- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- Konu Sahibi Rabisscyln
anladım canım erindim sözune gore sordum)ben azeriyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm anladım canımanladım canım erindim sözune gore sordum)ben azeriyim
Yok kuzum dedim ya adet oldum malesef sadece sulu oluyor eskiden normal adet gibi olurdu daha tam ped dolmadi yarisi bile olmadi ama oldum ben ya imkansiz gebe degilimYarın felan belli olur inş adet olmamışsındır
Allah büyük canım belkide üstüne gördün.Ama kendin daha iyi bilirsinnYok kuzum dedim ya adet oldum malesef sadece sulu oluyor eskiden normal adet gibi olurdu daha tam ped dolmadi yarisi bile olmadi ama oldum ben ya imkansiz gebe degilim
yerlesme kanamasi dolenmeden hemen sora bebis rahime girdiyinde olur yani iliskiden 5-6 gun soraGenelde yerleşme kanması ya adetten önce yada adet günü oluyor diye biliyorum..
İnş yerleşme kanamasıdır da hamilesindir canım bekle bir kaç gün adet gibi olmaz az az olursan.
Benim akşamdan sabaha kadar olmuyordu 2. Günü biraz fazla olmuştu diğer günler 1 pedin anca yarısıydı
Seninki döllenmiş demekki inş.Kanamaya dönmezde normal adetine görw az ve kahve olmaya devam ederse yerleşmedir inşyerlesme kanamasi dolenmeden hemen sora bebis rahime girdiyinde olur yani iliskiden 5-6 gun sora
ben adetm basladqnda sancilanrdm gerci ondan bir hafda boyunca sancilanrm kahve icerm gecer ama gecmedi sancim belim catliyor...ama sanmim hic...bide idrara gitme fazla oluyomus yerlesme kanamasndaSeninki döllenmiş demekki inş.Kanamaya dönmezde normal adetine görw az ve kahve olmaya devam ederse yerleşmedir inş
insallah canm ama sanmouorm umidim gitti...ben seninkini bekliyom iyi haberiniSeninki döllenmiş demekki inş.Kanamaya dönmezde normal adetine görw az ve kahve olmaya devam ederse yerleşmedir inş
İnanırmısın normalde çayı en fazla 2-3 bardak içerim beğenirsem oda.ben adetm basladqnda sancilanrdm gerci ondan bir hafda boyunca sancilanrm kahve icerm gecer ama gecmedi sancim belim catliyor...ama sanmim hic...bide idrara gitme fazla oluyomus yerlesme kanamasnda
acaba tatli yiyince kizmi oluyoduİnanırmısın normalde çayı en fazla 2-3 bardak içerim beğenirsem oda.
Dün ve bugün 10 bardak içmişimdir yani.
Annemin komşuları var hergün birbirlerine gün gibi gider birşeyler yaparlar kendime koca bir tabah dolusu hazırladım.Afedersin 5 dilim baklava koydum yerim diyerek.
Sadece patates salatası yiyebildim tatlıyı desen birinin yarısını yedim başkada yiyemedim miğdem istemedi
ay kiz tatli yince erkek oluyomus tatli isdemedyne gore kizmi yoksaİnanırmısın normalde çayı en fazla 2-3 bardak içerim beğenirsem oda.
Dün ve bugün 10 bardak içmişimdir yani.
Annemin komşuları var hergün birbirlerine gün gibi gider birşeyler yaparlar kendime koca bir tabah dolusu hazırladım.Afedersin 5 dilim baklava koydum yerim diyerek.
Sadece patates salatası yiyebildim tatlıyı desen birinin yarısını yedim başkada yiyemedim miğdem istemedi
Kişiden kişiye değişiyor.Annem abimin hamileliğinde yaşadıklarını kız kardeşiminkinde de yaşadı erkek bekliyordu kız oldu.acaba tatli yiyince kizmi oluyodu
sol kasigim agriyor)) saglikli olsunda ama erkek isdiyom kizin var diyeKişiden kişiye değişiyor.Annem abimin hamileliğinde yaşadıklarını kız kardeşiminkinde de yaşadı erkek bekliyordu kız oldu.
Sağ kasığı ağrıyanın kızı sol kasığı ağrıyanın oğlu olur diye biryerde yazmış birisi.Annemin komşusu ise tam tersini söyledi
İnanırmısın fala inanmam bak allah var iyibirşey değil.Ama baktırırım hoşuma gider falcı bacı diye bir uygulama var onu indirip üçgündür hergün falıma bakıyorum , anneminde babamınkinede badiyordumay kiz tatli yince erkek oluyomus tatli isdemedyne gore kizmi yoksa
Benimde sol kasığım ağrıyor.sol kasigim agriyor)) saglikli olsunda ama erkek isdiyom kizin var diye
Salı yaptırdığımda çıkmadı doktor aeni takip edelim bitince tekrar yap dedi.Canm noldu ckmadmı kandada?
ay chuku yerm )) erkek cocuklarni cok severm benBenimde sol kasığım ağrıyor.
Canm kan gelmedyse kahverengi akntı yasaysn buyuk ihtimal hamilesin bence bak gor ckck gec dollenmeden olabilir eminim 1 haftaya ckar cnm bence bu yerlesme kanamasi ben daha once o kadr arastrdm sordurdum ki o yuzdn dyrm ins hamilesindir:)Salı yaptırdığımda çıkmadı doktor aeni takip edelim bitince tekrar yap dedi.
P.tesi kan vericem annemi emara götürücem.
Ben ikisinide seviyorum ya ikiz istiyorum hem bir kız bir erkek , allah izin verirse tabi sağlıklı nir bebeğim olsunda..ay chuku yerm )) erkek cocuklarni cok severm ben