- Konu Sahibi Rabisscyln
Benimde ilk cocuk canm senn gbi hepimizin istegi belli ins olur ya :) acaba gebelik testi yapsm mi erken mi?senceİlk çocuğunmu olucak senin canım?
Benim ilk çocuğum tek olsunda doğum felan ö.değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilk cocuk canm senn gbi hepimizin istegi belli ins olur ya :) acaba gebelik testi yapsm mi erken mi?senceİlk çocuğunmu olucak senin canım?
Benim ilk çocuğum tek olsunda doğum felan ö.değil
6 sındamıydı sdet günün hiç hamileliğe veya adete yönelik belirtin varmı ?Benimde ilk cocuk canm senn gbi hepimizin istegi belli ins olur ya :) acaba gebelik testi yapsm mi erken mi?sence
Canm adet gunum 8 persembe gnu iste hic belirtim yokki tek belrtm cok ackmam ya canm hep yrmrk istyrm kasklarmda agrımyr anlcn6 sındamıydı sdet günün hiç hamileliğe veya adete yönelik belirtin varmı ?
Bence yapma şuanda adet günü nü bekle
İnanırmısın normalde suyu bile fazla tüketmem hele şu 2 gündür çay kahve su kola bir içiyorum gör devamlı yemek birşeyler ağzıma atmak istiyorum bir iki birşey yiyip geri bırakıyprum miğdem istemiyor sonraCanm adet gunum 8 persembe gnu iste hic belirtim yokki tek belrtm cok ackmam ya canm hep yrmrk istyrm kasklarmda agrımyr anlcn
canm eger senin gecen kanaman yerlesmeyse bebisin bi bucuk aylik falan sende belirtiler normal onun adet gunu gelmemis belirti olamazİnanırmısın normalde suyu bile fazla tüketmem hele şu 2 gündür çay kahve su kola bir içiyorum gör devamlı yemek birşeyler ağzıma atmak istiyorum bir iki birşey yiyip geri bırakıyprum miğdem istemiyor sonra
bende belirti erken olmusdi o zaman cunki adetmden hemen sonra kalmisdmİnanırmısın normalde suyu bile fazla tüketmem hele şu 2 gündür çay kahve su kola bir içiyorum gör devamlı yemek birşeyler ağzıma atmak istiyorum bir iki birşey yiyip geri bırakıyprum miğdem istemiyor sonra
Bir çocupun vardı diğmi canım senin.bende belirti erken olmusdi o zaman cunki adetmden hemen sonra kalmisdm
evet o bebisdede yerlesme kanamasi olmusduBir çocupun vardı diğmi canım senin.
1 ay sonra ben adet oldum sandım bi ay sonra bekledim olmadı 5 günüm gecti meger hamişmişim 5 haftalık :)İnş canım bugün biraz belimle kasıklarım ağrıdı.
Kanamadna kaç gün sonra öğrendin sen test yapmışmıydın o ara ?
canm eger senin gecen kanaman yerlesmeyse bebisin bi bucuk aylik falan sende belirtiler normal onun adet gunu gelmemis belirti olamaz
Ayayyy h.olsun 5 haftalıkmı şuan.Banada dua et canım inş hamişimdir1 ay sonra ben adet oldum sandım bi ay sonra bekledim olmadı 5 günüm gecti meger hamişmişim 5 haftalık :)
Ayayyy h.olsun 5 haftalıkmı şuan.Banada dua et canım inş hamişimdir1 ay sonra ben adet oldum sandım bi ay sonra bekledim olmadı 5 günüm gecti meger hamişmişim 5 haftalık :)
eger yumurtlaman duzenliyse su an 4 hafda 4 gunluk hamilesinBenim adet günümden 1 hafta önce belirtilerim başladı.Bu ay klomen kullandım ya oda büyük bir umut benim için inş bebişim 1 aylık felandır.Hamişsem eğer
Sende ayni benim gibsn cnm. Benmde ole ya bakalm hadi hayrlisi :)İnanırmısın normalde suyu bile fazla tüketmem hele şu 2 gündür çay kahve su kola bir içiyorum gör devamlı yemek birşeyler ağzıma atmak istiyorum bir iki birşey yiyip geri bırakıyprum miğdem istemiyor sonra
Düzenli canım allahaşükür.eger yumurtlaman duzenliyse su an 4 hafda 4 gunluk hamilesin
bu ay galiba herkesde yerlesme kanamasi ah su umudumuzda olmasa))bendede oyle oluyo kızlar acık pembe ve kahverengi akıntı adet günüm ama acaba yerleşme kanaması ola bilirmi çok istiyorum hamile kalmal((
Hadi bakalımmmm beni görenler hamilemisin diye soruyor tavırlarımdanSende ayni benim gibsn cnm. Benmde ole ya bakalm hadi hayrlisi :)