Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Umarım sorun çıkmaz canım ikili testin nasıl risk var mıydı
Ben öğretmenim şimdi okula başlayıp başlamama konusunda emin değilim 32.hafta 7 kasımda doluyor. Bu tarihe kadar gitmem değer mi bilmiyorum açıkcası yorgunum

Canım ben ikili üçlü tarama yaptırmadım. Yani organ taramasını da aslında gerçekten organ taraması için yaptırıyorum Allah esirgesin bir sıkıntı olsa erken teşhis çok önemli oluyor. Ama hani aldırmak gibi bi düşüncemiz olmadığı için asyada da bunda da ikili üçla taramaları yaptırmadık. Normal muayenede söyledi bu parlamayı ankaradaki doktor inşallah bi sıkıntı yoktur. Yani maddi durumun iyiyse ve yorgunsan evde hamilelik çok daha iyi tabiki. Ama hani başlarsan doğum iznini kullanmış olacaksın. Yalnız şeyi anlamadım öyle isteğe göre başlamama hakkın var mı. Özelde mi öğretmenlik yapıyosun? Branşın neydi? Kızın kaç yaşında o okula gidiyo mu?

Canm malum hafta sonu ondan tam sıkı başlıyamadm şu an hafta sonunu abartmadan atlatmaya çalışıyorum ama yarn tam net gűzel bir başlangıç yapıcam

Canm malum hafta sonu ondan tam sıkı başlıyamadm şu an hafta sonunu abartmadan atlatmaya çalışıyorum ama yarn tam net gűzel bir başlangıç yapıcam

Ben sana gönülden inanıyorum canım halledersin sen hem gönlüne hem vücuduna göre bir diyet de buldun zaten çok güzel spor yapıyorsun bu sefer fazla uzun sürmeden hedifine ulaşacaksın inşallah bende göbek büyüterek seni izliycem ay benim hemen yine sırtım ve kollarım kilo aldı deli oluyorum ya hani kızlar benim hemen göbeğim çıktı demiştim ya göbeğim halen aynı diyebilirim onun üzerine az bi büyüme oldu henüz asyadada böyle olmuştu 6 ay bitene kadar karnım aynıydı ama sırtım özellikle ensem ve kollarım kilo aldı ay deliricem tabii bebek 4 aylık olana kadar düşük tehlikesi yüzünden hareketsiz olunca yığıldı resmen kilolar.

Evet canım çalışıyorum bende:) Çocuklar iyi Allaha şükür ben tam düzelemedim

Kabızlık çok olur sende canım o şekilde yaptığında atlatırsın iki üç kilo aldım kesin zaten sıkı şekilde yaptığımda bir haftada iki kilo veriyorum aman napayım ya olacak o kadar maksat tekrarı olmasın

Tatil öyle canım ya ev yemeği yok sonuçta ve çok geç yedim ondan da oldu evet marmaris harika bayılıyorum üçüncü gidişim akyakada kaldık önceden orasida süper doğası denizi harika ya ege çok başka akdeniz bile bu kadar değil

Ay iki üç kilodan nolcak canım hemen halledersin zaten ki o da vücut şişliğidir.

Kızlar bugün detaylı ultrasona gittik ama doktor izne ayrılmış bende kende doktoruma gittim ve o da nesii şok şok şok meğer arya hanım değil Muhammed Ayaz bey geliyormuş baya şaşırdık doğrusu.
Hadi ya canım gerçekten şok olmuşsundur böyle duyoyodum hep hiç başıma gelmedi allahtan doğduğunda şoku yaşamadın hayırlısı canım oğluş geliyo demekki

Hadi ya canım gerçekten şok olmuşsundur böyle duyoyodum hep hiç başıma gelmedi allahtan doğduğunda şoku yaşamadın hayırlısı canım oğluş geliyo demekki

Gözün aydın canım süpriz olmuş gerçekten bende çok şaşırdım görünce:))

Gerçekten şok oldu. Hatta ben doktoruma birde siz bakar mısınız cinsiyete dediğimde eşim içinden 5 aylık bebeğe neden tekrar baktırıyor ki demiş ama en başından beri erkek hissediyordum ankaradaki dr kız dedi ben ablamlara bence erkek dedim sonraki randevuda yeniden kız dedi ben hala içime sinmeyen oturmayan bişey var dedim bir türlü elimi karnıma koyup da arya kızım diye sevememiştim kız olduğu icin değil bir türlü içime sinmediği için hatta bu çocukta bişey var nedense bir türlü bağ kuramadım diyordum ismini sevmemişsindir diyorlardı ama ismiyle ilgili değildi yani o içimdeki his anlatılacak bişey değil. İnşallah sağlıkla kavuşalım Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Kız olsaydı masraf olmayacaktı ama Ayaz bey biraz masraflı olacak tabii

Aaaaaaaaaa çok sevindim canım ya 3 numara geliyor demek Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım ay niyeyse biri hamile olunca ben bi ayrı seviniyorum ya delimiyim ne

Aminnn Canım benim çok sağol bak geldim seni yalnız bırakmadım:))) Yarın kan vermeye gideceğim bakalım hayırlısıyla:))

Kızlaaaaarrrrrr burayı görünce çok sevindim hamisler çoğalmış galiba Allah hepimize saglikli sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin Hepimize kolay doğumlar versin Veeeeee supriiiizzzz biz de 13 haftalık olduk

Çok tebrik ederim canımm Allah tamamına erdirsin süpriz oldu gerçekten:))) 13 haftalık olmuş bile maşallah canım demek ki kızlar gelecek bahara kilo verme işleri yeniden başlayacak bizim topik doğumları bitirsin:))

Aynen canım aynı ekip kilo vermeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…