Ay canım benim sağol kaç kere sordun ilgine teşekkür ederim. Sabah halimi görmeliydin sıra karışmasın diye inzibat kesildim resmen uyanık biri gelmiş ben hastane polisiyim diyo napıyım dedim polissen banane meslek mi yarıştıralım burda karıştırma sıraları. Eee hadi onu gönderdik hastanenin güvenliği gelmiş aa siz gece 12 de bana kimlik vermiştiniz ben sizi alayım 1. Sıraya diyo birilerine kimi alıyosun dedim ben 3 haftadır geliyorum öyle bişey mi var ben buranın güvenliğiyim diyo bende öyle mi dedim bi bağırdım herkese niye hakkınızı aramıyosunuz niye susuyosunuz hepinizin önüne adam geçiriyor diye valla orada linç edivereceklerdi şehzade torunu güvenlikçi paşayı deli oluyorum böyle uyanık geçinenlere salağım ya bende yedim. Ne kimsenin hakkını yerim ne hakkımı yediririm. Ben sabahın 6 sında kalkmış gelmişim herkes bi zahmet totosunu kaldırıp girecek sıraya. Neyse doktorun odasına öyle böyle girdik şükür ayy dedim ne zor oldu bu odaya girmek kadınlar sen olmasan bizlerde giremezdik diyor
doktor bana şişko dedi yaaaa
almışın alacağın kadar daha fazla kilo alma dedi
ben aşkolsun doktor bey ya dedim eee napıyım bak bende şişmanım diyo
ayy nasıl gaza geldim yarın iş ile birlikte karbonhidrat sınırlamasına gidiyorum acilen.
canım 32 de eğer bi sağık durumu olmazsa ayrılmam. Doğum öncese izni doğum sonrasına aktarmaya çalışıyorum malum bizim maddi durumlar iyi değil ne kadar maaş alsam ve bebişlerimle ne kadar uzun zaman geçirsem kardır. Allah sağlık verdiği sürece çalışıcam bakalım.