- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
-
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Bugün kahvaltıda ve akşam yemeğinde ekmek yemedim sabah cevizle geçiştirmeye çalıştım ama asyaya cevizli üzümlü elmalı kek yapmıştım şekersiz pekmezli ondan 1 dilim yediminşallah yarın daha da dikkatli olurum insan ipin ucunu bırakınca zor toparlıyır yaaa en iyisi sen hiç bırakma canım
İnşallah canım bugün bir tartılayım dedim 61.4 çıktı -600 gram hamileyken tarihimde görülmemiş birşey bu birkaç gündür koşturmacalı geçti iştahım da azaldı ondan mı bilmiyorum. Ayın 21ine randevu aldım 6+2 oluyor. İnşallah kalp atışını falan duyarız. Çocukların okuluna gittim sabah uyum haftasıymış bugün küçük için gittim 3.5 yaşında olan yarın kızım için gidiyorum çarşamba perşembe de 1er saat aynı saatlerde öğretmenleriyle tanışacaklar hangisinin sonıfına gireceğim bilemedim üçümüz bir girip çıkacağız bu gidişle:)) minnakıma da o aradan ancak randevu aldım işte sen nasılsın tatlım:)
Geçmiş olsun canım biz de hastayız kızımla aynı belirtiler. Annenin kendini koruması gerçekten mümkün değil. İkinciler gelirse ne yapacağız bakalım:)Valla yine iyi yetişiyosun maşallah canım. 6+2 de duymayabilirsin ama kese görünür büyük ihtimal. Ay ben iyi değilim. Asya yine malum hasta oldu. Bu sefer bana sattı hastalığı. Bende bir güzel grip oldum boğazlar burun akıntısı felan ay nefes alamıyorum sürekli hapşur hapşur çocuğa bişey olacak diye korkuyorum ilaçda yok tabii öyle her bitkisel şeyi de kullanamıyorum. Bugün artık şifa olsun diye bir bütün soğan yedim. Ballı süt içtim. Limonlu ballı su. Tarçnlı karanfilli ıhlamur. Azda zencefilli bal. Cumaya iş başı ay iyileşmem lazım ya çok halsiz düştüm. Asyaya babası bakıyo şimdi benden de tekrar çocuğa geçmese bari. Çocuk hasta olunca annenin korunması mümkün değil ki. Allah kolaylık versin bizlre canım. Seninde okul dönemi ay ilk aylar ateşli hastalık riskli biliyosun çocuklar hasta olursa evde maske felan kullan sen canım.
16. haftada yanılması da ilginç olmuş size sürpriz oldu :)İyi yapmışsın canım evde hamilelik gibisi yok valla. Asya kreşte yiyor ama orda da sıkıntılı yiyor yinede bana yaptıklarını yapmıyormuş sanırım benimle inatlaşıyo bunu bi şekilde kırmaya çalışıcam bakalım
Evet ya süpriz oldu oğluşum. Canım hem 12 de hem 16 da kız demişti ankaradaki doktor ama niyeyse ben bir türlü ikna olamamıştım. Kendi doktoruma birde siz bakın dediğimde eşim çok şaşırmış neden soruyor ki diye düşünmüş ama işte artık o içimdeki his şimdi tamam dedi bakalım tekrar değişiklik olmaz sanırım çünkü delilli gösterdi doktorumuzhaftaya da tekrar gidicem ayrıntılı için inşallah bu seferde bi terslik çıkmaz. Bu arada hakikaten gebeler grubu gibi oldu burası halbuki açarken sen hariç diğer arkadaşların durumundan haberim yoktu ne kadar güzel bi tesadüf oldu
Geçmiş olsun canım biz de hastayız kızımla aynı belirtiler. Annenin kendini koruması gerçekten mümkün değil. İkinciler gelirse ne yapacağız bakalım:)
Günaydın kızlar bende okuldan geliyorum 2 gündür seminer veriyorlar yarında çocukları götüreceğim 1 saat inşallah kolaylıkla alışırlar:))
Canım çocukları özele mi devlete mi gönderiyosun. İnşallah kolay alışırlar daha öncesinde kreşe gittiyse kızın alışır diye düşünüyorum oğlunda çok hevesliydi zaten kreşe bence o da kolay alışır.
