Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Kızlar detaylı ultrason temiz çıktı çok şükür ve bebek halen erkek çok şaşırıyorum ankarada gittiğim o 5 yıldızlı otel kıvamındaki hastanede doktorun cihazı süper ötesiydi kalp damarlarına kadar girdi de cinsiyeti nasıl yanlış gördü halen anlamıyorum burdaki doktorum ise kendisi çok tecrübeli bir doktordur ama cihazı ankaradakinin binde bire değil kadın cinsel organdan ziyade kemik ve doku yapısından anladı erkek olduğunu. Ay şu stresten de kurtulduk çok şükür yarın iş başı yapıcam kızlar az bana moral verin yaa.

Çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine :)) Ne zaman izne ayrılacaksın doğum iznine 3 ay gibi birsüre çalışacaksın galiba göz açıp kapatıncaya kadar geçer canım merak etme anlamazsın bile sayılı gün çabuk geçiyor. Bak ben ilk doğumda kızımı bırakıp işe başladığımda çok zor gelmişti ama süt izni vs derken 2. hamilelik doğum süt izni şindi 3. için aynı şeyler yani hayat akıp gidiyor canını sıkmahamileliğini keyfini çıkar çok şükür sen ve ailensağlıklısınız en önemlisi bu barınacağınız bir eviniz açtığınızda yemek bulduğunuz dolabınız gidebileceğiniz bir işiniz var bunlar hep şükür sebebi tatlım o yüzden bismillah de ve başla Allah yardımcın olacaktır:))

Haklısın canım bazen insan ne kadar önemsiz şeylere takıldığını unutuyor gerçekten onca şükür sebebi varken en doğrusu bismillah deyip başlamak işte adliye çok stresli bi ortam sorunlu sıkıntılı iş arkadaşların nasıl olacak amirin nasıl olacak insan ister istemez kafaya takıyor ama maksimum 3.5 ay dediğin gibi bi bakmışsın bitivermiş inşallah iyi ve anlayışlı insanlarla karşılaşırım o kadar yoğun bi yerde çalışmama rağmen en son düşündügüm şey iş temposu çünkü beni hiçbir zaman iş yormuyor üzmüyor huzursuzluk yoruyor ve tüketiyor o yüzden çok dua ediyorum huzursuz bi yere düşmeyeyim diye. Asyada 35. haftaya kadar çalışmıştım bakalım Ayazda nasıl olacağız. Allah büyüktür yinede bi dua ediverin şu kardeşinize

Amin canım inşallah Allahım iyilerle karşılaştırsın nasıl geçtiğini anlamadığın şekilde bu kısa süreyi bitirmeyi nasip etsin huzur iş yoğunluğundan çok daha önemli bana göre de canım

Kızlar ayyyy burası baya hamiş grubu olmuş ben baya grup dışı kaldm hamile olmadan katılabilirmiyiz acaba şaka bir yana hepinize çok seviniyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar versin ben de çok yoğun olduğum için fazla giremiyorm malum piyasalar kriz ortada yatırımcılar için gayrimenkul sektőrű için zor bir sűreç ve aynı zaman da tatil ve bayram bitişi olduğu için yoğun bir sűreç bu ay sonuna kadar bir yoğunluk devam eder ondan sűrekli meşgul oluyorum ama műmkűn oldukca girmeye calisicam

Hadi gözün aydın canım :) sonuçların iyi olmasına sevindim
İş için kolaylıklar diliyorum sonrasında ücretsiz izin alacaksan 32.haftada izne ayrılman rahat olur hem senin hem Asya için

Kız kaç kere seslendim sana bak magickk ve bluegreeneyes da yok ortalarda. Hamişlik bahane sohbet şahane canım biliyorsun ki burayı içimizde kalan konuşamadığımız ayy şöyle söylesemde rahatlasam dediğimiz şeyleri konuşmak ya da sadece canımız sıkıldığında bile iki çift laf adelim diye açtım valla canım bu krizden etkilenmek için birey olmak yeterli herşeye zam ya aklım durucak yani bir yandan da fırsatçılar var tabii Allah herkesin yarımcısı olsun Rabbim ülkemize ferahlık versin sanada kolay gelsin burayı ihmal etme ama. Eve alıcı geliyor mu hiç? Neden bilmiyorum biran evvel bodruma taşınıp düzenini kurmanı çok istiyorum. Tabii yinede hakkında hayırlısı olsun kuzu

Hadi gözün aydın canım :) sonuçların iyi olmasına sevindim
İş için kolaylıklar diliyorum sonrasında ücretsiz izin alacaksan 32.haftada izne ayrılman rahat olur hem senin hem Asya için

