumda lekenmem olmustu bunda günüm gecti ama asırı sancım var oda cok üzüyo beni tedirginim pazartesi gidicem dr inş5 gün sonraBir sürprizle kalp atıslarını duymustum oğlumun
Anladım canım benim bugün belim ağrımaya başladı kaç gündür hiçbirşeyim yoktu.İnş hamişimCanım bu ikinci cok şükür bin şükür ☺ darısı sizlere tüm isteyenlere ilk oğlumda lekenmem olmustu bunda günüm gecti ama asırı sancım var oda cok üzüyo beni tedirginim pazartesi gidicem dr inş
vala denedim hamile deyildm ve beyaz kaldi renk degisdirmedi o zaman hamile kalmak isdemiyordm isime yaradiSen denedin mi canım maviye dönmesilazım bende duydum denemedim.
şu halimize bak belimiz agriyo diye seviniyorz jgibhilAnladım canım benim bugün belim ağrımaya başladı kaç gündür hiçbirşeyim yoktu.İnş hamişim
Şuanda denedin mi hiç?vala denedim hamile deyildm ve beyaz kaldi renk degisdirmedi o zaman hamile kalmak isdemiyordm isime yaradi
Ahahahhahhh vallahi normalde ağlar sızlanır geçmesini isterdimşu halimize bak belimiz agriyo diye seviniyorz jgibhil
beli can azeriyem he men etdm onda isdemrdm hamile olam ele aq qaldi rengi deyismedine kadar diş macunu laımdı?sen yoxlamısam bildiyme gore azerisen))
su an denemedim bende bilmem ckarmi sen deneŞuanda denedin mi hiç?