Devlet okulu canım ama yarı özel gibi güzel bir okul inşallah çabuk alışırlar bugün saat 11-12 arasında ilk defa okula gidecekler uyum haftası kapsamında arkadaşları ve öğretmenleri ile tanışacaklar bakalım:))
Canım süpürge konusunda fikrim yok. Ben Güneş’e özellikle set almadım. Yaşına uygun oyuncak ve kitapları inceliyorum sürekli.Kızlaaaar size iki tane sorum var. Öncelikle şarjlı süpürge kullanıyor musunuz? Şöyle uygun fiyatlı işe yarıycak bi şarjlı süpürge arıyorum aynı zamanda uzun saplı olanlardan. Diğer sorumda şu. Hani bu adım adım setler oluyor ya her ay için ayrı gönderiyorlar aktivite ve kitap seti bu tarz bi set kullandınız mı? Kullandıysanız faydasını gördünüz mü? Asyaya alıp almama konusunda kararsız kaldım. Çöpe atacağım bişeyi almak da istemiyorum açıkçası.
Kızlaaaar size iki tane sorum var. Öncelikle şarjlı süpürge kullanıyor musunuz? Şöyle uygun fiyatlı işe yarıycak bi şarjlı süpürge arıyorum aynı zamanda uzun saplı olanlardan. Diğer sorumda şu. Hani bu adım adım setler oluyor ya her ay için ayrı gönderiyorlar aktivite ve kitap seti bu tarz bi set kullandınız mı? Kullandıysanız faydasını gördünüz mü? Asyaya alıp almama konusunda kararsız kaldım. Çöpe atacağım bişeyi almak da istemiyorum açıkçası.
Canım süpürge konusunda fikrim yok. Ben Güneş’e özellikle set almadım. Yaşına uygun oyuncak ve kitapları inceliyorum sürekli.
Ayrıntılı usye gittin mi
Ben mutfakta arzumun uzun saplı süpürgesini kullanıyorum canım memnunum ama o setlerden almadım bireysel takip ettim.
O yaşlarda sesli müzikli oyuncaklar çok ilgilerini çekiyor eğitici köpekçik vb onları da atıyor mu?Yani asya kitap okurken bile sadece elimden alıp yırtma çabası içerisine giriyor o yüzden kararsız kalıyorum. Yaşına göre oyuncak alıyoruz ama onlarla oynarkende biz eşlik edersek bizim elimizden alıp atıyor ilginç bir oyun stili var ama herşeyde olduğu gibi oyun konusunda da kreşte böyle değil. Yarın sabah gidicem canım inşallah bir sıkıntğ olmazda girebilirim artık.
Tebrik ederim canm çok sevindim
Kızlaaaaarrrrrrburayı görünce çok sevindim hamisler çoğalmış galiba Allah hepimize saglikli sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Hepimize kolay doğumlar versin Veeeeee supriiiizzzz biz de 13 haftalık olduk
Çok şaşardm canm ya inanilmaz bir haber tebrik ederimGerçekten şok oldu. Hatta ben doktoruma birde siz bakar mısınız cinsiyete dediğimde eşim içinden 5 aylık bebeğe neden tekrar baktırıyor ki demiş ama en başından beri erkek hissediyordum ankaradaki dr kız dedi ben ablamlara bence erkek dedim sonraki randevuda yeniden kız dedi ben hala içime sinmeyen oturmayan bişey var dedim bir türlü elimi karnıma koyup da arya kızım diye sevememiştim kız olduğu icin değil bir türlü içime sinmediği için hatta bu çocukta bişey var nedense bir türlü bağ kuramadım diyordum ismini sevmemişsindir diyorlardı ama ismiyle ilgili değildi yani o içimdeki his anlatılacak bişey değil. İnşallah sağlıkla kavuşalım Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Kız olsaydı masraf olmayacaktı ama Ayaz bey biraz masraflı olacak tabii
O yaşlarda sesli müzikli oyuncaklar çok ilgilerini çekiyor eğitici köpekçik vb onları da atıyor mu?
Çok kalın sayfalı kitaplar var her sayfada en fazla 1-2 cümleli onları yırtamaz :)
Umarım ayrıntılı us iyi sonuçlanır canım :)