Ay canım benim sağol kaç kere sordun ilgine teşekkür ederim. Sabah halimi görmeliydin sıra karışmasın diye inzibat kesildim resmen uyanık biri gelmiş ben hastane polisiyim diyo napıyım dedim polissen banane meslek mi yarıştıralım burda karıştırma sıraları. Eee hadi onu gönderdik hastanenin güvenliği gelmiş aa siz gece 12 de bana kimlik vermiştiniz ben sizi alayım 1. Sıraya diyo birilerine kimi alıyosun dedim ben 3 haftadır geliyorum öyle bişey mi var ben buranın güvenliğiyim diyo bende öyle mi dedim bi bağırdım herkese niye hakkınızı aramıyosunuz niye susuyosunuz hepinizin önüne adam geçiriyor diye valla orada linç edivereceklerdi şehzade torunu güvenlikçi paşayı deli oluyorum böyle uyanık geçinenlere salağım ya bende yedim. Ne kimsenin hakkını yerim ne hakkımı yediririm. Ben sabahın 6 sında kalkmış gelmişim herkes bi zahmet totosunu kaldırıp girecek sıraya. Neyse doktorun odasına öyle böyle girdik şükür ayy dedim ne zor oldu bu odaya girmek kadınlar sen olmasan bizlerde giremezdik diyor doktor bana şişko dedi yaaaa almışın alacağın kadar daha fazla kilo alma dediben aşkolsun doktor bey ya dedim eee napıyım bak bende şişmanım diyo ayy nasıl gaza geldim yarın iş ile birlikte karbonhidrat sınırlamasına gidiyorum acilen. canım 32 de eğer bi sağık durumu olmazsa ayrılmam. Doğum öncese izni doğum sonrasına aktarmaya çalışıyorum malum bizim maddi durumlar iyi değil ne kadar maaş alsam ve bebişlerimle ne kadar uzun zaman geçirsem kardır. Allah sağlık verdiği sürece çalışıcam bakalım.

Evt canm bayram ve tatil sezonu bitti herkes buralara donus yaptı ondan gelen giden cok bidebenim diger yaptgm yatirimlarla ilgilide konustgm belki 10 tane sitede gayrimenkulle ugrasiyorum ondan surekli oralarda yaxistgm icin buralara pek ugrayamadm ayni zaman da krizler benim gibi yatirimcilar icin firsat tabiki yaptgm osle ilgili cok guzel firsatlar yakaladm mesela bakalm bu ay icinde belli olucak .Ev icin gelen de cok ama krediler cok fena krediyle bisey almak şuan çok yanlis onun icin ortalikta sadece nakit alicilar var suan bakalm canm hayrlısı bakalm onumuzdeki bir kac ay icin burda guzel getirisi olucak planlarm var onlarida halledip oyle gitmek istiyorum zaten ondan bir kac ay daha kalmam zatn gerekli ama en gec bir yıla taşınmış olrz diye dűşűnűyorm

Canm sorma yaaa hep ozenmisimdir şu 6-7 kilo ile hamileliği tamalıyanlara q biz 17-20 kilo arasi aliyoruz yuuhh yaaa.. resmen 10 kilosu fazla cunki 60lı kiloda hamile kalan biri cok az almasi saglikli yani 50li kilolarda bile 8-10 kilo alıp 60kilo ile doguma girenler var biz xatn 60larda hamile kaldgmiz halde bidee ustune 17-18 20 kiloya kadar alip masallah 70leri aşıp gidiyoruz 80e dayaniyoruz cok fazla alıyorz keşke bizde 7-8 kilo almis olarak doguma girseydik yaaa ne rahat ederdik en cok da etrafin yorumlarimdan psikolojimiz etkileniyor diye uzuluyorum illa yorum yapcaklar ya

Son düzenleme:

Ben 80 i görmezsem sevinicem diyorum adam bana daha alma diyor nasıl oluvercek bu işleeee bilmiyorum gari valla o 6 7 kilo ile bitirerleri bende anlamıyorum ya ne biliyim aç mı geziyolar napıyolar ama karbonhidratı biraz fazla tüketiyorum o yüzden adamın söylediği gibi hiç kilo almadan devam edemesemde karbonhidrat konusunda dikkat etmeye çalışıcam muhakkak. Şimdi işe de başlıyorum ya yeme içme saatlerim daha düzenli olacak birazda kendime çeki düzen verirsem güzel olur. Tabii sabah akşam işe git gel yürüyüş de yapıyorum hatta ben sıkıntıdan öğle aralarında da çıkıyorum bazen yürüyüşe iyi oluyor. Şişko dedi bana yaaaaa

Hadi inşallah canım Allah rast getirsin gönlüne göre olsun inşallah.

Şimdi daha hareketli olcan ya canm yedigni yakarsın artk pek almazsn merak etme karbonhidratı da dedign gibi azaltabilirsen o zaten direk etkiliyor daha az alırsn artk merak etme bebişi sağlkla kucagna almaya bak sonra kilo zatn verilir gidrr amaaa tabiki ipin ucunu bırakmak yok sonra biz sıkıntıyı zorluğu biz çekiyoruz biliyorsun aman arkadaşım kontrollu git hamissin elbet caninin cektigni ye ama yedigni abartma olculu ye tamam mı

Aaaayyyy maşallah ya ne güzel şanslısın ben baya ağır geçirdim Allah kimseye yaşatmasn fenaydı ondan ikinciden de korkuyorum hala

iyi yapmışsın canım
ben ilk kızımda 37.haftaya kadar gittim 37+2 de doğum oldu. Bu sefer göze alamadım. Tansiyon riskim hala var. Doktorum zaten 32.den sonra çalışamassın dedi. Bakalım evdeyim.
Kaç kilo aldın canım? Benim 7 kilo oldu

Zaten dikkatli gitmeye çalışıyorum ama doktorlara çok geliyor yinede canım ama daha da dikkatli olmaya çalışıcam tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…