Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

İnşallah canım bugün bir tartılayım dedim 61.4 çıktı -600 gram hamileyken tarihimde görülmemiş birşey bu birkaç gündür koşturmacalı geçti iştahım da azaldı ondan mı bilmiyorum. Ayın 21ine randevu aldım 6+2 oluyor. İnşallah kalp atışını falan duyarız. Çocukların okuluna gittim sabah uyum haftasıymış bugün küçük için gittim 3.5 yaşında olan yarın kızım için gidiyorum çarşamba perşembe de 1er saat aynı saatlerde öğretmenleriyle tanışacaklar hangisinin sonıfına gireceğim bilemedim üçümüz bir girip çıkacağız bu gidişle:)) minnakıma da o aradan ancak randevu aldım işte sen nasılsın tatlım:)

Valla yine iyi yetişiyosun maşallah canım. 6+2 de duymayabilirsin ama kese görünür büyük ihtimal. Ay ben iyi değilim. Asya yine malum hasta oldu. Bu sefer bana sattı hastalığı. Bende bir güzel grip oldum boğazlar burun akıntısı felan ay nefes alamıyorum sürekli hapşur hapşur çocuğa bişey olacak diye korkuyorum ilaçda yok tabii öyle her bitkisel şeyi de kullanamıyorum. Bugün artık şifa olsun diye bir bütün soğan yedim. Ballı süt içtim. Limonlu ballı su. Tarçnlı karanfilli ıhlamur. Azda zencefilli bal. Cumaya iş başı ay iyileşmem lazım ya çok halsiz düştüm. Asyaya babası bakıyo şimdi benden de tekrar çocuğa geçmese bari. Çocuk hasta olunca annenin korunması mümkün değil ki. Allah kolaylık versin bizlre canım. Seninde okul dönemi ay ilk aylar ateşli hastalık riskli biliyosun çocuklar hasta olursa evde maske felan kullan sen canım.

Geçmiş olsun canım biz de hastayız kızımla aynı belirtiler. Annenin kendini koruması gerçekten mümkün değil. İkinciler gelirse ne yapacağız bakalım:)

16. haftada yanılması da ilginç olmuş size sürpriz oldu :)

Geçmiş olsun canım biz de hastayız kızımla aynı belirtiler. Annenin kendini koruması gerçekten mümkün değil. İkinciler gelirse ne yapacağız bakalım:)

Sağol canım sizede geçmiş olsun. İnan bunu bende düşündüm kimi kimden koruycaz da hasta etmiycez bilemiyorum. Artık eşim veya ben olursak maskeli gezeriz de çocuklardan biri olursa kurtuluş yok. Yıl olmuş 2018 heryerde bas bas bağırılıyor ama haleeeen çocuk görmeye gelenler hastaymış şuymuy buymuş dikkat etmeden geliveriyolar. Allah kolaylık versin ne diyelim.

Günaydın kızlar bende okuldan geliyorum 2 gündür seminer veriyorlar yarında çocukları götüreceğim 1 saat inşallah kolaylıkla alışırlar:))

Günaydın kızlar bende okuldan geliyorum 2 gündür seminer veriyorlar yarında çocukları götüreceğim 1 saat inşallah kolaylıkla alışırlar:))

Canım çocukları özele mi devlete mi gönderiyosun. İnşallah kolay alışırlar daha öncesinde kreşe gittiyse kızın alışır diye düşünüyorum oğlunda çok hevesliydi zaten kreşe bence o da kolay alışır.

Devlet okulu canım ama yarı özel gibi güzel bir okul inşallah çabuk alışırlar bugün saat 11-12 arasında ilk defa okula gidecekler uyum haftası kapsamında arkadaşları ve öğretmenleri ile tanışacaklar bakalım:))

İnşallah kolay uyum sağlarlar da sende rahat bi hamişlik geçirirsin canım

Kızlaaaar size iki tane sorum var. Öncelikle şarjlı süpürge kullanıyor musunuz? Şöyle uygun fiyatlı işe yarıycak bi şarjlı süpürge arıyorum aynı zamanda uzun saplı olanlardan. Diğer sorumda şu. Hani bu adım adım setler oluyor ya her ay için ayrı gönderiyorlar aktivite ve kitap seti bu tarz bi set kullandınız mı? Kullandıysanız faydasını gördünüz mü? Asyaya alıp almama konusunda kararsız kaldım. Çöpe atacağım bişeyi almak da istemiyorum açıkçası.

Canım süpürge konusunda fikrim yok. Ben Güneş’e özellikle set almadım. Yaşına uygun oyuncak ve kitapları inceliyorum sürekli.
Ayrıntılı usye gittin mi

Ben mutfakta arzumun uzun saplı süpürgesini kullanıyorum canım memnunum ama o setlerden almadım bireysel takip ettim.

Canım süpürge konusunda fikrim yok. Ben Güneş’e özellikle set almadım. Yaşına uygun oyuncak ve kitapları inceliyorum sürekli.
Ayrıntılı usye gittin mi

Yani asya kitap okurken bile sadece elimden alıp yırtma çabası içerisine giriyor o yüzden kararsız kalıyorum. Yaşına göre oyuncak alıyoruz ama onlarla oynarkende biz eşlik edersek bizim elimizden alıp atıyor ilginç bir oyun stili var ama herşeyde olduğu gibi oyun konusunda da kreşte böyle değil. Yarın sabah gidicem canım inşallah bir sıkıntğ olmazda girebilirim artık.

O yaşlarda sesli müzikli oyuncaklar çok ilgilerini çekiyor eğitici köpekçik vb onları da atıyor mu?
Çok kalın sayfalı kitaplar var her sayfada en fazla 1-2 cümleli onları yırtamaz :)
Umarım ayrıntılı us iyi sonuçlanır canım :)

Çok şaşardm canm ya inanilmaz bir haber tebrik ederim şimdi bir de erkek annesi oldun harika valla

Eğitici aktivite masası var ama şu an sadece üzerine tırmanmak için kullanıyor sesli oyuncakları çok sevmiyor asya kitapları da biz okumaya çalışıyoruz o elimizden alıp yırtmaya çalışıyor hani resimleri gösterelim diyoruz ama mümkün değil o yüzden kararsız kalıyorum bu tarz şeyleri alıp almama konusunda. Valla öncelikli olarak inşallah bu sefer girebilirim ve inşallah temiz haber alırım canım. Saat 6.30 da geldim kapı açılır açılmaz koştum 4. oldum malesef devlet hastanelerinin hali bu. Van da özel perinatalog da yok. Burdan sesleniyorum bir perinatalog gelsin özel muayenehane açsın valla zengin olur. Çünkü doğum oranı çok yüksek olan bir şehir ve çevre şehirlerden de buraya geliyor insanlar. Neyse çıkınca yazarım sonucu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…