Kahverengi "leke - kanama" bilenler yardımmm

Bendw çok araştırdım araştırmayada devam ediyorum kesin sonuç alana kadarda devam ederim sanırım :-)

Akşamdan sabaha kadar zaten olmuyordum kahverwngiydiği çoğunluk az miktarda açık renk vardı

Canm kan gelmedyse kahverengi akntı yasaysn buyuk ihtimal hamilesin bence bak gor ckck gec dollenmeden olabilir eminim 1 haftaya ckar cnm bence bu yerlesme kanamasi ben daha once o kadr arastrdm sordurdum ki o yuzdn dyrm ins hamilesindir:)

am

amin kizida verene sukur erkegide...ben kizim var diye yeni deneyim isdiyorm....ay bide bakmisin ucuz ...pazartesi bende test yapcam bakak ikimizde haberlesiriz
İnş benim hem annem hem babam tarafında ikizler var.Eşimin tarafında da var ikiz , klomen kullandım ya oda çoğul gebelik yapıyor hayırlısı bakalım..

Haberleşelim canım p.tesi akşama haber veririm allah izin verirse eğer..

Bendw çok araştırdım araştırmayada devam ediyorum kesin sonuç alana kadarda devam ederim sanırım :-)

Akşamdan sabaha kadar zaten olmuyordum kahverwngiydiği çoğunluk az miktarda açık renk vardı
İste cnm bence hamilesn gec dollenmedir dyrm yerlssme kanamasi yasyanlarda gec ckyrmus cnm dye duymstm ben :) peki erkek mi cpk istysn kiz mi :)

Eşimin öyle isteği yok hangisi olursa olsun diyor.Bana ilk oğlum olacak gibi geliyor birde ben tek istemiyorum ikisi bir arada istiyorumm.

Hiç düşünmedimde ne olsun diyerek

İste cnm bence hamilesn gec dollenmedir dyrm yerlssme kanamasi yasyanlarda gec ckyrmus cnm dye duymstm ben :) peki erkek mi cpk istysn kiz mi :)

Eşimin öyle isteği yok hangisi olursa olsun diyor.Bana ilk oğlum olacak gibi geliyor birde ben tek istemiyorum ikisi bir arada istiyorumm.

Hiç düşünmedimde ne olsun diyerek
Orası ole canm benimde olsunda ücüzde olsa razym yani anlcn cnm :) ins tutmustur benimde bu ay 4 gun kaldi persembe bat

Kızlaar çok kişiye sordum araştırdım.
Şubat ayında klomen kullanım çatlatma iğnesi vurdurdum.22.günüm bugün , 28 şubat adet tarihim 2-3 gün önceden sancılarım başlardı.

Adet sancım olmadı bu ay, saol kasık atması göğüs ucu dikleşip dokununca ağrıyordu, bir kaç kezde miğdem bulandı.

26 şubatta öğlen pembe leke ardından kahverengi lekeler geldi.
27 şubatta biraz arrtı arasında açık. kırmızıya yakın lekelerde vardı.
28 şubatta öplen başlayıp akşama doğru neredeyse bitmelik oldu.
1 martta öğlen sadece iki parmağım kadar oldu.

Normalde adetim 6 gün sürer 6.gün biterdi.

Annemde bana hamileyken bu şekilde kanaması olmuş o şekilde öğrenmiş beni.

26da idrar testi yaptım negatifti.28de kan verdim negatifti doktor seni takip edelim tamamen bitince tekrar gel dedi.

Tanıdığım yeni doğum yapan bir arkadaşıma sordum yerleşme kanaması gibi testlerin negatif çıkar dedi.

Vücudumu tanıdığım içinde hamile olduğumu düşünüyorum hafta içi tekrar kan verip idrar testi yapıcam.

Benim gibi olan veya böyle şeyler yaşayan varmı....??? Yardımcı olalım:21: birbirimize
Cnm bende ilk cocuğumda öyle oldum 2 gün lekelenme adetimde 2 gün erken olmustu meger yerlesme kanamasıymış inş hayırla gönlündekini verir Rabbim şimdi yine hamile olduğumu öğrendim bende ama on gündür cok sancım var kişiden kişiye degisiyo ama Allah herkese ayrı güzellik ayrı sorun veriyor inş hamişsindir

Cnm bende ilk cocuğumda öyle oldum 2 gün lekelenme adetimde 2 gün erken olmustu meger yerlesme kanamasıymış inş hayırla gönlündekini verir Rabbim şimdi yine hamile olduğumu öğrendim bende ama on gündür cok sancım var kişiden kişiye degisiyo ama Allah herkese ayrı güzellik ayrı sorun veriyor inş hamişsindir

İnş canım bugün biraz belimle kasıklarım ağrıdı.

Kanamadna kaç gün sonra öğrendin sen test yapmışmıydın o ara ?

Ahahahhh bu işler böyle hazırım herşeye zati doğumu bile kaç kere izledim kendimi anneliğe alıştırdım

X